Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Guest lllllll
Posted

Nagasaky' date='Nov 21 2007, 23:55' post='2384186']

Intrebare handicapata ... cum dracu scap de Death Penalty? :|

Mergi la grocery shi cumpara un "Scroll Of Recovery" de grad corespunzator; ex: daca eshti lvl 45 cumperi scroll of recovery C grade. Dupa ce il ai in inventar, click dreapta sau dublu click stanga pe el.

Posted

un help mic, pentru un mic gamer?:D

un server romanesc de l2c5 ca tare vreau sa bag mare un pic in acest joc. am mai jucat l2c4 la un moment dat, acum vreun an...recunosc timp de 2 saptamani :( si m-am lasat din probleme familiale.

Deci? Asa un server bun, nu conteaza cu ce X, important este sa gasesc romani cu care sa fac o echipa, dc e sa tin legatura cu ei pe Team Speak. Ms frumos

LATER EDIT :

Dex 2 Romania, traiasca Google :)...da pe srv asta am mai jucat. Voi baieti tot pe asta sunteti? Ca sa stiu dc voi avea parte de ajutor (si nu financiar) din partea voastra, ma refer la acele intrebari de NOOB pe care le punea oricare dintre voi inainte sa cunoasca f.bine acest joc. :)

Acum am problema urmatoare : ce host treceam in C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts . imi aduc vag aminte k era ceva de trecut acolo.

Bun deci am instalat l2c5-ul(il las sa isi faca update si ma bag la somn), mi-am facut si cont pe l2dexRO. Mai trebuie sa fac ceva? Nu imi dau seama la ora asta dc mai trebuie sa fac ceva... Inca o data va multumesc anticipat

Vezi ca iti trebuie clientul de Interlude. Iar pe site-ul dex-ului si gasesti acolo tot ce trebuie.

Posted

Poti sa fi mai explicit te rog? In legatura cu Interlude? Si cu acel host?

so .... unde ai instalat c5 ... il lasi sa faca update, pana ajunge la ultima versiune

odata ce ai ultima versiune, adica INTERLUDE te duci pe www.lineage.ro la downloads si descarci clientul

stergi tot ce e in folderul system, dezarhivezi clientul acolo, si apoi il instalezi, el pune la loc fisierele modificate dupa server si astfel te poti juca

gl

Posted

paine Kll facuta de Iverson ;;)

http://img235.imageshack.us/my.php?image=pic0920nz1.jpg

facuta DOAR de mine :D

yey super atomic thing XD

nu arata prea comestibil :]

Posted

heh ... :)) da io nu prea am inteles de ce s-a dat live la wrath si la 4x nu.Nu sunt aceleasi fisiere? sau dex team nu dau prea mare importanta la wrath

Posted

Sunt aceleasi fisiere. Probabil au zis sa scoata unu mai repede, si sa continue testele pe celalalt.

sa continue testele pe un server unde constant sunt 1.5 - 2k persoane si sa dea drumul la un server 0.5-0.8 ??? nu as zice ;)

Posted

paine Kll facuta de Iverson ;;)

http://img235.imageshack.us/my.php?image=pic0920nz1.jpg

facuta DOAR de mine :D

ce ii acolo arata ciudat si interesant

ps: aragazul e urat :P

Posted

Poti sa fi mai explicit te rog? In legatura cu Interlude? Si cu acel host?

Folosesti ce ai folder-ul cu L2, adica asta

Imagine IPB

Asta se numeste official updater, iti updateaza clientul de C5 la clientul de Interlude. Il lasi sa se conecteze si sa-si faca treaba pana zice "start". Si apoi dai cancel. :P

Dupa aici --> http://www.forbiddengaming.com/l2.php?page=download

Iei updaterul (versiunea cea mai noua), stergi tot din folder-ul ...:\Lineage II\system si dezarhivezi updater-ul acolo, dublu click si urmezi instructiunile.

Sper ca am fost destul de explicita :P

Posted

@Coincident - DEX Global Moderator

- Completely uninstall your previous L2 (C4) installation. Delete the "Lineage II/" folder if there are still files left.

- Make a fresh Interlude install from one of these files:

http://www.gamershell.com/download_18458.shtml

http://www.fileplanet.com/176081/170000/fi...terlude-Clientl

http://downloads2.computergames.ro/hdd/mmo...lude_client.rar

http://games.internode.on.net/filelist.php?filedetails=7053

- Start the game with LineageII.exe from "Lineage II/" folder, make the full update from official.

