Lasher_ro Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Mages. In c4 este o chestie de SINCRONIZARE. De exemplu nu dai death spike si apoi imediat claws cat inca casteaza spike, ci STAI o juma de secunda pentru spiritshot, ca primesti penalitate de 40% la cast speed. In interlude? Inexistenta chestia asta.Ala era un fel de ss lag mai idiot. Ma enerva.@SiriusBlack - nu e cronica de fighteri ... sunt mai balansate clasele decat in c4. Magii nu mai ruleaza. Majoritatea o sa se faca arcasi ca-s usor de jucat, usor de crescut, si nu trebuie rest. Quote
CryNow Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 singura mare diferenta ... e ca gladi ... sunt un fel de zeu lor, adica un glaf full buffed si cov imi dadea ca mag cu set tts+3 si core+3 cu nush ce kkt de skill 3.3k dmg ... fuck it, be serious ... [ eram nebufat ], cre'ca ma apuc sa caut alt server de c4 :), interlude sux ... , si legat de arcasi ... ce vise au baietii cum ca arcasul va fi de neoprit ... get lost, arcasu e arcas, stun ... si cam aia e, dar un nuker vs arcas ... depinde de setul nukerulu Quote
raw^ Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 singura mare diferenta ... e ca gladi ... sunt un fel de zeu lor, adica un glaf full buffed si cov imi dadea ca mag cu set tts+3 si core+3 cu nush ce kkt de skill 3.3k dmg ... fuck it, be serious ... [ eram nebufat ], cre'ca ma apuc sa caut alt server de c4 :), interlude sux ... , si legat de arcasi ... ce vise au baietii cum ca arcasul va fi de neoprit ... get lost, arcasu e arcas, stun ... si cam aia e, dar un nuker vs arcas ... depinde de setul nukerulu skillurile alea de la glad is in functie de p.atkul la glad nu de m.atk degeaba ai putut tu avea tts+4 si core+3 :crazy: :cool2: iti trebuia roba enchatata ps: te-ai gandit ca ala ar fi putut fii critical ?:) Quote
Lasher_ro Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 CryNow, loled @ you. Glad sux. Un arcas full buffat iti dadea de 2-3 ori pe atat si nici nu trebuia sa se apropie. Glad zeu my ass. And if you think Interlude sux ( especially because of this ) then you are deluded. Quote
raw^ Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 quote shade : glads will suck less50% pure suck :beer: Quote
Burne Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 rollback done oare se mai da vreounu?unde ma ? nu s-a dat nimic Quote
CryNow Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 bine lasher tata, nush cum sa-ti zic, da nu-s maniac sa ma bag sa testez "all brand new shits" de pe "piata", so i really don't give a fack ... am gresit asta e, nu neg ... mi-am spus punctul de vedere, si un nuker vs arcas ... raman la ce am zis, depinde de setu nukerului, si nu uita ... anchor ftw, a ... si cancel ... si interlude sux ... pentru ca sux, really sux, cresti cry la raizi ... cad recipe de a ?!, care mai e scopul jocului ? te duci faci 1 char, bati in vos pana iei xx recipe si apoi delevel si tot asa ... super tare, oricum desi au incercat sa "egaleze" cele 2 tabere .... hmmm they failed imo,de ce C4 ? ca e mai simplu, ca implica mai multa activitate intr-un clan, ca se incheaga relatiile mai bine, una e sa ai de ales intre 39 jucatori si alta e sa alegi intre 70+ .... imo sux :-< Quote
Nimeni Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 bine lasher tata, nush cum sa-ti zic, da nu-s maniac sa ma bag sa testez "all brand new shits" de pe "piata", so i really don't give a fack ... am gresit asta e, nu neg ... mi-am spus punctul de vedere, si un nuker vs arcas ... raman la ce am zis, depinde de setu nukerului, si nu uita ... anchor ftw, a ... si cancel ... si interlude sux ... pentru ca sux, really sux, cresti cry la raizi ... cad recipe de a ?!, care mai e scopul jocului ? te duci faci 1 char, bati in vos pana iei xx recipe si apoi delevel si tot asa ... super tare, oricum desi au incercat sa "egaleze" cele 2 tabere .... hmmm they failed imo,de ce C4 ? ca e mai simplu, ca implica mai multa activitate intr-un clan, ca se incheaga relatiile mai bine, una e sa ai de ales intre 39 jucatori si alta e sa alegi intre 70+ .... imo sux :-<u read my minds #-o Quote
