xIcarus Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 lag nu vine de la numarul de playeri, cand are o zona lag au toatepoti sa dai vina pe coder ca ne-a dat un interlude instabil :) oricum schimbam versiunea soonCred ca e diferenta aia c4/interlude la cerinte. Interlude din cate stiu cere mai multe. Quote
b1ackic3 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Tu esti la fel de batut in cap ca aia cu "aaa pai daca se da rollback de ce mai lucrati la interlude? ca oricum pierdeti tot".Implementarile trebuie testate, de-asta am intrat in beta.esti ratat ? crezi ca nu stiu ce inseamna un rollback ? sau un server de lineage? crezi ca daca ai ass kissed pe catalin sa te faca admin cunosti totul ? ai zis ca SE SCHIMBA serverul in altul fara BUGURI , de aici trag concluzia ca serverul asta la care munciti voi va fi shift delete , therefore va ramane doar serverul fara buguri . Oricum va chinuiti degeaba imo, c4 best lineage 2 chronicle , dupa c4 o ard in sf'uri , kamael etc .. Quote
Iverson Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 esti ratat ? crezi ca nu stiu ce inseamna un rollback ? sau un server de lineage? crezi ca daca ai ass kissed pe catalin sa te faca admin cunosti totul ? ai zis ca SE SCHIMBA serverul in altul fara BUGURI , de aici trag concluzia ca serverul asta la care munciti voi va fi shift delete , therefore va ramane doar serverul fara buguri . Oricum va chinuiti degeaba imo, c4 best lineage 2 chronicle , dupa c4 o ard in sf'uri , kamael etc ..conform regulamentului LinkMania :unt interzise injuriile si jignirile de orice fel aduse moderatorilor sau utilizatorilor acestui forum, acestea fiind aspru sanctionate. Aceasta regula se refera la orice tip de injuratura, exprimata in posturi, semnaturi, mesaje private, avatare, imagini de orice natura. Sunt interzise de asemenea discriminarile rasiale si orice comentarii care pot fi considerate jignitoare de anumite persoane. Moderatorii vor stabili in ce masura cuvintele unui utilizator sunt considerate jignitoare la adresa lor sau a celorlalti oameni de pe forum. presupun ca ar trebui sa fii sanctionat.in primul rand desi imi este o persoana antipatica , Shade nu a pupat nici un cur ca sa ajunga cel mai mare GM , a ajuns pe propria lui munca in al doilea rand joci moca , Catalin ne face un serviciu (isi mananca banii si timpul) ca sa noi sa ne putem juca pe un server stabil in al treilea rand , parerea ta conteaza prea putin , din cauza ca tu esti 1 si noi suntem multi , minoritatea se supune majoritatii , si eu zic sa te lasi de joc Quote
Lasher_ro Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 c4 best lineage 2 chronicleloledc4 suxxorz.E prea "dura" cu newbies,prea unbalanced, si multe clase sunt degeaba la pvp, foarte limitat.Cat despre kamael, te oftici ca nu poti juca or w00t ? >.> Quote
Guest pomymic Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 pe mine chiar nu poate ajuta nimeni?am instalat jocul mi'am facut cont si acum vreau doar sa stiu cum pot intra pe un server privat? Quote
Shade Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 esti ratat ? crezi ca nu stiu ce inseamna un rollback ? sau un server de lineage? crezi ca daca ai ass kissed pe catalin sa te faca admin cunosti totul ? ai zis ca SE SCHIMBA serverul in altul fara BUGURI , de aici trag concluzia ca serverul asta la care munciti voi va fi shift delete , therefore va ramane doar serverul fara buguri . Oricum va chinuiti degeaba imo, c4 best lineage 2 chronicle , dupa c4 o ard in sf'uri , kamael etc ..Am zis ca schimbam versiunea mai frustratule, daca am fi pierdut tot ce-am fi facut pana acum ne-am fi lasat si de interlude si de tot.Ai suspend 7 zile pentru injurii oricum.@pomymic: instructiuni cum sa te conectezi pe un server privat gasesti pe pagina serverului respectiv. Quote
