virus_ro Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 faza naspa e ca mi-am spart iara un set de mithrill mor de ciuda..de ce naiba pica toate la +4 ?Anybody knows an exploit ??? intelegand riscul si consecintele [ pana la cele mai grave ] .... andix ... esti un terminat. Aici oamenii discuta chestii care conteaza cu adevarat ... nu tampeniile tale de walkere si exploituri sau servere wannabe "full working" Sa nu ma inteleaga cineva gresit ... e ora 6 fara un sfert si nu prea iti vine la ora asta sa scri posturi lungi si bine argumentate , insa ... pentru tine , incerc sa fac o exceptie . [ s`ar putea sa am si mici ... sau mari .... greseli de ortografie / punctuatie ] 1. 99% working = 5% working. Daca merg 99% cu adevarat , nu vor pune 99% , ci 100% ... acel 99% este ca un "sunt ABSOLUT SIGUR ca .... , dar se poate intampla sa ma insel" .... atunci cand un server are full features working , cel care ii face reclama nu va lasa niciodata loc de indoiala ca acel server nu este full ... ceea ce tu nu faci 2. faptul ca prezinti la "c6" [ lol ... nu exista c6 , si eu stiu asta .. care nu mai joc l2 de aproape 1 an ] features acel shop din giran , imi arata mie [ si nu numai ] ca nu ai o treaba cu l2 ... Ai inceput de curand [ a se intelege "pana in 4 luni" ] l2 si joci acest joc pentru a fi acel missing "one man army" care mi`i sparge pe toti ... Nu asta inseamna l2 , nu +++ enchants si buguri ... ci teamplay , skill si experienta. [ Nu`i nevoie sa aprobi / negi ... sti mai bine ca mine ca asa e ... o sa iti dai seama in timp ] Mereu am vrut sa evit discutii de genul asta , discutii care fac oamenii sa te vada altfel [ mai bine sau mai rau , depinde de cine te`ai luat si a cui parere ai sustinut`o ] ... insa vad ca nu te simti , nu iti schimbi stilul si nu incerci sa te gandesti "ma , oare de ce se iau atatia de mine ... ? am zis ceva gresit ?" . Do that! Acum , lasand la o parte "morala" , iti dau un sfat prietenesc : Joaca pe High Rates ... o sa te simti mult mai bine ... Ti`as fi sugerat sa`ti faci singur server si sa "faci legea" , insa te vad asa neajutorat intreband pe un forum unde oamenii discuta chestii serioase , daca stiu exploits..... da`o dracu de treaba ... invata sa te descurci singur , merge mult mai repede , mai discret si ai mai multa satisfactie ... HF , eu ma intorc in "umbra" acestui thread si imi vad de wow`ul meu .... Quote
MisterDevil Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 R3v3nG3r' date='Oct 19 2007, 19:36' post='2307053']vrei sa spui ca un es cu un prophet nu pot face party? Indubitabil.daca privesti asa, mai profitabil ar fi un dualbox ... cu un SE mai bine decat un PP ... sau ar putea face chiar un wc :> Quote
Guest Miciu Co. Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 andix3x...wtt l2w de c4+c5 pe l2w de interlude virus ro: lasa baiatu`ma, nu`i mai face tu morala, o face pe pielea lui:) Lash,tu aici ?:) P.S: Se putea sa nu se gaseasca un dobitoc care sa-mi ciordeasca nick`u... Quote
MisterDevil Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 and counting :bananadance2: :bananadance2: ce noapte frumoasa :D spart doar 3 bop`uri : +8 +4 + 6 ... al 4`lea l-am lasat la +5 Quote
CryNow Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 and counting :bananadance2: :bananadance2: ce noapte frumoasa :D spart doar 3 bop`uri : +8 +4 + 6 ... al 4`lea l-am lasat la +5 cry b plssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss imi trebe pt sub q ) ce aiurea ... sunt 2 casti dc pe piata si nici 1 de bw, wtf ? oO [ cel putin aseara ] Quote
Iverson Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 cry b plssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss imi trebe pt sub q ) ce aiurea ... sunt 2 casti dc pe piata si nici 1 de bw, wtf ? oO [ cel putin aseara ] parca te-ai lasat , vine bacu si tu tot l2 joci? :comp1: @devil : si eu vreau un wc :-" :X Quote
