Bavanai Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Scade Con...so? De ce ai CP pots si healer in party? Quote
Nagasaky Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Mda... am instalat Interlude... am luat updaterul de pe Lineage.ro si cand sa intru si eu in joc... na belea T_T nu intra ... need God damn help . 2007.11.4 01:15:00OS : Windows XP 5.1 (Build: 2600)CPU : AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1831 MHz with 767MB RAMVideo : NVIDIA GeForce FX 5200 (6371)General protection fault!History: alcOpenDevice <- UALAudioSubsystem::Init <- UEngine::InitAudio <- UGameEngine::Init <- InitEngine Quote
Lasher_ro Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 si TP s-au schimbat din cate am observatDoh, doar din c5 ....@Nagasaky - tu esti mai norocos, la mine updateru nu merge, si cand incerc cu manual patch mi se reseteaza sistemu ^^ Quote
Nagasaky Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Nu sunt chiar norocos ca nu stiu cum sa o rezolv... Sa speram ca mai baga updateuri sau ceva ca... :-< Quote
xIcarus Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Mda, sper sa se gandeasca catalin si la schuttgart. Pe un server l-am luat fericit ca era in proprietatea unui clan de noobi. Intru, vad un th inauntru. In a-grade. Se da pe langa mine, avea un bish in spate. Mai mai, omor bishopu, dar mor si eu. Ma intorc cu 5 party-uri (ultimul incomplet) ala cica it's no use fighting you, have the castle. Apoi vin si aia din alianta cica sorry we're late. Dau eu un seal of ruler. Alianta da in noi. Intreb ce au cica ei vor castelu. Intreb nu ati venit sa ne ajutati? Cica ba da da ne'am razgandit. Numai ratati pe serverul ala. Ma rog pana la urma mi-am schimbat clasa in bishop, cu un sh dupa mine, i-am rupt, ca erau doar 1 party, seal of ruler, apoi zic aia ca nu merge castelu. Idiotul de lider imi explica ca castelul e buguit, eu dadusem deja seal of ruler. In fine iau castelul, ioc chamberlain, ioc doormen, ma mir ca exista messenger. Ieseam din castel printr-un back door si intram printr-un soe to castle. Ma rog. Singurul castle pe care l-am avut si ala buguit.Btw: zic asta ca n-am ce face au mai trecut 5 minute. Faza cu bishop mi-a adus aminte de gamegate unde am avut o situatie ciudat de similara, doar ca liderul s-a facut bishop si s-a ascuns, reusind seal of ruler. Quote
Burne Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Doh, doar din c5 ....you so wise #-o dex era c4 si acum e IL erm ooo da am sarit pete c5 damn Quote
raw^ Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Mda, sper sa se gandeasca catalin si la schuttgart. Pe un server l-am luat fericit ca era in proprietatea unui clan de noobi. Intru, vad un th inauntru. In a-grade. Se da pe langa mine, avea un bish in spate. Mai mai, omor bishopu, dar mor si eu. Ma intorc cu 5 party-uri (ultimul incomplet) ala cica it's no use fighting you, have the castle. Apoi vin si aia din alianta cica sorry we're late. Dau eu un seal of ruler. Alianta da in noi. Intreb ce au cica ei vor castelu. Intreb nu ati venit sa ne ajutati? Cica ba da da ne'am razgandit. Numai ratati pe serverul ala. Ma rog pana la urma mi-am schimbat clasa in bishop, cu un sh dupa mine, i-am rupt, ca erau doar 1 party, seal of ruler, apoi zic aia ca nu merge castelu. Idiotul de lider imi explica ca castelul e buguit, eu dadusem deja seal of ruler. In fine iau castelul, ioc chamberlain, ioc doormen, ma mir ca exista messenger. Ieseam din castel printr-un back door si intram printr-un soe to castle. Ma rog. Singurul castle pe care l-am avut si ala buguit. Btw: zic asta ca n-am ce face au mai trecut 5 minute. Faza cu bishop mi-a adus aminte de gamegate unde am avut o situatie ciudat de similara, doar ca liderul s-a facut bishop si s-a ascuns, reusind seal of ruler. si marmota ce facea? ps: cry am reusit pana la urma :D e cam laggy interludeu :crybaby: Quote
Nimeni Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 first day of beta pe dex a fost prea marfa.. am mers primeval island full ochi de insi care erau curiosi sa vada dinozaurii :/ ... care faceau trenulete dupa ei si omorau toata plaja care dropa mai rau ca raizi... :rofl1::rofl1: god bless rollback Quote
