Thora! Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 daaaaamn .... epice ? din C5 sau IL sunt bagate ? unde pot vedea cum e cu ele pe oficial nu am vazut sau poate am omis :-? Primul epic e din Chronicle 1, Ant Queen ring. La fiecare cronica au mai aparut cate 1 sau 2 epice. C5 are ca epic Frintessa Necklace. Ant Queen Ring : Produces the following effects: MP +21, 60% increase in resistance to poisoning, increase in accuracy, increase in critical damage, and 40% increase in resistance to hold. Core Ring : Produces the following effects: MP+21, 40% increase in resistance to poisoning and increase in accuracy. Baium Ring : Produces the following effects: MP +21, 80% increase in resistance to poisoning, increase in Accuracy, increase in critical damage, 60% increase in resistance to hold, and increase in Atk. Spd. and Casting Spd. Antharas Earring : Produces the following effects: MP +31, 80% increase in resistance to bleeding, increase in the amount of heal, vampiric rage effect, 60% increase in resistance to stun/silence, decrease in MP consumption, and increase in resistance to earthen attack. Zaken Earring : Produces the following effects: MP +31, +60% resistance to bleeding, increased heal, vampiric rage and +40% resistance to shock/abnormal mental state. Valakas Necklace : Produces the following effects: MP+42, 80% increase in sleep resistance, HP +445, decrease in reuse delay, increase in P. Atk. and M. Atk. wild magic effect, damage shield effect and increase in resistance to flaming attack. Frintezza's Necklace : Reflect Damage: 10%, Dark Resistance: +15%, Sleep Resistance: +30%, Bleed Resistance: +50%, Shock Resistance: +30%, Poison Resistance: +50%, Paralysis Resistance: +30%, Re-use Delay Decrease: 10% Quote
xIcarus Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Vi-l prezint pe sasha, un master of l2 (not) wannabe. Uitati ce are de zis, vine de pe forumul pmfun. Well the level 6 Critical Power versus level 6 Critical Chance say A LOT about those twoVery charming. Gg sasha. Auziti voi, cand o sa existe critical chance lvl 6? Prin l3? :D Quote
Burne Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Primul epic e din Chronicle 1, Ant Queen ring.La fiecare cronica au mai aparut cate 1 sau 2 epice.C5 are ca epic Frintessa Necklace.Ant Queen Ring : Produces the following effects: MP +21, 60% increase in resistance to poisoning, increase in accuracy, increase in critical damage, and 40% increase in resistance to hold.Core Ring : Produces the following effects: MP+21, 40% increase in resistance to poisoning and increase in accuracy. Baium Ring : Produces the following effects: MP +21, 80% increase in resistance to poisoning, increase in Accuracy, increase in critical damage, 60% increase in resistance to hold, and increase in Atk. Spd. and Casting Spd.Antharas Earring : Produces the following effects: MP +31, 80% increase in resistance to bleeding, increase in the amount of heal, vampiric rage effect, 60% increase in resistance to stun/silence, decrease in MP consumption, and increase in resistance to earthen attack.Zaken Earring : Produces the following effects: MP +31, +60% resistance to bleeding, increased heal, vampiric rage and +40% resistance to shock/abnormal mental state.Valakas Necklace : Produces the following effects: MP+42, 80% increase in sleep resistance, HP +445, decrease in reuse delay, increase in P. Atk. and M. Atk. wild magic effect, damage shield effect and increase in resistance to flaming attack.Frintezza's Necklace : Reflect Damage: 10%, Dark Resistance: +15%, Sleep Resistance: +30%, Bleed Resistance: +50%, Shock Resistance: +30%, Poison Resistance: +50%, Paralysis Resistance: +30%, Re-use Delay Decrease: 10%sar'na am crezut ca sunt ceva armuri am vazut cateva poze cu ceva seturi interesante , mov parca erauoricum ms mult :beer: Quote
Shade Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Primul epic e din Chronicle 1, Ant Queen ring.Gresesti enorm. Toate epicele in afara de Frintezza sunt adaugate din c4.Cum scrie si in c4 patch notes: 7) Boss Monster AccessoriesUnique jewelry that is dropped exclusively by boss monsters has been added. Boss accessories possess special effects aside from magic defense ability. Boss monsters which drop exclusive accessories are the Ant Queen, Orphen, Core, Zaken, Baium, Antharas, and Valakas.Asta doar daca nu ma crezi, oricum sunt mai mult de 100% sigur ca nu exista nici un ant queen ring pe c1, nici macar in codul sursa. Quote
