Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

pana si eu care sunt newbie stiu ca un CP potion fie el de S grade nu umple tot cp'ul o_O cu cat citeam mai mult ceea ce a scris Kriminel, cu atat ma minunam :| un sps sa aiba cast speed mai mic decat un necro? jeeesh O_O nu sps'ul avea cel mai mare spell casting din joc ?din cate am citit (nu-mi aduc aminte exact) poate sa atinga mai mult de 1700 ;ma rog , nu conteaza asta , in sfarsit am inteles diferenta dintre l2j si off .

Poate atinge chiar 2000 cum a zis chade acum cateva pagini. +5 wit, acumen, zerk, dance of con, acumen wep si hot spring buff.

Posted

Pai... Ramai pe dc, in interlude se mai exclude sansa de a lua sleep anyway. Ai shield bonus e bine, daca vrei mergi ic la s-grade, chiar daca nu ai shield bonus ai mai mult pdef. Practic sacrifici shield defence rate pentru pdef mai mare... Nightmare ar merge contra melee attacks, cum ar fi daggers, dar cum un dagger nu prea da normal hits, ci mai mult blows, este cam inutil nm.

In schimb cu dc nu mai iei paralizie, ceea ce este destul de avantajos caci success rate-ul la curses a fost marit.

Si tu esti inutil !!!!!!!!!!!!! da`ti foc !!!

cum poti spune mergi IC la S grade ??? exista si alt set heavy de S in afara de IC ? :comp1:

Posted

Poate atinge chiar 2000 cum a zis chade acum cateva pagini. +5 wit, acumen, zerk, dance of con, acumen wep si hot spring buff.

idunn parca avea casting 2015 ;;)

un server de c4 rate max 6-7x pls ? ;;)

Posted

Si tu esti inutil !!!!!!!!!!!!! da`ti foc !!!

cum poti spune mergi IC la S grade ??? exista si alt set heavy de S in afara de IC ? :comp1:

+warn

se referea la ic vs dc, dar unii nu stie sa gandeste

Posted

+1, thank you Shade.

Existau mai multe ipoteze, ERA ASA GREU sa te gandesti, ive, ca prin s-grade (ca sa ma cobor la aceeasi lungime de unda ca si tine) ma refeream la lvl 76, iar la s-grade (ca sa-l obisnuim pe ive cu acest termen relativ nou) unii prefera sa ramana in a-grade pentru atributele pe care le confera setul a-grade in general. Cum eu prefer pe aw sa raman in maj light eventual nm light pt c4 anti-mage (sleep), asa prefera tankerii sa ramana in dc/nm, asa cum mintea unui sk ii spune ca fara maj heavy e magnet de stun si nu trece la ic cand e vorba de pvp contra clase ce poseda stun.

Asculta, poate nu joc eu l2 din prelude/c1 ca altii, dar stiu destule, joc totusi din c3. Poate ca am hoinarit eu pe servere private mai mult sau mai putin balansate, poate ca nu mai joc asa cum jucam, dar stiu eu destule, nu ma mai privi ca pe un nimic, vezi ce se intampla.

Posted

eu nu inteleg chestia asta ... de ce maj light pe dagger ? cu ce ajuta ? o0 ???

nm,dc light imo > maj light pt daggers .. .dar ... eu sunt un invechit fan al c4-lui ... singura cronica pe placul meu

si shade ... dupa ce se va trece la interlude ... ce sa realizat pe beta va fi pastrat ? sau ....

Posted

nm,dc light imo > maj light pt daggers .. .dar ... eu sunt un invechit fan al c4-lui ... singura cronica pe placul meu

si shade ... dupa ce se va trece la interlude ... ce sa realizat pe beta va fi pastrat ? sau ....

pe dark elf e singura armura light care arata misto(majestic) , imo :P

Posted

De data asta chiar iti zic sa iti tii gura, iar apoi se scrie "ma-ta" nu "mata". Stii... Odata am strigat cuvantul asta cand profa de romana intrase in clasa (n-o vazusem) si m-a poftit la tabla sa scriu, eu am scris "ma-ta" si a spus ca ca daca scriam altfel luam 2.

AAO wannabe? I have someone to look up to, nu ca altii. Da, mi-ar placea ca intr-o zi sa ajung unde e AAO. Poate chiar mai bun. Am si eu visele mele. Tu ai? Pana acum nu am vazut sa te remarci prea tare p-aici, ca si mine de altfel, deci nu ai niciun motiv sa te crezi superior. Pentru Shade si altii mai experimentati este normal sa fim "noobi" right?

Aw este stun magnet, maj light set iti confera +50% stun resistance ceea ce e bun pentru pvp. Nm set e bun in c4, dc arata homo pe dark elf male, mai bine imi pun draconic, iar fara stun resist un aw este mort, si-asa are hp cat un caine.

Acum ceva pentru Shade: daca ai sa zicem (cu rb jewels cu tot) +100% stun resist, inseamna ca rezistenta este dublata? Adica nu cred ca esti imun la stun.

