bullet13 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 majestic heavy pana la IC, fb + focus, +str-con = WIN! Quote
bullet13 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 tot ce sper e sa nu fie vreo porcarie gen tentativa aia de C4 de anul trecut. am inteles ca or sa lipseasca niste questuri and stuff dar sper sa nu fie asa nenoricire Quote
Lasher_ro Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Io am inteles ca o sa lipseasca doar niste questuri and ... atat. Cand am intrebat mai exact, am fost intampinat cu o usoara ostilitate ^^ Quote
Burne Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 tot ce sper e sa nu fie vreo porcarie gen tentativa aia de C4 de anul trecut. am inteles ca or sa lipseasca niste questuri and stuff dar sper sa nu fie asa nenoricirenu stiu de ce dar si eu presimt ca skiluri multe nu vor merge cu trebuie ( prea tari , deloc sau nesemnificativ ), era vremea cand lightning strike strike prindea din prima , cancel la fel ... sper sa nu se repete :DPS iuhu interlude is here Quote
raw^ Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 aveti grija la gladiatori interlude coming :>ps: mai ales arcasii:P Quote
Shade Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 OMFG, ce va tot dati ma cu curu-n sus dupa gladiatori? Glad incolo, glad incoace... ati vazut si voi filmu lu cienight si v-ati imaginat ca un glad in D-uri poate sa faca acelasi lucru.NEWS FLASH: TK cu full boss jwls bate orice clasa ranged si melee. FEAR THE TK! Yeah right.Orice clasa in full S si cu boss jwls poate sa omgruleze... uite la dontlookatme, care facea 1300 crit pe sabie. Si era tank.Pana o sa gasiti voi glads in full S si cu boss jwls o sa treaca o gramada de timp. Pana atunci e cronica arcasilor care iti fac 2-hit.Glads will not rule. Glads will only suck LESS. Quote
xIcarus Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Nice way of saying it. :) Dar shade, de ce tk mai specific? Ca fuge? Si... Te referi in general pvp sau oly? Ca in oly e clar. Quote
Thora! Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Dar shade, de ce tk mai specific? Ca fuge? Si... Te referi in general pvp sau oly? Ca in oly e clar. Pentru ca:1. Am eu tk2. Eu i-am soptit lu' Shade sa scrie asta, coz nu-si pregatise temele3. In ITL , TK are niste commands-skills (Shade nu a vrut sa explice chiar tot, dar se subintelege) cum ar fi://summon Necklace of Valakas//summon Ring of Baium//summon Zaken Earring//summon Ring of Ant QueenItemele nu sunt tradeable, trebe' sa iti faci ET 79 sa le poti avea :P Quote
Lasher_ro Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Si dupa aia te-ai trezit si era dimineata. Quote
MisterDevil Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 si apoi intrase in joc si-ti dadu pk ? Quote
Iverson Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 ce vis misto :X server down si nu am facut poza la cele 700+ relicve din IT Quote
Burne Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 ah crap !!! tre sa reinstalez windows ca merge ca pixu, si la dual box e cam nasty IL pentru mine, PP dual box cu warlock :>PS nu cred ca pierd vremea in beta Quote
raw^ Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 PP dual box cu warlock :>lol :-j incearca un wc sau un se pentru vr chiar merita :cool2: Quote
Burne Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 R3v3nG3r' date='Nov 2 2007, 21:18' post='2342606']lol :-j incearca un wc sau un se pentru vr chiar merita :cool2:sunt sigur de asta dar crede-ma ca nu mai am chef sa mai ridic un buffer, PP are 68, voi da eu heal pe pisic nu e problemayummy new skills atat pt PP cat si pt warlock Quote
Nimeni Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 this weekend ... no dex ?beta si apoi rollback Quote
CryNow Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 inca 4 episoade si termin season 1 din prison break :wub: server is still off ? Quote
OriginalSin Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 could someone recomend some undead areas low lvl :P sau ma rog vreo strategie de a "lvl-lui" un wannabe PP ? i`m 25 at the ,o,emt :P Quote
CryNow Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 could someone recomend some undead areas low lvl :P sau ma rog vreo strategie de a "lvl-lui" un wannabe PP ? i`m 25 at the ,o,emt :P vad ca ai alt char de 55 pe supreme ... cum de nu sti locuri ? pai .. tinant cont ca ai ROOT , poti merge in execution ground [ near dion ] Quote
OriginalSin Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 vad ca ai alt char de 55 pe supreme ... cum de nu sti locuri ? pai .. tinant cont ca ai ROOT , poti merge in execution ground [ near dion ] L2 is a big big place <_< Quote
Th3ogrim Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 majestic heavy pana la IC, fb + focus, +str-con = WIN!Tu chiar crezi ca toti isi permit asa ceva?Asta ar fii una la mana....iar a doua la mana un majestic heavy nu are ce cauta pe un tank! Quote
Bavanai Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 iar a doua la mana un majestic heavy nu are ce cauta pe un tank!Pentru ca...? Iti da p attack, stun resist (care e UBER pe SK), accuracy (care e UBER pentru arc)... Un set foarte bun. Singurul minus este ca setul n-are scut si bonus de shield defence rate, dar oricum ai 99% shield defence rate bine buffat. Quote