Lasher_ro Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 you so wise #-o dex era c4 si acum e IL erm ooo da am sarit pete c5 damnIn schimb off-ul nu la sarit ... chiar nu ai fost curios sa citesti change log de la cronici ? O.o Quote
Iverson Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 e full de bugs insula , prea mare raza de agro... bateam 3 dino mici venea jumatate de insula ... Quote
Lasher_ro Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 c4 sux :/@Iverson - aia nici macar nu e problema principala ^^ Mai ales ca insula sux ... Quote
jimmy89 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 e de la mine sau de la srv ?voua va merge duel ? k eu iau disconnect mereu... Quote
b1ackic3 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 ha dex screwed up again :D mai tineti minte ce a zis catalin ? 99 % bugless YEA RIGHT , more like 50 % Quote
Lasher_ro Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 E postat in official bug thread daca nu ma insel. Defapt, juma din features din c5/interlude sunt postate pe acolo ^^ Quote
Burne Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 nu fiti copii si voi , e greu sa il faci sa mearga perfect din prima stati sa treaca 1 luna poate chiar 2 si cred ca lucrurile isi vor reveni la normalnu stiu de ce dar parca am incredere in profesionalismul lor, daca nu ar fi dex probabil as juca pe official Quote
MisterDevil Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 nice, si manastirea si bosii si tot ... pacat ca nu mai merita MMO`urile Quote
Lasher_ro Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 nu fiti copii si voi , e greu sa il faci sa mearga perfect din prima stati sa treaca 1 luna poate chiar 2 si cred ca lucrurile isi vor reveni la normalnu stiu de ce dar parca am incredere in profesionalismul lor, daca nu ar fi dex probabil as juca pe officialNu ma plang, nu sunt genul , si nici nu e cazul. Problema, IMO, e ca prea s-au aruncat pe tot deodata .... uite-te la supreme de exemplu ... au cam jumatate din features de C5 pe live servers, si multe altele in development ... ceea ce au pe live merge perfect ( sau aproape perfect ), iar la Interlude nici nu se gandesc. Stiu ca dex inca e in beta, dar acesta teoretic trebuia sa fie scurt, si ce am vazut eu pe lista aia cu rosu, nu pare reparabil in cateva zile.P.S. : I'm not judging, just making a comparison. Quote
Guest SiriusBlack Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Dark Avenger level 68 momentan cu set A (dark cristal heavy) + elsyan+3+health + jewels B (black ore set) +4str -4con; +4 dex -4con, o fi bun acuma pe interlude dex?Vruiam sa il schimb pe un nightmare heavy dar la subclasa in caz ca il fac mag doar trebuie sa imi cumpar roba , cu interlude asta poate fac un schimb. Sunt curios pentru ca auzisem ca Interlude este pentru fighteri mai mult.Apropo poate avem vreo surpiza si se maresc sansele la enchantari ca tare as vrea sa imi pun un +4 pe elsyanul ala sau +5 sau cine stie.Sper sa fie un pic mai interesant decat C4, desi ma invatasem cu ala.De asta va intreb cum e cu interlude e pentru fighteri adica sunt mult mai avantajati sau exista pentru fiecare in parte cate ceva... pentru informatie ! DEX :right: Quote
xIcarus Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 In interlude se intampla ceva ce nu imi place. Decad daggeri, se ridica gladiatorii. Si mages se ridica. In special necro, are un success la curses care nu mai e chiar o gluma, dar totusi o glumita. Desi un anchor e fatal si acum in pvp, chiar daca pentru 30 de secunde. Mare lucru 30 de secunde sau 2 minute tot mort esti. Apoi sa castezi fear pe playeri. Hai sa fim seriosi... Fear te redirectioneaza in final intr-un perete unde nu te mai poti misca. Si are success imbecil. Poate nu am jucat eu pe servere prea balansate dar cam asa pare sa fie. Mages. In c4 este o chestie de SINCRONIZARE. De exemplu nu dai death spike si apoi imediat claws cat inca casteaza spike, ci STAI o juma de secunda pentru spiritshot, ca primesti penalitate de 40% la cast speed. In interlude? Inexistenta chestia asta.Uite, cu interlude cred ca ma pun si eu pe dex. Dar daca nu e balansat imi trag una si raman pe l2gold (sa nu se faca ala interlude doamne fereste). Auziti am dat peste un idiot sau aw e mai bun in interlude? Daca stau sa ma gandesc... Cu hex cu un asemenea success. :) Vreau si eu niste pareri. Quote