CryNow Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 BA SA NU INCEPETI FLAME, PENTRU TOTI CUNOSCATORII, C4 E CEA MAI ADEVARATA CRONICA, RESTU SE ARD IN BASINI, DACA ESTI NEWBIE SI VREI SA JOCI L2 SI SA FACI CEVA, INVATA PE C4 UNDE SE JOACA ATAT PVE CAT SI PVP IN STANDARDE EGALE, C5 SI INTERLUDE SA NU MAI VORBESC DE KAMAEL IS MARI RAHATURI, CEEA CE FACA NU ESTE SA OFERE "SANSE EGALE" CI SA BAGE MULT SF SA CUMPERE PROSTII CA EI [NCSOFT] SA SCOATA PROFIT ASA CA TERMINATI DRACU CU BULLSHITURILE CUM CA C5,INTERLUDE > C4 CAPS FTW BTW INCA O CHESTIE, NU INTELEG DE CE AU REVENIT AIA CARE JOACA INTERLUDE INAPOI PE DEX !!! IMO SUNT RATATI, BUT IS JUST MY OPINION AND I DON'T GIVE A FUCK DACA AM RANIT SENTIMENTELE CUIVA PT CA E OPINIA MEA, DACA CHIAR ITI PLACE DEX ATUNCI STAI DRACU SI ASTEAPTA SA SE SCHIMBE VERSIUNEA, DE AICI RESPECT PENTRU CEI CARE AU RABDAT Quote
kBm Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 ptr ca probabil pe interlude unele clase incep sa conteze? :o Quote
Lasher_ro Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Daca scrii cu caps o sa te asculte cucu.c4 sux. te oftici ca tu ti-ai obtinut gear-ul/level-ul muncind f mult in c4, si acum in interlude o sa vina altii care o sa faca ce ai facut tu intr-un timp mult mai scurt.te inteleg, dar asta nu face c4 mai bun ca celelalte. Quote
raw^ Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Daca scrii cu caps o sa te asculte cucu.c4 sux. te oftici ca tu ti-ai obtinut gear-ul/level-ul muncind f mult in c4, si acum in interlude o sa vina altii care o sa faca ce ai facut tu intr-un timp mult mai scurt.te inteleg, dar asta nu face c4 mai bun ca celelalte.nu numai asta dar... in c4 era line-mage acum pe interlude s-a mai balansat cat de cat Quote
CryNow Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 R3v3nG3r' date='Dec 14 2007, 13:45' post='2429042']nu numai asta dar... in c4 era line-mage acum pe interlude s-a mai balansat cat de catce vorbesti nepoate ? balansat pe dreaq, un gladi cu cov si buff te face [ ca mag ] inainte ca tu sa castezi 2 magii, balansat pe draculasher pe c4 inveti lineage, pe c5, interlude inveti un joc, care se numeste lineage, intelegi ? Quote
Burne Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 ce se mai aude ? ce se mai intampla cu dexu ?am avut o sapt fara net .... am ramas "neinformat" :D Quote
raw^ Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 ce vorbesti nepoate ? balansat pe dreaq, un gladi cu cov si buff te face [ ca mag ] inainte ca tu sa castezi 2 magii, balansat pe dracusi vrei sa zici ca un gladi cu cov si buff pe c4 facea un mag la cu powa si buff pe c4 ? Quote
Lasher_ro Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 lasher pe c4 inveti lineage, pe c5, interlude inveti un joc, care se numeste lineage, intelegi ?Absolut deloc, ce incerci sa zici >.>Am zis MAI balansat, nu perfect balansat. Quote
raw^ Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Am zis MAI balansat, nu perfect balansat.asta i-am spus si eu :-j Quote
Shade Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 BA SA NU INCEPETI FLAME, PENTRU TOTI CUNOSCATORII, C4 E CEA MAI ADEVARATA CRONICAc4 nu e decat o facatura tbh... caps ftl btwdaca un gladiator te bate in c4, nu uita ca un profet cu destul skill poate bate un gladiator :) Quote
CryNow Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 eu is de moda veche, C4 ftwcum balansat ba ? ce parte din un gladiator bate un mag fara ca magu sa apuce sa casteze 2 magii ? sau 1 HE poate pica un mag fara ca acesta macar sa intre in range ? hai sa fim seriosi, balansat in visele voastre, nu e deloc balansat, suportu, cei cu melee / bows au devenit imba, si pana la urma in toate jocurile magii dau cel mai mare damage si au cel mai mic def, pe cand un gladi cu cov + buff si eu buffat in dc set +3 imi da 1.8k si eu lui 1.2k som +3 +acumen, unde-i balansu ?sa nu zicem ca daca nu am scut, imi da un arcas 5k lejer ... daca mai sta si in snipe 1 hit kill, dar whateva' e balansat ... cum ziceti voi :crazy: Quote
