noises1990 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 R3v3nG3r' date='Nov 9 2007, 22:48' post='2359590']downloadeaza lineage2 interludemersi :beer: :tiphat: Quote
xIcarus Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 zaken + antharas + maj = 150% rezist stun + rezist shock lvl 3 = ~ 200% rezist stun ? eu inca tind sa cred ca iei stunOmule. Am intrebat doar! Fiecare cu idolul lui in l2. Nc. Eu inca ma uit la AAO. Doar pentru ca tu nu te-ai inteles bine cu el... Auzi las-o balta. Puteai sa te gandesti ca m-am uitat in oly matches cand se lupta el si nu m-am luat dupa filme. AAO stie sa joace, tu crezi ca e asa important sa joace pe ofc. Ei bine pentru mine nu e nimic. @xicarus - nu, este PLUS 100% stun resist, NU 100% stun resist. Este +100% fata de un base resist ( care nu ma intreba cat e )Pai da adica daca ai base 30% (na acum nu stiu cat ar fi base pe diverse clase) si ai inca 100% de la diverse iteme ai 60% nu 130% lol. Am intrebat ca era un "cunoscator" pe pmfun care sustinea asta si cum nu eram 100% sigur nu am bagat mana in foc. Quote
CryNow Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 is zeu vostru, subiect incheiat aweay ... am 3 patchuri mari si late - W3Fixer - War3ROC_121a_English - War3TFT_121a_English ... care ce si cum tre' instalate sa imi mearga dota ? o0 [ un pm pls ] pana acum pe dex l-a facut careva pe frintezza ? daca da .. cine ? mei legat de stun ... kalel pe arcas in draconic, cu boss jwl, a luat stun de la chinezu[sagi +db+draco set + jwl boss ] dupa a 5-a sau a 6-a incercare :crazy: Quote
Guest diablo16 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 am instalat si eu lineage 2 interlude am sters sistemu am luat upload ala beta iam dat upload dar cand intru imi da disconect frof sever pls poate cineva sa ma ajute?? :( poate cineva sa imi dea pe mss folderu cu systemu lui plsss??? :( Quote
Lasher_ro Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Pai da adica daca ai base 30% (na acum nu stiu cat ar fi base pe diverse clase) si ai inca 100% de la diverse iteme ai 60% nu 130% lol. Am intrebat ca era un "cunoscator" pe pmfun care sustinea asta si cum nu eram 100% sigur nu am bagat mana in foc.Am mai auzit si eu o faza de pe pmfun (parca), cum ca cu cat bati la un mob, cu atat se "umple" un fel de drop bar, si cand ajungi la un anumit numar de kills, ai drop de ... ce cauti tu.Si daca ia altu drop langa tine sau se da restart la server , se "strica" baru ala. Quote
xIcarus Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Doamne...Mai devreme intreba unul cum face rost de akamanah si raspunde unu sa caute recipe si materiale si sa creasca dwarf. Mai e cate un idiot... Btw: mi se pare mie sau de cand dex e in beta incepeti sa jucati warcraft? :) Lasher vad ca ai 4 ore in xfire, eu joc de asemenea, crynow vrea sa intre pe eurobattle... Who's next? Quote
raw^ Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Doamne... Mai devreme intreba unul cum face rost de akamanah si raspunde unu sa caute recipe si materiale si sa creasca dwarf. Mai e cate un idiot... Btw: mi se pare mie sau de cand dex e in beta incepeti sa jucati warcraft? :) Lasher vad ca ai 4 ore in xfire, eu joc de asemenea, crynow vrea sa intre pe eurobattle... Who's next? eu am incercat dar m-am saturat ca nu tot facea updateuri dupa updateuri la warcraft si m-am lasat batut #-o Quote
Lasher_ro Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 La mine nu prea are legatura cu dexu ^^Am jucat in LAN, si vreo 2-3 skirmish-uri.OT : Sigur nu facea misto de el :-? Quote
Iverson Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 www.white-eagle.com.pl pvp server , ub3r pwnz0r nush sa joc warcraft :-( Quote
