Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

chiar ma gandeam .... ca daca tot nu prea mai am chef de low rates sa fac un trade dex->wraith :-ss but ... howlingwolf nu mai e mod sau ce era ... oricum nu cred ca s-ar apuca sa faca "inselatorii" ... dar mai intai sa revina dex'u o0 [ 600kk tts set +3 core +3 kesh*kesh +6 homu+9 avadon set fp set / pho set ] hai nb

Posted

Nu se poate face trade intre wrath si dex, incerc sa nu incurajez asta din moment ce sunt rate diferite.

Culoarea numelui e in cod RGB, intr-adevar, dar trebuie modificata din server settings :)

Posted

wtt hokai on dex for 4x hokais on wrath cu 4x db + 7 etc etc :rofl1:

serios acum, daca te-amenint ca ma las de dex nu-i asa ca-mi faci charul din female in male? mi-l faci mi-l faci ca tii la mine si ti-as sfasia sufletelu' ala mic si negru daca m-as lasa *deer eyes*

Guest lllllll
Posted

Dex o sa aiba aceeashi DB ca Wrath, dar mai "bibilita"?

Guest lllllll
Posted

Dex o sa aiba aceeashi DB ca Wrath, dar mai "bibilita"?

Guest lllllll
Posted

au, ma dau acum un pic pe Wrath, shi imbatranesc mai rau ca Fat Frumos, la cate "dude" sunt..

Posted

R3v3nG3r' date='Dec 7 2007, 20:54' post='2415416']

dintre un glad si un glad ce alegeti ? :crazy:

tough one dude , erm ............. un glad ?

parerea mea e ca PW merita, e misto in PVE, crit crit bum bum ( evident cu buff )

Posted

majestic light e cel mai bun set daca n-ai epice. dc o sa fie la concurenta din moment ce anchor lands like a motherfucker

daaaaamn .... epice :-?? ? din C5 sau IL sunt bagate ? unde pot vedea cum e cu ele pe oficial nu am vazut sau poate am omis :-?