Shade Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 eu is de moda veche, C4 ftwcum balansat ba ? ce parte din un gladiator bate un mag fara ca magu sa apuce sa casteze 2 magii ? sau 1 HE poate pica un mag fara ca acesta macar sa intre in range ? hai sa fim seriosi, balansat in visele voastre, nu e deloc balansat, suportu, cei cu melee / bows au devenit imba, si pana la urma in toate jocurile magii dau cel mai mare damage si au cel mai mic def, pe cand un gladi cu cov + buff si eu buffat in dc set +3 imi da 1.8k si eu lui 1.2k som +3 +acumen, unde-i balansu ?sa nu zicem ca daca nu am scut, imi da un arcas 5k lejer ... daca mai sta si in snipe 1 hit kill, dar whateva' e balansat ... cum ziceti voi :crazy:deci pentru tine balansat = magii bat tot?In pvp nu va fi niciodata balans daca s-ar intampla asta. Inteleg ca esti SH fanboi si disperi cand vezi ca un arcas da dmg mai mare, dar stai linistit, si un mag poate face ravagii daca stie sa joace.Un gladiator poate bate un mag inainte sa faca 2 vraji daca:magul e in A grade si gladu e in Sgladu are boss jwlsgladu e 78+gladu e full-buffed si magu nu.Exemplele pe care le dai tu sunt ca si cum ai zice "da, dar in c4 un destroyer face 10k dmg pe arc omg imba"Adica bune de nimic. Quote
Guest danyd Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 care ma ajuta si pe mine cu lineage2...am dat sa-l inst cu daemon da intra o pagina de internet si nush ce sa fac :( Quote
Guest SiriusBlack Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Dany te duci in My Computer si acolo pe imaginea de la Daemoon Tools dai explore si intri pe CD-ul virtual.De acolo cauti folderul intrelude sau ceva de genul asta si vezi ca atunci cand il deschizi trebuie sa fie un executbil.Apesi dublcu click pe el instalezi jocul dar vezi sa nu fie instalat in C unde ai windows-ul il instalezi in alta partitie ca iti va merge mult mai bine.Apoi intri pe pagina iei update-ul ala, te duci in folderul system care il gasesti in directorul unde ai jocul instalat stergi tot ce ai in el (in folderul system), extragi dn arhiva de la DEX in system sa fie doar 2 fisiere apoi ii dai update si astepti.Dupa ce ai terminat o sa iti apara finish si daca dai click pe el iti intra automat in joc.SuccesAdresa ca sa iei update-ul este:http://rapidshare.com/files/67175157/Linea...-_Beta.rar.htmlhttp://files.filefront.com/Lineage2Dex+Bet...;/fileinfo.htmlhttp://www.filebox.ro/download.php?key=1b1...c0f3900c39e101eSper ca ti-am fost de ajutor. Quote
Iverson Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 cineva zice "magii is la furat pe interlude" si are dreptate , parerea mea este ca , HE`ul o sa domine si cronica asta la pvp din cauza ca poate avea 1200 range si e crit machine cu aproape mana infinita Quote
xIcarus Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 He sucks... Hai fugi dupa un dagger cu he sau fugi de un dagger cu he. Dagger exceptand th care o porcarie a/w. Pai in cat pvp fac eu, arcasii fug ca prostii si atunci intervine factorul backstab care grabeste moartea. Oricum ma lovesc prea rar ca aw. Plus ca un sr sau pr poate fugi mult mai bine si are sanse reale sa scape pentru ca are freeze strike/entangle. Well sr o sa aiba 1050 range fara rapid fire, deci... Nu vad rostul, din pct meu de vedere he e dus inca din c4, un pw sau aw ii curata eficient. Quote
Iverson Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 zise icarus , daggeri bat bine la 1 vs 1 , eu vorbesc de mass pvp , unde cutitarii mare lucru nu fac Quote
Lasher_ro Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 cineva zice "magii is la furat pe interlude" si are dreptate , parerea mea este ca , HE`ul o sa domine si cronica asta la pvp din cauza ca poate avea 1200 range si e crit machine cu aproape mana infinita1300 in snipe si cu archery. Quote