Guest daian12 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Ma ajutati si pe mine sa gasesc un servar romanesc va rog sau contatatima amstf08@yahoo,.com id amstaf08 va rog :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby: Quote
iLoveCalifornia Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 vezi in orase un npc "Roy the cat" sau "Class manager" Quote
Lasher_ro Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 vezi in orase un npc "Roy the cat" sau "Class manager"Nu joaca pe L2j-uri.@BlackCurse - intreaba un grand master de prin gludin - gludio de la rasa/clasa ta ( deci, la warrior guild :P ) Quote
M0ha Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 daian citeste mai jos . Pe mine m-a ajutat. Baieti am si eu o problema , am facut lvl 20, acum cum imi aleg clasa? Vreau sa fiu Dagger de la Human, pare mi se ca are un nume ceva de genu Tresure Hunter. Ma puteti indruma ca la un adevarat NOOB ce sunt?:) multumesc...apropo eu in joc am nick : DevilCurse, poate intru si eu intr-o guilda de romani ceva ca m-am saturat sa joc de unu singur. la un moment dat am gasit un roman dar ala s-a dat la fund rapid si nu a mai venit ON :( Questul il incepi din gludin...de la captain Bezique....este in partea de vest cum iesi din oras! Quote
raw^ Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 daian citeste mai jos . Pe mine m-a ajutat. Baieti am si eu o problema , am facut lvl 20, acum cum imi aleg clasa? Vreau sa fiu Dagger de la Human, pare mi se ca are un nume ceva de genu Tresure Hunter. Ma puteti indruma ca la un adevarat NOOB ce sunt?:) multumesc...apropo eu in joc am nick : DevilCurse, poate intru si eu intr-o guilda de romani ceva ca m-am saturat sa joc de unu singur. la un moment dat am gasit un roman dar ala s-a dat la fund rapid si nu a mai venit ON :( BlackCurse intra aici la lvl 20 faci questul de rogue si la 40 faci pe cel de tresure hunter, succes :P :P Quote
xIcarus Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 R3v3nG3r' date='Nov 24 2007, 22:18' post='2389494']Cum sa iti dispara? :-? din system32... nu prea cred :PFrate deci LIPSESTE. Nu stiu ce dracu. Am facut eu altu si pare sa mearga... Ma rog. Deci nu stie nimeni un server de c3? <_< Quote
raw^ Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Frate deci LIPSESTE. Nu stiu ce dracu. Am facut eu altu si pare sa mearga... Ma rog. Deci nu stie nimeni un server de c3? <_<nu merge gugăl :crazy: ? Quote
xIcarus Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 "gugal" ma redirectioneaza pe game sites si servere offline...Acum depinde mai exact ce cauti. Quote
Apashu Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 ok ms mult baieti :) ne auzim in joc...chiar asa vreo guilda de romani care ma recruteaza si pe mine?:D....i really need some friends to talk..:)pe ce server joci ? sper ca nu Dex :D Quote
a1urea Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 bun, il las sa traga de pe computergames, Interlude client-ul. am sa refac totul asa cum scrie aici :), apoi va voi spune rezultatul :D.....baftoi Of of mai mai, pai tu aveai o problema cu rezolutia. :) Era mai simplu sa editezi rezolutia din ...:\Lineage II\System\Option.ini decat sa downloadezi tot clientul de Interlude. :) Tie jocul trebuie sa-ti mearga chiar daca ai avut client de C1, ca doar iti face update de pe site-ul lor oficial, nu de pe Luna. P.S.: Cine joaca pe retail in special pe Franz lasati-va nick pe aici :P Quote
Lasher_ro Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Probabil ca o sa joc eu dupa ce baga Kamael pe live.Franz sau Bartz, nu m-am decis inca. Quote
Apashu Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 si al meu char va disparea (oricum lvl 21 il fac in 2-3 ore :D acum stiu exact unde sa ma duc :D :D)exact asta e motivul intrebariio sa te saturi tu de questuri :P Quote
Iverson Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 see you later Dex and lineage2 , hello blizzard :) and Boulderfist realm :P Quote
Shade Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 bun, deci sa stiu sa ma feresc de realmu ala. Quote
Iverson Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 own3d shade tu de ce nu ma halesti pe mine ? Quote
andix3x Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Good Bye DEX, hello Teon LOL ?Ce sa intamplat cu Dex ? Quote
SpecialEffects Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 LOL ?Ce sa intamplat cu Dex ?nimic rau Quote
Iverson Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 tot raul spre bine :P , dex e ok , e beta interlude , noi ne lasam de dex/l2 :P ( unii dintre noi ) Quote
MisterDevil Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 voi ati jucat pe dex ? ... omg .. unde .. cand ... cum ? Quote
andix3x Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 tot raul spre bine , dex e ok , e beta interlude , noi ne lasam de dex/l2 ( unii dintre noi ) Why ?Too much rollbacks or whipe ? Quote
andix3x Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Because l2 sux. Stii tu ceva mai bun ?? :P :P :P :P Ce faceti astia care plecati ?? Va apucati de Dota sau Silkroad ...sau wow .Sincer am jucat cateva MMO : l2 , rappelz ,silkroad ,wow ,cabal.Din toate astea cel maifrumos in toate punctele de vedere mi s-a parut lineage 2 ! BTW : Daca chiar va lasati de L2bafta la urmatorul MMORPG :beer: :beer: Quote