- Delete all files from "Lineage II/system/" folder.

- Download the DEX updater: http://www.astral.ro/tibi/updater_beta/Lineage2Dex-Beta.rar

- Copy the 2 files from the DEX updater (Lineage2Dex.EXE and Lineage2Dex.URS) into the system folder.

- Run the DEX updater Lineage2Dex.EXE and click NEXT, let the DEX updater download all the files.

- Click FINISH and play.

Guest florin.neciu
Posted

sal..am si eu nevoie de ajutor cand intru pe lineage 2 interlude ( Dex) imi da o erare cand imi apare server list-u` :-?? si mi se buleste rezolutia. ce sa fac....? stie cineva? a experimentat asa ceva?

2007.11.23 06:44:55

CPU : GenuineIntel Unknown processor @ 2401 MHz with 766MB RAM

Video : RADEON 9200 SERIES (6614)

General protection fault!

History: NConsoleWnd::RequestServerLogin <- NCServerSelectWnd::OnLoginBtnClick <- NControl::SendEventMessage <- NCButton::OnClickButton <- NCButton::OnLButtonUp <- NCVirtualWndMain::PassToFocusedWindow <- NCVirtualWndMain::PassToFocusedWindow <- NCVirtualWndMain::PassToFocusedWindow <- NCVirtualWndMain::PassToFocusedWindow <- NCVirtualWndMain::DispatchWndMsg <- NConsoleWnd::DispatchWndMsgX <- NConsoleWnd::MasterConsoleEventProcess <- UEngine::InputEvent <- UWindowsViewport::CauseInputEvent <- UWindowsViewport::UpdateInput <- UViewport::ReadInput <- APlayerController::Tick <- ALineagePlayerController::Tick <- TickAllActors <- ULevel::Tick <- (NetMode=0) <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

si cateodata imi da si o erare cu send error report :crybaby: ....stiti voi daia...."lene sa-mi fac print screen...ms de ajutor :comp1:

Posted
:((:((:(( helppppppppppppppppp va rog mult e tot am si eu o problema cand eau sa downloadez lineage 2 iterlude de pe linkmania n pot zice ca sunt pe locul 1 la download si dupaia se incarca imi apare aia de downoad si in calc dupa ce se trmina downlodul in 2 sec imi apare o arhiva de 1 kb pls ajutatima si nu mere so dezahivez da eroare
Guest florin.neciu
Posted

:((:((:(( helppppppppppppppppp va rog mult e tot am si eu o problema cand eau sa downloadez lineage 2 iterlude de pe linkmania n pot zice ca sunt pe locul 1 la download si dupaia se incarca imi apare aia de downoad si in calc dupa ce se trmina downlodul in 2 sec imi apare o arhiva de 1 kb pls ajutatima si nu mere so dezahivez da eroare

Dak esti intro zona mai apropriata de bucuresti sau chiar in bucuresti pote intro zi iti dau eu clintul pe odc ca am veteza mare...(vezi in semnatura) anyway PM daca esti interesat...

BTW: clientu are 3 giga :blink: nu 1 kilo....cine stie....

Oricum problema mea tot nu a fost rezolvata...ma enerveaza... :comp1: :crybaby:

Posted

Dak esti intro zona mai apropriata de bucuresti sau chiar in bucuresti pote intro zi iti dau eu clintul pe odc ca am veteza mare...(vezi in semnatura) anyway PM daca esti interesat...

BTW: clientu are 3 giga :blink: nu 1 kilo....cine stie....

Oricum problema mea tot nu a fost rezolvata...ma enerveaza... :comp1: :crybaby:

stie vorbeste roman la tine

"dati tanti ca si el e copii"

Posted

Stie cineva un server de c1? :D Sau c2... Cred ca merge si un c3... Am nevoie sa incerc ceva. :) Nu imi pasa sa aiba playeri... Cu cat mai putini cu atat mai indiferent.

Apropo vreau sa fie serverul online. :D

Posted

Stie cineva un server de c1? :D Sau c2... Cred ca merge si un c3... Am nevoie sa incerc ceva. :) Nu imi pasa sa aiba playeri... Cu cat mai putini cu atat mai indiferent.

Apropo vreau sa fie serverul online. :D

exploituri ? :-j

Posted

Nu, modificare texturi. Nu merge in c4. Am pica pe humani si vreau sa-i fac sa arate banal.

Am intrat pe l2doom, dar patcheru este in neregula.

Apropo pe ce caz iti dispare fisierul hosts? :blink: