Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Stii tu ceva mai bun ?? :P :P :P :P Ce faceti astia care plecati ?? Va apucati de Dota sau Silkroad ...sau wow :)):)) .Sincer am jucat cateva MMO : l2 , rappelz ,silkroad ,wow ,cabal.Din toate astea cel maifrumos in toate punctele de vedere mi s-a parut lineage 2 !

BTW : Daca chiar va lasati de L2bafta la urmatorul MMORPG :beer: :beer:

ce naiv ... :crybaby:

Posted

Mda cand o fi kamael live cred ca intru si eu pe off. Desigur, soulbreaker, dar sa vad exact daca e bun de ceva... Deci pana apare un privat cu ct1 balansat... Ma rog. Pana atunci am de facut lvl 78 pe gold iar... Niciun server de higher rate balansat sa fiu albastru. Doar gamegate era balansat, dar in momentul in care luam 1k dmg de la un sps cu akamanah pe mine m-am lasat.

Posted

Mda cand o fi kamael live cred ca intru si eu pe off. Desigur, soulbreaker, dar sa vad exact daca e bun de ceva... Deci pana apare un privat cu ct1 balansat... Ma rog. Pana atunci am de facut lvl 78 pe gold iar... Niciun server de higher rate balansat sa fiu albastru. Doar gamegate era balansat, dar in momentul in care luam 1k dmg de la un sps cu akamanah pe mine m-am lasat.

sick minds and not only u ... to pay for smth virtual .... :crazy: :crazy2:

Posted

Geezas. :lol: Imaginati-va un th cu draconic set roz, scriind pe spate "FAG" si pe un as asortat "fagness". :D

Sau din ce "opere" mai vazusem, descria fiecare parte a corpului intr-un maj light set. Pe un elf. :) Va dati seama ce parti... Aia mica premianta.

Posted

Trebuie sa il vezi in actiune sa ti se para amuzant. Un th care owneaza de rupe, cu atributiile de mai sus. Cred ca mai am clipul in calculator.

LE: mda e corupt.

suntem in UE de acuma se poate mascul cu mascul :crazy:

Posted

R3v3nG3r' date='Nov 27 2007, 19:50' post='2395234']

ps: un joc single player care sa mearga pe 512 ram va rog sa imi recomandati :)

Poti sa fii mai explicit ? Gen ? Vechime ?

OT : Cum e teon ?

Posted

Cam greu cu banii :P

Noroc ca am prins eventul de litere si am vandut II si T care sunt mai rare :D...altfel...cam multi rusi :P

Si ia zi... Cam cati gremlini omori pt lvl 2/3/4/5?

Posted

OT : Cum e teon ?

Teon sux, rata de boredom e in crestere exponentiala. Totul se discuta la nivel de ZERG si daca nu faci parte din ITT/RedSky (cele mai mari ally de pe server) sau satelitii lor cam degeaba.

Cam toate server-ele retail, in ultima vreme, tind spre plictiseala generala.

Mda cand o fi kamael live cred ca intru si eu pe off. Desigur, soulbreaker, dar sa vad exact daca e bun de ceva... Deci pana apare un privat cu ct1 balansat...

http://www.l2guru.com/forum/showthread.php?t=93906

Uite aici cateva impresii despre Kamael PTS.

Posted

de o vreme ma bate si pe mine gandu sa ma bag pe oficial, dar nu stiu de ce nu am nici o tragere de suflet cand aud de kamael ( nu stiu de ce dar presimt ca va fi o mare porcarie in loc sa echilibreze situatia ei se mai complica ) + ca 1 x e frustrant de low fara sa ai cu cine juca cum trebuie anyway astept dexul live mai pierd pe acolo vremea

@Shade estimated time left ? sau mai bine astept pe mos craciun decat dex live ? :))

Posted

Singurul avantaj nesimtit care l-am vazut pana acum la Kamaeli, e ca au au singur ccq si e mult mai simplu si mai scurt decat alea normale ( cel putin la soulbreaker )

@xIcarus - pt lvl 2 mi se pare ca trebuie 3.