xIcarus Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 bine lasher tata, nush cum sa-ti zic, da nu-s maniac sa ma bag sa testez "all brand new shits" de pe "piata", so i really don't give a fack ... am gresit asta e, nu neg ... mi-am spus punctul de vedere, si un nuker vs arcas ... raman la ce am zis, depinde de setu nukerului, si nu uita ... anchor ftw, a ... si cancel ... si interlude sux ... pentru ca sux, really sux, cresti cry la raizi ... cad recipe de a ?!, care mai e scopul jocului ? te duci faci 1 char, bati in vos pana iei xx recipe si apoi delevel si tot asa ... super tare, oricum desi au incercat sa "egaleze" cele 2 tabere .... hmmm they failed imo,de ce C4 ? ca e mai simplu, ca implica mai multa activitate intr-un clan, ca se incheaga relatiile mai bine, una e sa ai de ales intre 39 jucatori si alta e sa alegi intre 70+ .... imo sux :-<u read my minds #-o+1 Interlude sucks. Quote
Guest redd Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 salut :tiphat: am citit si vad ca fiecare isi lauda caracterul cu care joaca :tiphat: si eu am jucat cu toate caracterele,dar????parerea mea este ca un HELL KNIGHT e super beton eeeee ce ziceti??Acum joc cu unul LVL79 si am ca arma AS+20 loool vreau sa zic ca sparg tot,AS da critical damage una dupa alta EEE betooon,AVENGERUL TOT AVENGER RAMINE pe orice server,impreuna cu panthera e looool :cool2: Quote
Nimeni Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 salut :tiphat: am citit si vad ca fiecare isi lauda caracterul cu care joaca :tiphat: si eu am jucat cu toate caracterele,dar????parerea mea este ca un HELL KNIGHT e super beton eeeee ce ziceti??Acum joc cu unul LVL79 si am ca arma AS+20 loool vreau sa zic ca sparg tot,AS da critical damage una dupa alta EEE betooon,AVENGERUL TOT AVENGER RAMINE pe orice server,impreuna cu panthera e looool :cool2: joci pe global? #-o Quote
Lasher_ro Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 bine lasher tata, nush cum sa-ti zic, da nu-s maniac sa ma bag sa testez "all brand new shits" de pe "piata", so i really don't give a fack ... am gresit asta e, nu neg ... mi-am spus punctul de vedere, si un nuker vs arcas ... raman la ce am zis, depinde de setu nukerului, si nu uita ... anchor ftw, a ... si cancel ... si interlude sux ... pentru ca sux, really sux, cresti cry la raizi ... cad recipe de a ?!, care mai e scopul jocului ? te duci faci 1 char, bati in vos pana iei xx recipe si apoi delevel si tot asa ... super tare, oricum desi au incercat sa "egaleze" cele 2 tabere .... hmmm they failed imo,de ce C4 ? ca e mai simplu, ca implica mai multa activitate intr-un clan, ca se incheaga relatiile mai bine, una e sa ai de ales intre 39 jucatori si alta e sa alegi intre 70+ .... imo sux :-<Nuker vs arcas, glad vs nuker, dracu vs lacu ... chiar nu ma prea intereseaza ( si nu prea conteaza ) 1vs1. Nu vad problema ca poti creste cry la un numar mai ridicat de raizi, se numeste diversitate ( + acum mi se pare ca are sansa sau cv de genul, nu e fara minusuri ). Faptul ca recipele de A sunt la drop ( si la spoil in beast farm, parca asta e din c5 ) mi se pare normal. Tot trebuie sa farmezi pentru ele, macar acum stii ca pana la urma, o sa obtii ce vrei, nu mai speri ca dupa ce ai farmat de ti-au sarit capacele la quest, iti pica exact ce nu vrei. Ca sa nu mai zic ca unele retete inca se merita sa le iei de la quest.Faptul ca e mai simplu nu vad cum e argument, faptul ca e mai complex mi se pare a fi un +, nu un - .Cat despre activitate in clan, daca vrei sa ajungi undeva cu clanul respectiv, tot o sa fie activitate destula pentru toate gusturile. Partea cu relatiile, mneah, nush ce sa zic ... intr-un fel ai dreptate, dar nu trebuie sa fii prieten bun cu toti din clan, din moment ce asta nu ar trebui sa afecteze ( prea mult ) organizarea si activitatea in general.Ce features imi plac mie cel mai mult din c5 - interlude : Clan System : Clan Skills rule, academie, clan armor + organizarea ierarhica, toate AJUTAND organizarea clanurilor si support-ul care il pot oferi pentru noi recruti.Shadow Weapons + Herbs + alte schimbari minore care ajuta jucatorii noi ( si nu numai ) : Nimeni nu este prea incantat de level-urile mici, mai ales cand le-ai facut de zeci de ori.New Skills : faptul ca toate clasele pot face ceva destul de folositor in pvp ( fie in 1vs1, fie in mass pvp ), poate exceptand spoiler-ul.La care se adauga multe alte aditii mai minore, dar care majoritatea sunt bune. Quote