CryNow Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 se pare ca noi , oarecum a doua veche generatie a parasit dex'ul [ cel putin eu nu ma mai intorc in l2 world :P ] nush de iverson/ devil , poate ca T o sa mai joace, acu e randul unei noi generatii sa vina, sa faca macar ce am realizat "noi" ... good luck fellas :beer: si indirect, tre sa multumesc dex team-ului pt aceasta schimbare, ca datorita ei, am reusit sa inving "mania l2" :D Quote
xIcarus Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Eu tocmai ma intrebam cand iese dex din beta sa intru iar. Wtb penitent monocle. Quote
CryNow Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 :Dsi acum ce manie te-a apucat ? :Dpei ... invatatu :P 7 luni merita sacrificate ca apoi sa ma bucur zeci de ani :)btw asta e my best ... doar pe main :)http://img84.imageshack.us/my.php?image=shot00266yb7.jpg Quote
jimmy89 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 aici iti dau dreptate... si eu tre sa trag tare anu asta :Dgg pt your best :P Quote
CryNow Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 aici iti dau dreptate... si eu tre sa trag tare anu asta :Dgg pt your best :Pms ms ... succes si tie si spor :D , poate ne auzim pe dex .. din vara sau pe alt server :D Quote
raw^ Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 razi tu razi da tziar pute un arcana :P HH la toti cred ca ne-ar "pute" dupa o arcana :P Quote
jimmy89 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 @cry: eu mai joc, dar mai rar, pe un high rate... pvp/pk... alea`alea :D Quote
Guest SiriusBlack Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Doamne cat de distrus poate fi serverul asta Wrath frate e cel mai prost server pe care mi-a fost dat sa joc vreodata, groaznic...Puteti sa plecati toti pe Wrath chiar sa raman singur pe DEX si tot am sa joc pe el.Daca si pe DEX va fi cum e pe Wrath cred ca este timpul sa ma retrag din lumea Lineage.Prea mult stres pe Wrath. lag dupa lag, se opreste cand te bati cu vreo 10 mobi prin vreo catacomba, e de rasul lumii frate sincer asa ceva nu am vazut in viata mea.Am mai jucat si pe servere externe de pvp dar nu era asa lag frate si erau cu gramada useri.Pana si in Dwarven Village este lag, Doamne fereste! Quote
Guest danyd Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 care imi spune si mie dak mere lineage 2 pe 256 si proc de 2000+ :) Quote
bullet13 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 foarte prost, da' mergepot isa farmezi :) Quote
CryNow Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 care imi spune si mie dak mere lineage 2 pe 256 si proc de 2000+ :) merge bine ... doar ca o sa stai mult in teleport, ceva asemanator am avut si eu ... sirius ... cred ca e de la tine lag, iar despre cat de populat e ... se stie ca nu se compara cu dexu, oricum astept sa vad reactia lu' shade la " cat de distrus poate fi serverul asta Wrath " bullet u mai joci ? Quote
Shade Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Doamne cat de distrus poate fi serverul asta Wrath frate e cel mai prost server pe care mi-a fost dat sa joc vreodata, groaznic...Puteti sa plecati toti pe Wrath chiar sa raman singur pe DEX si tot am sa joc pe el.Daca si pe DEX va fi cum e pe Wrath cred ca este timpul sa ma retrag din lumea Lineage.Prea mult stres pe Wrath. lag dupa lag, se opreste cand te bati cu vreo 10 mobi prin vreo catacomba, e de rasul lumii frate sincer asa ceva nu am vazut in viata mea.Am mai jucat si pe servere externe de pvp dar nu era asa lag frate si erau cu gramada useri.Pana si in Dwarven Village este lag, Doamne fereste!lag nu vine de la numarul de playeri, cand are o zona lag au toatepoti sa dai vina pe coder ca ne-a dat un interlude instabil :) oricum schimbam versiunea soon Quote
b1ackic3 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 si munca depusa pana acum va fi degeaba ? mai bine lasati c4 si cand aveati interlude stabil 100 % schimbati serverul imo . Quote
Shade Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 si munca depusa pana acum va fi degeaba ? mai bine lasati c4 si cand aveati interlude stabil 100 % schimbati serverul imo . Tu esti la fel de batut in cap ca aia cu "aaa pai daca se da rollback de ce mai lucrati la interlude? ca oricum pierdeti tot". Implementarile trebuie testate, de-asta am intrat in beta. Quote
CryNow Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Tu esti la fel de batut in cap ca aia cu "aaa pai daca se da rollback de ce mai lucrati la interlude? ca oricum pierdeti tot".Implementarile trebuie testate, de-asta am intrat in beta.hai shade nu "ne" mai tine pe jar, da-ne un hint macar, o sa "putem" juca in vacanta de iarna ? Quote
Guest pomymic Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 salcine imi spune si mie cum pot intra pe un server privat de lineage2.pana acum am jucat numai silkroad, dar gata mi'a scos par alb, vreau sa mai incerc si altceva. Quote