Posted

ai un model slabutz dupa mine , are el filme frumoase si cred ca te`a impresionat mult partea din filmul asta :

, insa trebuia sa vezi filmul din unghiul asta
pentru a observa ca magii nu aveau nici o sansa , AAO a fost bun pe dex , si este mai bun decat HaiTata , dar pe retial cand juca avea lvl 60 , uite`te la dontlookatme cum joaca , e tank si joaca pe retial
( filmul l`am luat de pe dex forum , mi s`a parut superb :| )

cu celestial shield esti imun :>

mata = mama ta

chiar nu`mi pot explica de ce a trebuit sa scrii ma-ta pt ca pur si simplu nu are logica , poate te`a pus sa desparti in silabe =))

zaken + antharas + maj = 150% rezist stun + rezist shock lvl 3 = ~ 200% rezist stun ? eu inca tind sa cred ca iei stun

Posted

pff iversonescule stf ... ce dor mi sa facut de c4 :(((

btw ... that tank ... omg ... awesome .. si tinand cont ca e si pe off ... :-O :blink: :error:

+1 super tare filmu cu tanku` :cool2: :crazy:

Posted

omu joaca bine ... dar asa equip pe oficial numai cu credit card poti sa il faci

o0 ... like ally 5 cu ketra/varka si ai .. tot ce vrei :crazy: trade de recipe si alea alea iar recipa de db/fb le faci in it/fog , tre' timp, un spoiler in branded ceva manor in ketra si aia e , si un spoiler in hs si ai tot pe tava, mai greu cu partile dar alea le iei de la cl/ally

craftezi draconic/major dai la trade pe ic, recipa de ic shiled pica acolo ... desi e off, si raizii mai dropeaza cate un full drop :happy1:

lasher o sa fie rollback tot beta testu ??? ca din ce am inteles a fost roll-back doar pt weekendul trecut :blink:

Posted

fiecare party sta pe rind 4 ore in prima camera din witch, cand se termina tura, se va acumula o zi de stat in aceeasi camera, si nu-mi zi tu mie ca in 24 de ore nu iei cel putin 2 dropuri indiferent de cat de ghinionist ai fi, o camera mare mob spawn 90 sec 8 mobi / o zi 86400 sec ar veni 7860 mobi omoriti ... so ...

Pe vremea cand avadon / doom / bw erau ultimate nu exista seven signs... abia se "deschisesera" GC si LoA... iar rata la dropurile full la mobii de acolo tindea catre 1/infinit.

btw ... that tank ... omg ... awesome .. si tinand cont ca e si pe off ... :-O :blink: :error:

R3v3nG3r' date='Nov 8 2007, 20:55' post='2356669']

+1 super tare filmu cu tanku` :cool2: :crazy:

E totusi tank lvl 77+ full S, probabil ca si boss jewels intr-o zona de level 62-68.

o0 ... like ally 5 cu ketra/varka si ai ..

Nu cred ca ai loc pe off. Toate zonele bune de farm sunt ocupate de boti (24/7).

craftezi draconic/major dai la trade pe ic, recipa de ic shiled pica acolo ... desi e off, si

raizii mai dropeaza cate un full drop

Preturile pe off nu au nici o legatura nu preturile pe DeX.

Cu o armura+casca draconic iti iei set IC pe off. (armura draco = 375-450kk, IC brest = 175-200kk, gaith tot pe acolo)

lasher o sa fie rollback tot beta testu ??? ca din ce am inteles a fost roll-back doar pt weekendul trecut

O sa fie roll back pana la ziua cand s-a "inchis c4"

Problema e ca 90% din ce ai zis e total l2j bullshit.

90% din ce a scris acolo e total bullshit simplu.

Nici in cele mai negre vremuri ale l2j ului sps nu avea casting sub SH.

Iar cand cineva incepe cu "am pe serveru X (ceva) cu subclasa (altceva)" incercand sa argumenteze ceea ce urmeaza prin combinatia de main/subclasa nu are treaba cu jocul.

Probabil ca omu' era dupa o supradoza de solitaire.

Posted

ma-ta = mama ta

mata = dumneata

asa se scrie si nu conteaza daca are sau nu logica pentru tine

stii vorba aia cu nu'ti arunca shitu in ventilator ? eh tu tocmai ai facut'o

Posted

Va rog, am jucat super putin l2, dar caut un srvr, populat, dar prietenos, plzzzz

BEST PLACE TO BE un dupa parerea mea e unul daca nu chiar cel mai bun server ( FREE ) inafara de off

avantajul e ca serverul e romanesc, lumea e ca peste tot sunt si jucatori de treaba si gasesti si javre, e o perioada de beta testing acum dupa care se da drumul iar asteapta sa treaca perioada de beta si spor la joaca

bafta

Posted

paaai poti sa iei de pe linkmania.... jocu si sa joci or pe evolva ori pe dex :D

oh..ok o sa l iau de pe linkmania da cum fac sa joc pe serverele private? adica e ca la wow? tre sa modific anumite lucruri?

da care versiune a jocului o downloadez? are importanta? chronicles 2? 3? 4? 5? n? please help :beer: :tiphat:

Posted

oh..ok o sa l iau de pe linkmania da cum fac sa joc pe serverele private? adica e ca la wow? tre sa modific anumite lucruri?

da care versiune a jocului o downloadez? are importanta? chronicles 2? 3? 4? 5? n? please help :beer: :tiphat:

downloadeaza lineage2 interlude