Nagasaky Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 100% praf. Micutule du-te si linge "Bilutele Dragonului" de unde ai venit si lasa topicul asta pt. Lineage 2 , ok? Ok . Quote
a1urea Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Cerintele minime sunt aceleasi. Tot minim 256MB. La 768MB RAM cat ai tu nu ar trebui sa ai probleme. Incearca sa pui memoria virtuala pe un hard dedicat, fa o decompresie la HDDuri. Uite cat pot duce 512 MB RAM, si se poate juca... un singur client in 768 MB ar trebui sa mearga chiar bine. 2 box - 1 client in Giran si celalalt in Aden si tot am 5 secunde port din Aden in Giran pe full details, 1280*1024. Ce ai tu e bunicel dar nu bun. :) Asta daca vrei sa simti ca joci l2. L.E.: Un fraps cu daggeri si healeri pe Interlude. http://files.filefront.com/khz04avi/;9083663;/fileinfo.html Quote
CryNow Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 pute A CRYNOW ME @DRunlk cand esti beat [ daca oi fi ] esti mai prost de fel :clap: ? si totodata iti scade si iq'u intr-un mod dramatic ? execution ce fan ai pe alt forum ? si vrei sa ajungi ca el aici ? wanna be failed azi o sa intru pe dex ... dupa 2 saptamani, se gasesc ewa ? vreau sa vad ce noroc am :violent: le: :rofl1: nu mai stiu parola btw ce inseamna gtfo ? o0 Quote
MisterDevil Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 cand esti beat [ daca oi fi ] esti mai prost de fel :clap: ? si totodata iti scade si iq'u intr-un mod dramatic ? execution ce fan ai pe alt forum ? si vrei sa ajungi ca el aici ? wanna be failed azi o sa intru pe dex ... dupa 2 saptamani, se gasesc ewa ? vreau sa vad ce noroc am :violent: le: :rofl1: nu mai stiu parola btw ce inseamna gtfo ? o0 uimitor um un tigan ca tine... care nici macar nu e capabil sa gandeasca isi permite sa vorbeasca despre iq-ul altora :photo: Quote
CryNow Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 uimitor um un tigan ca tine... care nici macar nu e capabil sa gandeasca isi permite sa vorbeasca despre iq-ul altora :photo:pentru cuvintele nu au valoare poate doar pumni bate si mai stiu eu ce au efect, la ce pupincurist esti nici nu tre' sa zic nimic, singur cauti anturaj si esti atat de inapt incat nici nu realizezi .... aa si btw vezi ca esti cam off topiclasher msam vazut ca 1 ally = 3 clans ... ce clanuri au ramas in et/abs/vs ? si ce alta ally puternice s-au facut ? :( [ pe dex ] Quote
MisterDevil Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 si in plus :) si pe langa :) cum reusesti ?atat timp cat n-ai cap degeaba zici de pumni Quote
Iverson Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 se poate face dualbox pe retial ? din cate am inteles in abs o sa fie RIP main clan TO si MR intrand in RIP in rest , dunno Quote
CryNow Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 se poate face dualbox pe retial ? din cate am inteles in abs o sa fie RIP main clan TO si MR intrand in RIP in rest , dunno oh da ... pai rip o sa fie un fel de pwnage ... ticket seller pt it/monastery/fog and i still don't remember my pass o0 le: omaigad ... am bagat 3 e-mailuri si toate-s incorecte :dooh: daca nu stiu mail .... ce mai pot face ? :-/ ce plictis pe dex ... Quote
Lasher_ro Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 se poate face dualbox pe retial ? Da. Quote
Shade Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 2 box - 1 client in Giran si celalalt in Aden si tot am 5 secunde port din Aden in Giran pe full details, 1280*1024. Ce ai tu e bunicel dar nu bun. :) Asta daca vrei sa simti ca joci l2.L.E.: Un fraps cu daggeri si healeri pe Interlude.http://files.filefront.com/khz04avi/;9083663;/fileinfo.htmldeea wtf are you doing in no-man's land? (adica aici)Multumeste-i lu Adelline pentru poze btw (again)Aaaasa... retardcution suspendat, imi vine sa-i dau si lu Obi Wan Gura-Sparta Nagasaky dar ma abtin.Iver... erm, Crynow si MisterDevil, gura cu flames pls ca va bag la racoare. Quote
Nagasaky Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Uuu thank you Shade *hugs and kisses* ... by the way am jucat putin Int pe Wrath... pana acum mi se pare ok... ce imi place e ca nu mai poate folosi nimeni "tactici" de genul Hit , Sleep , hit , Sleep , Hit , Sleep , Hit , Sleep , Hit , Sleep and so on ... Quote
CryNow Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 gata shaf' pe dex o sa mai fie roll-back ??? ps: devil i love you :wub: Quote
a1urea Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 deea wtf are you doing in no-man's land? (adica aici)Multumeste-i lu Adelline pentru poze btw (again)I'm scared :/ Meh, aveam un account mai demultisor facut dar l-am uitat si mi-am adus aminte intr-una din zilele astea ca trebuie sa-mi fac altul, nu spun si pentru ce. :DO sa-i transmit daca dau de ea. :) Quote
jimmy89 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 pai... cum Dex e Beta... o s fie roll-back Quote
xIcarus Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Bai. Ce rate are beta-ul asta pana la urma? Quote
bullet13 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 da, tot 4x. la 35 de firme am sunat sa gasesc o amarata de placa video god damn it, si pana la urma am gasit la o tentativa de firmulita care pune adaos de te doare mintea. e bine si-asa :D . si-o sa-mi vina sistemuuuuuuuuu' si-o sa ma joc crysiiiiis nananananana Quote
jimmy89 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 mda.. eu azi am sters crysis... nu e pt sistemu meu.... si momentan nu am adena pt unu mai bun... Quote
Iverson Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 dupa cum am zis , eu vreau ant queenu :-" plx :P Quote
xIcarus Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 da, tot 4x. Goddammit. Si noi testam pe 4x doamne. De fapt avand in vedere ca trebuiesc toate questurile verificate mda. Quote
Iverson Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 paine Kll facuta de Iverson http://img235.imageshack.us/my.php?image=pic0920nz1.jpg facuta DOAR de mine :D Quote