Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Guest daian12
Posted

Ma ajutati si pe mine sa gasesc un servar romanesc va rog sau contatatima amstf08@yahoo,.com id amstaf08 va rog :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby: :-??

Posted

daian citeste mai jos .

Pe mine m-a ajutat.

Baieti am si eu o problema :|, am facut lvl 20, acum cum imi aleg clasa? Vreau sa fiu Dagger de la Human, pare mi se ca are un nume ceva de genu Tresure Hunter. Ma puteti indruma ca la un adevarat NOOB ce sunt?:) multumesc...apropo eu in joc am nick : DevilCurse, poate intru si eu intr-o guilda de romani ceva ca m-am saturat sa joc de unu singur. la un moment dat am gasit un roman dar ala s-a dat la fund rapid si nu a mai venit ON :(

Questul il incepi din gludin...de la captain Bezique....este in partea de vest cum iesi din oras!

Posted

daian citeste mai jos .

Pe mine m-a ajutat.

Baieti am si eu o problema :|, am facut lvl 20, acum cum imi aleg clasa? Vreau sa fiu Dagger de la Human, pare mi se ca are un nume ceva de genu Tresure Hunter. Ma puteti indruma ca la un adevarat NOOB ce sunt?:) multumesc...apropo eu in joc am nick : DevilCurse, poate intru si eu intr-o guilda de romani ceva ca m-am saturat sa joc de unu singur. la un moment dat am gasit un roman dar ala s-a dat la fund rapid si nu a mai venit ON :(

BlackCurse intra aici

la lvl 20 faci questul de rogue si la 40 faci pe cel de tresure hunter, succes :P :P

Posted

R3v3nG3r' date='Nov 24 2007, 22:18' post='2389494']

Cum sa iti dispara? :-? din system32... nu prea cred :P

Frate deci LIPSESTE. Nu stiu ce dracu. Am facut eu altu si pare sa mearga... Ma rog.

Deci nu stie nimeni un server de c3? <_<

Posted

Frate deci LIPSESTE. Nu stiu ce dracu. Am facut eu altu si pare sa mearga... Ma rog.

Deci nu stie nimeni un server de c3? <_<

nu merge gugăl :crazy: ?

Posted

ok ms mult baieti :) ne auzim in joc...chiar asa vreo guilda de romani care ma recruteaza si pe mine?:D....i really need some friends to talk..:)

pe ce server joci ? sper ca nu Dex :D

Posted

bun, il las sa traga de pe computergames, Interlude client-ul. am sa refac totul asa cum scrie aici :), apoi va voi spune rezultatul :D.....baftoi

Of of mai mai, pai tu aveai o problema cu rezolutia. :) Era mai simplu sa editezi rezolutia din ...:\Lineage II\System\Option.ini decat sa downloadezi tot clientul de Interlude. :) Tie jocul trebuie sa-ti mearga chiar daca ai avut client de C1, ca doar iti face update de pe site-ul lor oficial, nu de pe Luna.

Imagine IPB

P.S.: Cine joaca pe retail in special pe Franz lasati-va nick pe aici :P

Posted

Because l2 sux.

Stii tu ceva mai bun ?? :P :P :P :P Ce faceti astia care plecati ?? Va apucati de Dota sau Silkroad ...sau wow :)):)) .Sincer am jucat cateva MMO : l2 , rappelz ,silkroad ,wow ,cabal.Din toate astea cel maifrumos in toate punctele de vedere mi s-a parut lineage 2 !

BTW : Daca chiar va lasati de L2bafta la urmatorul MMORPG :beer: :beer: