Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Cerintele minime sunt aceleasi. Tot minim 256MB. La 768MB RAM cat ai tu nu ar trebui sa ai probleme. Incearca sa pui memoria virtuala pe un hard dedicat, fa o decompresie la HDDuri.

Uite cat pot duce 512 MB RAM, si se poate juca... un singur client in 768 MB ar trebui sa mearga chiar bine.

Imagine IPB

Imagine IPB

Imagine IPB

2 box - 1 client in Giran si celalalt in Aden si tot am 5 secunde port din Aden in Giran pe full details, 1280*1024. Ce ai tu e bunicel dar nu bun. :) Asta daca vrei sa simti ca joci l2.

L.E.: Un fraps cu daggeri si healeri pe Interlude.

http://files.filefront.com/khz04avi/;9083663;/fileinfo.html

Posted

pute A CRYNOW

ME @DRunlk

cand esti beat [ daca oi fi ] esti mai prost de fel :clap: ? si totodata iti scade si iq'u intr-un mod dramatic ?

execution ce fan ai pe alt forum ? si vrei sa ajungi ca el aici ? wanna be failed

azi o sa intru pe dex ... dupa 2 saptamani, se gasesc ewa ? ;;) vreau sa vad ce noroc am :violent:

le: :rofl1: nu mai stiu parola =))

btw ce inseamna gtfo ? o0

Posted

cand esti beat [ daca oi fi ] esti mai prost de fel :clap: ? si totodata iti scade si iq'u intr-un mod dramatic ?

execution ce fan ai pe alt forum ? si vrei sa ajungi ca el aici ? wanna be failed

azi o sa intru pe dex ... dupa 2 saptamani, se gasesc ewa ? ;;) vreau sa vad ce noroc am :violent:

le: :rofl1: nu mai stiu parola =))

btw ce inseamna gtfo ? o0

uimitor um un tigan ca tine... care nici macar nu e capabil sa gandeasca isi permite sa vorbeasca despre iq-ul altora :photo:

Posted

uimitor um un tigan ca tine... care nici macar nu e capabil sa gandeasca isi permite sa vorbeasca despre iq-ul altora :photo:

pentru cuvintele nu au valoare poate doar pumni bate si mai stiu eu ce au efect, la ce pupincurist esti nici nu tre' sa zic nimic, singur cauti anturaj si esti atat de inapt incat nici nu realizezi .... aa si btw vezi ca esti cam off

topic

lasher ms

am vazut ca 1 ally = 3 clans ... ce clanuri au ramas in et/abs/vs ? si ce alta ally puternice s-au facut ? :( [ pe dex ]

Posted

se poate face dualbox pe retial ?

din cate am inteles in abs o sa fie RIP main clan TO si MR intrand in RIP in rest , dunno

oh da ... pai rip o sa fie un fel de pwnage ... ticket seller pt it/monastery/fog =))

and i still don't remember my pass o0

le: omaigad ... am bagat 3 e-mailuri si toate-s incorecte :dooh: daca nu stiu mail .... ce mai pot face ? :-/

ce plictis pe dex ...

Posted

2 box - 1 client in Giran si celalalt in Aden si tot am 5 secunde port din Aden in Giran pe full details, 1280*1024. Ce ai tu e bunicel dar nu bun. :) Asta daca vrei sa simti ca joci l2.

L.E.: Un fraps cu daggeri si healeri pe Interlude.

http://files.filefront.com/khz04avi/;9083663;/fileinfo.html

deea wtf are you doing in no-man's land? (adica aici)

Multumeste-i lu Adelline pentru poze btw (again)

Aaaasa... retardcution suspendat, imi vine sa-i dau si lu Obi Wan Gura-Sparta Nagasaky dar ma abtin.

Iver... erm, Crynow si MisterDevil, gura cu flames pls ca va bag la racoare.

Posted

Uuu thank you Shade *hugs and kisses* ... by the way am jucat putin Int pe Wrath... pana acum mi se pare ok... ce imi place e ca nu mai poate folosi nimeni "tactici" de genul Hit , Sleep , hit , Sleep , Hit , Sleep , Hit , Sleep , Hit , Sleep and so on ...

Posted

deea wtf are you doing in no-man's land? (adica aici)

Multumeste-i lu Adelline pentru poze btw (again)

I'm scared :/ Meh, aveam un account mai demultisor facut dar l-am uitat si mi-am adus aminte intr-una din zilele astea ca trebuie sa-mi fac altul, nu spun si pentru ce. :D

O sa-i transmit daca dau de ea. :)

Posted

da, tot 4x.

la 35 de firme am sunat sa gasesc o amarata de placa video god damn it, si pana la urma am gasit la o tentativa de firmulita care pune adaos de te doare mintea. e bine si-asa :D . si-o sa-mi vina sistemuuuuuuuuu' si-o sa ma joc crysiiiiis nananananana