Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Guest SiriusBlack
Posted
Mda, se pare ca mai avem de astept oricum cred ca o sa merita asteptarea.Sunt curios care cum o sa fie pe Interlude daca va fi ca pe C4 unii sa aiba Bazalt Battle Hammer + 10 sau + 15 si altii sa li se sparga la + 4 la o arma de D atunci inseamna ca o sa ne fie bine :banghead:... mai multe nu mai spun desi trebuie sa ai un bulan extraordinar de mare ca sa ai un BB de ++ asa de mare.
Posted

Mda, se pare ca mai avem de astept oricum cred ca o sa merita asteptarea.Sunt curios care cum o sa fie pe Interlude daca va fi ca pe C4 unii sa aiba Bazalt Battle Hammer + 10 sau + 15 si altii sa li se sparga la + 4 la o arma de D atunci inseamna ca o sa ne fie bine :banghead:... mai multe nu mai spun desi trebuie sa ai un bulan extraordinar de mare ca sa ai un BB de ++ asa de mare.

tu de care sever vorbesti nene?

Guest SiriusBlack
Posted
Nimic, nimic, ziceam si eu asa.Si cred ca stii despre ce server vorbesc ca doar nu le scot de la mine mai ales ca nu am nimic de castigat.Pacat ca pe C4 nu am facut un screenshot cu Bazaltul sa vada lumea ca poate crede ca am eu cine stie ce intentii de denigrare (probabil cu blessed dar si alea abia daca le gasesti).Oricum ar fi serverul, pentru mine-i OK numai ca nu mai am rabdare pana se da drumul.Apropo Shade poate ne dai si noua o data asa orientativa cam cand se va da drumul pe DEX.Peace.:whistle:
Posted

Nimic, nimic, ziceam si eu asa.Si cred ca stii despre ce server vorbesc ca doar nu le scot de la mine mai ales ca nu am nimic de castigat.Pacat ca pe C4 nu am facut un screenshot cu Bazaltul sa vada lumea ca poate crede ca am eu cine stie ce intentii de denigrare (probabil cu blessed dar si alea abia daca le gasesti).Oricum ar fi serverul, pentru mine-i OK numai ca nu mai am rabdare pana se da drumul.Apropo Shade poate ne dai si noua o data asa orientativa cam cand se va da drumul pe DEX.Peace.:whistle:

sincer sa fiu nu ma tare mira, sunt oameni cu f multi bani si in l2 daca ai adena ai tot si poate omu si-a bagat banii in blessed enchant si poate a avut noroc, am mai vazut over enchanted S pe dex nu doar ciocanu asta. Nu cred ca se umbla cu cioara vopsita pe dex ( poate ma insel ).

Apropo Shade poate ne dai si noua o data asa orientativa cam cand se va da drumul pe DEX.Peace

Shade !!!!! are u there :>

Posted

@Thora - eu la 1 GB Ram, in dualbox imi mergea bine ( finally ), iar cand aveam 512, unul din box-uri ( primul ) in principiu se misca bine, dar cand invarteam camera sau castam un skill se cam "inneca" cateva secunde. Deasemenea, loading time pe primul box era cam obscen.

Ce ai tu e bunicel dar nu bun. Asta daca vrei sa simti ca joci l2.

Nu am zis ca 512 RAM e perfect, am vrut doar sa arat ce se poate.

La intrebarea "ce sa fac" referitoare la "mi se misca sacadat", "am freezuri", "dureaza 1 minut sa se incarce o plansa", etc. se raspunde in 90% din cazuri cu "mai pune RAM".

RAMul nu este tot ceea ce trebuie imo.

In cazul dat, daca i se misca infect cu 750 MB RAM, cu 1GB i se va misca ceva mai putin infect, dar tot prost va merge.

O sesiune de Lineage are nevoie de 500-750 MB ca sa ruleze. Daca pui la socoteala cat mananca OS, un WinAmp deschis, eventual un program de chat... ajungi la concluzia ca si la 1 MB de RAM, tot se va duce in pagefile.

Acum, intre un sistem cu 512 RAM si hard SCSI dedicat doar pt OS si PageFile si unul cu 1 GB si eventual cu un taranism (hard de 300 GB pe o placa de baza din 1900 toamna) il prefer pe primul.