CryNow Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 nu pot da quote .... dunno why :P dar Nu vad problema ca poti creste cry la un numar mai ridicat de raizi, se numeste diversitateu see ... my point of view: in c4, ca sa ai un cry11/12/13 trebuia sa-l il meriti, right ? sa ajungi lvl mare + sub, sa intri intr-un clan bun cu pretentii la lilith /zaken/ baium, acum ca ii ai pe astia "noi" .... ajunge sa se adune 20 playeri ... can be random also, si cresc crystale, intelegi ce vreau sa zic ? ca sa ai cry 11/12 in C4 trebe SA IL MERITI, iar ei acu vin si ti le dau pe tava ... dude this shit SUX, si nu-mi zi tu mie, ca acum toate ally'urile vor face war pt 1 rb caci sansele sa stea 1 random player cu 1 checker si cu 3 party-uri pregatite sa "atace" cand a dat respawn are HUGE tinand cont de "foame", so inca odata, c4 - cry 11/12 -> trea' sa-l meriti acu legat de recipe, de ce sa aibe toti noobi seturi A, toti cei care stau zeci de ore in acelasi spot si dau pk si alea alea, pe C4 trebuia sa ai bulan, sa ai vointa sa faci un party de TOI, aici ... ce faci ? cresti un se/pp 60 si stai zeci de ore in acelasi spot pana pica recipa ? hell yea ... poate asta le place, ce incerc sa zic, este faptul ca se inlatura ideea de "party pentru iteme" daca intelegi ce vreau sa zic, se incearca sa se dea o sansa tuturor celor care nu sunt apti sa intre intr-un clan bun, cu o organizare buna, si mai ales acelora care asteapta totu mura-n gura .... am gresit ? Quote
xIcarus Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Mai deci overall interlude imi surade. Dar spune si de pvp. Ca nu am jucat pe servere full de interlude, balansate. Pentru mine daca nu e balansat asta e. Quote
Lasher_ro Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 ...Legat de cristale - dupa cum am zis, mi se pare ca la astia mici este o sansa sa reuseasca, deci nu este cea mai eficienta metoda de a obtine unul.Este doar o alternativa daca nu ai clan/ally bun. Si asa tot trebuie sa-l "meriti" ( si sa ai ceva noroc in the prcess :P ), diferenta e ca e o idee mai accesibil ( totusi, e vorba de un SA pe o arma, nu de boss jewels sau mai stiu eu ce )Recipe - nu vad logica in a exista o singura metoda pentru a obtine un lucru ... alternative = diversitate, si asta e bine. Tot e de stat si la drop, questu inca se merita, deci nu vad problema.In principiu nu ai gresit cam cu nimic, doar ca vezi doar partea negativa a lucrurilor. Quote
Apashu Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 nici nu ati jucat IL si deja aveti pareribleahbtw, nu cred ca questul ala pt A o sa'l mai faca cineva, la rata care era pe C4 ... Quote
Lasher_ro Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 nici nu ati jucat IL si deja aveti pareribleahbtw, nu cred ca questul ala pt A o sa'l mai faca cineva, la rata care era pe C4 ...Am jucat c5, o parte din lucrurile despre care vorbeam erau din c5.Cat despre questul de recipe, trebuie modificat drop quantity/rate si o sa fie f bine. Quote
MisterDevil Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 din punctul meu de vedere ... ( skills pe itl ) parca parca o ard in dota :(cat despre iteme ... trebuie sa fii cretin rau sa crezi ca trebuie sa le meriti, privit cum trebuie facutul rost de iteme trebuie sa fie o provocare/fun/w/e ... la urma urmei pentru asta sunt si questurile. cum spunea si o vorba veche : the chase is better than the catch.imo e o oarecare satisfactie cand faci ceva cu pretenii pentru un quest/item decat cand intri intr-un clan w/e si le primesti pe tava Quote
Shade Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 u see ... my point of view: in c4, ca sa ai un cry11/12/13 trebuia sa-l il meriti, right ?Stai linistit, raizii sunt mult mai greu de batut. Acum nu se mai pune problema sa faci raizi pentru exp.C4 sucks a WHOOOOOOOOLE lot pe langa interlude. Abia in interlude se mai egaleaza lucrurile.Proof?C4: filme cu archers si clase cu draconic bow dand 2shot la orice.Interlude: filme cu glads/daggers/nukers/etc, archers tot raman buni dar se ridica si celelalte clase la rangul lor.Cei care vor owna sunt cei care vor avea boss jwls. Deci pana acum tot archers.Insa n-o sa mai vezi necro omorand orice prin fg cu summonu ascuns, n-o sa mai vezi tanku aruncat intr-un colt si prafuit pentru ca nu e bun de nimic, n-o sa mai vezi... multe. Quote
jimmy89 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 sunt de acord.. eu unu abea astept sa treaca beta :Dle: cum se numeste fisierul unde pot edita culorile (ex: la dmg dat/primit) Quote
CryNow Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 shade ... raizi vor fi mai greu de batut in ce sens?din cate imi aduc aminte lokness pe C4 avea ~320k hp si m def de vreo 4k / sobekk 14k hp / anor 120k hp / behemonth 120k hp / skylancer 140k hp [sky e singurul care a "renunatat" la minioni ] ... au hp mai mare ? m def mai mare ?? Quote