Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

zise icarus , daggeri bat bine la 1 vs 1 , eu vorbesc de mass pvp , unde cutitarii mare lucru nu fac

Pai acum tvt sau free for all? In free for all e chiar bun, dar in tvt nu te tine sa mergi in spatele lor.

Posted

deci pentru tine balansat = magii bat tot?

nop, pt mine mag = best dmg, lowest def

nu vad ce treaba are sh'u, in fine de ce poate sa faca pe c5, interlude nu vorbesc, pentru ca nu stiu ce fac skilurile noi incluse [ de la sh ] ... nu mai joc don't care, dar ... o sa continui discutia [postul ] cand revin .. peste 3-4 ore, ca acu intarzi

nush care e treaba cu fear :-s

Posted

BA SA NU INCEPETI FLAME, PENTRU TOTI CUNOSCATORII, C4 E CEA MAI ADEVARATA CRONICA, RESTU SE ARD IN BASINI, DACA ESTI NEWBIE SI VREI SA JOCI L2 SI SA FACI CEVA, INVATA PE C4 UNDE SE JOACA ATAT PVE CAT SI PVP IN STANDARDE EGALE, C5 SI INTERLUDE SA NU MAI VORBESC DE KAMAEL IS MARI RAHATURI, CEEA CE FACA NU ESTE SA OFERE "SANSE EGALE" CI SA BAGE MULT SF SA CUMPERE PROSTII CA EI [NCSOFT] SA SCOATA PROFIT

ASA CA TERMINATI DRACU CU BULLSHITURILE CUM CA C5,INTERLUDE > C4

CAPS FTW BTW ;;)

INCA O CHESTIE, NU INTELEG DE CE AU REVENIT AIA CARE JOACA INTERLUDE INAPOI PE DEX !!! IMO SUNT RATATI, BUT IS JUST MY OPINION AND I DON'T GIVE A FUCK DACA AM RANIT SENTIMENTELE CUIVA PT CA E OPINIA MEA, DACA CHIAR ITI PLACE DEX ATUNCI STAI DRACU SI ASTEAPTA SA SE SCHIMBE VERSIUNEA, DE AICI RESPECT PENTRU CEI CARE AU RABDAT

Parca ai fi Gica Pompa care se agita pentru a o impresiona pe Veta de la taraba de legume ...

Care is aia care joaca interlude si au revenit pe DEX ? o.O

Posted

Parca ai fi Gica Pompa care se agita pentru a o impresiona pe Veta de la taraba de legume ...

Care is aia care joaca interlude si au revenit pe DEX ? o.O

poetu si restu nu ma intereseaza

Posted

zise icarus , daggeri bat bine la 1 vs 1 , eu vorbesc de mass pvp , unde cutitarii mare lucru nu fac

Permite`mi sa te contrazic.....la sieges cutitarii sunt destul kamikaze....asta daca stiu sa joace...la un mass pvp...cutitarul trebuie sa faca in asa fel incat sa ajunga in spatele healerului/OL`ului si sa il dea cat mai rpd jos...dupa aia sa moara victorios :))

Posted

Sau sa ia un kamikaze healer dupa el cu un alt kamikaze healer dupa el cu un alt kamikaze healer dupa el, dar se cam duce dracu elementul surpriza ca te vede si dracu nu? :D

Btw: a se observa ironia, nu vorbeam serios.

Posted

Sau sa ia un kamikaze healer dupa el cu un alt kamikaze healer dupa el cu un alt kamikaze healer dupa el, dar se cam duce dracu elementul surpriza ca te vede si dracu nu? :D

Btw: a se observa ironia, nu vorbeam serios.

ce idee buna! sa luam cate 1000000k healeri super !! :crazy:

Posted

una dintre cele mai placute amintiri de pe dex, ca tot veni vorba de healeri

ne chinuiam noi 3 sa punem mana pe asta http://img219.imageshack.us/my.php?image=shot00256qa4.jpg pana vine qbiatch si mi-o da ... bd pricajit, nici o sansa; ma duc ma schimb il dau jos si vine cu un sts si qbiatch pe bish ... am murit, ma duc la clanhall iau buff alea alea, si ma duc sii ii bat [ bishop + sts 77 ] dupa care :-< [url=http://img227.imageshack.us/my.php?image=shot00257ux0.jpg%5D[/url

http://img227.imageshack.us/my.php?image=shot00258za1.jpg

Posted

imi spuneti si mie de unde downloadez lineage2? sunt incepator :P si as vre sa joc pe dex dar acolo la download apare numa fisierele sv lor , am incercat sa dowloadez dp site oficial dar acolo au fisierele puse pe fileplanet si imi tre acont care costa :((

Posted

method schimba semnatura vreau sa te vad farmere cum e cu teon?ul :D:D:D:D:

M`am lasat de oficial...l`am facut TH si asa l`am lasat....ma enerveaza ca sunt mult prea multi boti,rusi cu care nu ma pot intelege si ebayers

Acum joc pe wrath :)))

P.S Am un AW de lvl 68 :P

Guest lllllll
Posted

15.12.2007

- Added Augmentation System

- Fixed server stability*

e citat din "topic of the day" de pe site-ul Dex-ului

prin stabilitate se intelege versiunea noua de care vorbeai tu mai devreme, Shade?

*e citat din "topic of the day" de pe site-ul Dex-ului

Guest lllllll
Posted

Augmentarea se poate face pe orice arma - exceptand cursed shi shadow weapons - de la grad C pana la S, inclusiv. Pentru a augmenta o arma ai nevoie de : arma, gemstones D sau C grade, in functie de arma si Life Stone, mai mica sau egala cu nivelul tau (Ex. daca eshti lvl 70 faci augmentarea cu Life Stone de grad 70; o poti face si cu Life Stone de lvl mai mare, dar pana nu ajungi la lvl respectiv nu vei simti efectele augmentarii). Life Stone pica mai la toti mobii prin L2, sau cel putin la foarte multi. Gemstones sunt la Grocery, shi arma..te priveste :P

Posted

Augmentarea se poate face pe orice arma - exceptand cursed shi shadow weapons - de la grad C pana la S, inclusiv. Pentru a augmenta o arma ai nevoie de : arma, gemstones D sau C grade, in functie de arma si Life Stone, mai mica sau egala cu nivelul tau (Ex. daca eshti lvl 70 faci augmentarea cu Life Stone de grad 70; o poti face si cu Life Stone de lvl mai mare, dar pana nu ajungi la lvl respectiv nu vei simti efectele augmentarii). Life Stone pica mai la toti mobii prin L2, sau cel putin la foarte multi. Gemstones sunt la Grocery, shi arma..te priveste :P

deci life stones pica la toti mobi sa inteleg? :-? :-??

Guest lllllll
Posted

faci economie de vedere? :P am zis mai la toti mobii, aproape la toti mobii, la foarte multi mobi, NU la toti.

Posted

faci economie de vedere? :P am zis mai la toti mobii, aproape la toti mobii, la foarte multi mobi, NU la toti.

la extrem de multi mobi, la si mai multi mobi

ps: imi place nicku tau :))