Nimic, nimic, ziceam si eu asa.Si cred ca stii despre ce server vorbesc ca doar nu le scot de la mine mai ales ca nu am nimic de castigat.Pacat ca pe C4 nu am facut un screenshot cu Bazaltul sa vada lumea ca poate crede ca am eu cine stie ce intentii de denigrare (probabil cu blessed dar si alea abia daca le gasesti).Oricum ar fi serverul, pentru mine-i OK numai ca nu mai am rabdare pana se da drumul.Apropo Shade poate ne dai si noua o data asa orientativa cam cand se va da drumul pe DEX.Peace.

1. 15 bews pe DeX inseamna > 5kkk. Trebuie sa fi intr-o dunga sa bagi 5-6kkk pe DeX in BBH.

2. Armele +15...+17 pe DeX sunt atat de rare ca se cunosc toate. Poate ai vazut vreun GM.

pune`ti dorinta de 1 decembrie: sa existe mosh nicolae

Decat un Mos Nicolae cu rollbackuri, dropuri aiurea si in cantitati impresionante, level 80 in 3 ore mai bine sa vina Mos Craciun... sau chiar Iepurasu'.

Imediar dupa C4full, un MH era ~ 1kk, a fost nevoie de 9 luni sa vina piata la normal, dupa vreo 3 luni de dropuri aiurea.

Posted

me strong on Teon =))

http://img523.imageshack.us/my.php?image=strongnv0.jpg

sa termin si eu cu treaba bro...si ma alatur si eu.

BBH +10...+15 pe dex?cred ca ai visat

Posted

Nu am zis ca 512 RAM e perfect, am vrut doar sa arat ce se poate.

La intrebarea "ce sa fac" referitoare la "mi se misca sacadat", "am freezuri", "dureaza 1 minut sa se incarce o plansa", etc. se raspunde in 90% din cazuri cu "mai pune RAM".

RAMul nu este tot ceea ce trebuie imo.

In cazul dat, daca i se misca infect cu 750 MB RAM, cu 1GB i se va misca ceva mai putin infect, dar tot prost va merge.

O sesiune de Lineage are nevoie de 500-750 MB ca sa ruleze. Daca pui la socoteala cat mananca OS, un WinAmp deschis, eventual un program de chat... ajungi la concluzia ca si la 1 MB de RAM, tot se va duce in pagefile.

Acum, intre un sistem cu 512 RAM si hard SCSI dedicat doar pt OS si PageFile si unul cu 1 GB si eventual cu un taranism (hard de 300 GB pe o placa de baza din 1900 toamna) il prefer pe primul.

Eu nu faceam referire la ram, ci la proc mai mult. Am avut ocazia sa testez l2 pe mai multe configuratii si am ajuns la concluzia ca un dual core > all. Singura situatie in care mi-a mers prost a fost la un siege la Aden, ~700 de jucatori in siege zone.

Posted

In dual core nu stimti asa diferenta imo. L2 nu este optimizat pt dual core. Merge un core la max si celalalt mai deschide ochii asa. Procesorul merge cam la 50% din performante. Cel putin asa este c4, la interlude nu am stat sa trag cu ochiu pe tastatura noua (g15 - are perf monitor pe lcd).

Guest SiriusBlack
Posted
Inainte pe C4 nu aveam treaba cu Dualbox acuma am incercat si pe Beta si uneori mi se misca picture in picture o fi din cauza ca este in teste.Am jucat si pe wrath in dual sa vad cum merge acolo si la fel face.Ma gandesc ca nu cumva sa fie o problema de la calcultaorul meu dar pe C4 aveam aceeasi configuratie si sistem si imi mergea brici, basca, ca mai aveam deschis si altele pe langa joc cum ar fi Yahoo messenger, skype, etc.
Posted

Pai,fiecare cronica, consuma din ce in ce mai multe resurse. La Kamael de exemplu, cand am vrut sa fac dualbox mi-a zis ca am ramas fara virtual memory, lucru care nu l-am patit la c4-interlude, cu aceleasi valori.

Posted

nu, dar poti sa frapsezi, sa asculti muzica si sa faci orice altceva pe celalat procesor ^^

Stiu stiu dar prefer framerate mai bun, in special in sieges. Bine nu e problema mare cum era inainte, dar este iritant uneori.

Btw lasher unde ai incercat tu kamael? Pts? Sau server privat? (vise)