raw^ Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 recomandati-mi un server high rate ... :( :crazy:le: abea acuma am vazut mesajul de mai sus scz :P Quote
MisterDevil Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 lol si voi cu warcraftu ? o.O ... eu cu un GG Quote
Aenon Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 @CryNow , ai warcraft original ?O_O guess not , intra pw www.eurobattle.net si du-te la sectiunea how to connect.mai intai instalezi warcraft RoC apoi TFT si aplici ultimul patch then downloade dota from www.getdota.com ^^ si dota tutorials www.dota-allstars.com ^_^for more information pm O_Ointerlude tralalalalalalalaaaaa in sfarsit 3 bare pentru skiluri ^^ Quote
Guest ruddyrullz Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Salutare tuturor, vad ca se merita sa citesc si pe link anumite lucruri, cel putin la aceasta sectiune aflu mai multe lucruri ce ma pasioneaza. Acum ce rugaminte am pentru voi... daca cunoaste cineva un server de kamael, doarece am clientul de cateva zile instalat si ma uit la el ca nu am unde sa-l probez. #-o Quote
MisterDevil Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 lol .... lasa l2`u si hai la bere ^^ Quote
Guest ruddyrullz Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 @off-topic: Ce faci nebunule mai traiesti, si la ora asta? Astept (fallen angels)ingerii cazuti de la c2 si acum sa-l las? :-j Dar sa vb si cu diablo ca si el vrea un citro.@on-topic: Cred ca majoritatea jucatorilor asteptam de mult aceasta versiunea si ce noutati aduce ea, si sa ai clientul dar nu si pe ce sa-l joci te cam macina. :crazy: Quote
Guest ruddyrullz Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Nu mersi, daca doream sa dau bani pentru a juca nu mai intrebam aici. Quote
Shade Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Salutare tuturor, vad ca se merita sa citesc si pe link anumite lucruri, cel putin la aceasta sectiune aflu mai multe lucruri ce ma pasioneaza. Acum ce rugaminte am pentru voi... daca cunoaste cineva un server de kamael, doarece am clientul de cateva zile instalat si ma uit la el ca nu am unde sa-l probez. #-o fa rost de un cont pe oficial si baga-te pe PTS daca vrei sa-l probezi Quote
CryNow Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 @CryNow , ai warcraft original ?O_O guess not , intra pw www.eurobattle.net si du-te la sectiunea how to connect.mai intai instalezi warcraft RoC apoi TFT si aplici ultimul patch then downloade dota from www.getdota.com ^^ si dota tutorials www.dota-allstars.com ^_^for more information pm O_Ointerlude tralalalalalalalaaaaa in sfarsit 3 bare pentru skiluri ^^n-am w3 originalcand deschid roc'u imi apare o ferestra ... si ramane goalabtw zapada 10 cm LOVE IT :Xshade ... se stie macar cu aproximatie cat o sa mai tina beta ? Quote
Guest ruddyrullz Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 fa rost de un cont pe oficial si baga-te pe PTS daca vrei sa-l probeziCam asta ar fi problema de la care a inceput tot ieri, iti faci cont dar trb sa platesti pentru parola de a juca, din cate am inteles 14.99$.Cel putin raman la curent pe aici si am sa aflu eu cand apare, daca e va anunt si pe voi. Quote
Lasher_ro Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 14.99 euro contu + 12.99 euro pe luna.Oricum, PTS e down acum de ~12 ore, si e foarte instabil in general ( cel putin NPC srv pica de cateva ori pe zi ) Quote
xIcarus Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Am si eu urmatoare problema... Cu 2 versiuni de l2 in calculator, c4 si interlude, nu pot folosi ctrl key DECAT cu click sau f2. Daca dau ctrl +f1, f3-f12 nothing happens. Aveti vreo idee? Deci pot tine ctrl si sa dau skill-urile cu mouse-ul dar este enervant... <_< Quote
Guest cipppy Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Care arma de A e cea mai buna pt un sorcerer ? Quote