andix3x Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 andix.. nush dak conteaza parerea mea... dar daca asa joci tu l2... mai bine lasa'te... ai inceput cu walker... acum exploit..Nu am inceput cu walker...cand am jucat pe primele servere nu stam de walker....apoi mi l-a dat un prieten ...dar nu imi mergea ca nu aveam hosts de walker....Pana la urma mi-a mers 2 zile....dupa sa dus la vale...numai lovea mobi :blink: :blink: ...Si faza cu exploits pe serverul asta merge perfect...nu vad prea multi cu arme +4 ..doar +8 -- +16...si cica nu se paote dona pentru arme (dar pentru blessed enchant's se poate )....am vorbit cu vreo 10 dintre ei ...toti imi spuneau " xpoit" .Acum , lasand la o parte "morala" , iti dau un sfat prietenesc : Joaca pe High Rates ... o sa te simti mult mai bine ... Ti`as fi sugerat sa`ti faci singur server si sa "faci legea" , insa te vad asa neajutorat intreband pe un forum unde oamenii discuta chestii serioase , daca stiu exploits..... da`o dracu de treaba ... invata sa te descurci singur , merge mult mai repede , mai discret si ai mai multa satisfactie ...Tks for advice man .Nu prea imi plac HR ..si am jucat pe cateva unde eu si inca vreo 5 faceam legea...dar bine nu poti compara HR cu low rate !Exemplu cel mai bun is eu !Pe HR aveam max enchant la armura si arma ...pe low pica toate la +4 --+5 !andix3x...wtt l2w de c4+c5 pe l2w de interlude No tks ! Quote
raw^ Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 are careva un se/pp/wc amarat de lvl 50 si este dispus sa il imprumute? :> Quote
Nimeni Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 R3v3nG3r' date='Oct 20 2007, 12:51' post='2308708']are careva un se/pp/wc amarat de lvl 50 si este dispus sa il imprumute? :>iti dau eu se daca imi dai un homu + acumen :-" Quote
raw^ Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 iti dau eu se daca imi dai un homu + acumen :-" :-? daca as avea asa ceva ti-as da...da-mi un pm daca mi-l poti imprumuta :>le: daca crezi ca sunt genul de om care fura ceva de pe el il poti lasa dezbracat :P Quote
bullet13 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 and counting :bananadance2: :bananadance2: ce noapte frumoasa :D spart doar 3 bop`uri : +8 +4 + 6 ... al 4`lea l-am lasat la +5 cu arme de B, am incercat cu vreo 2 bop-uri , 3 valhalla si 1 kris. nici una n-a ajuns +5 :dooh: bop +8 :x Quote
andix3x Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Am si eu o intrebare !Ce armura de B ar fi buna pentru un dwarf ?? Quote
CryNow Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 bw light imba set pt sumoner ?wts core+3 negociabil Quote
raw^ Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 bw light imba set pt sumoner ?wts core+3 negociabilbw light e cel mai bun pentru sumoner :yum: Quote
Iverson Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 bw light over-enchant , faci 76+ relax cu summoneru , dupa DC sau daca vrei ca devil NM ( robe ) Quote
MisterDevil Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 lol nu invata oamenii prostii ... nm`u sta pe mine pentru look prentru ca .. nah ... nu prea imi tre casting speed si p def si restu ... Quote
Iverson Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 al 2 lea summoner pe care`l vad in nm , am zis ca e bun o.O Quote
MisterDevil Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 nm robe= fantana de mana ( bun pentru stat la craft ), bonus : casting speed ABSENT, p def slab, rezistenta la sleep si hold ( ideal pentru solo farming ... daca iau sleep si pisicu e pe moarte ? ) dar cel mai important : ARATA BINE eu avand cov/dansuri/si mai nou pof (in sfarsit a picat cartea ) out of party pot sa zic ca putin imi pasa ce port atat timp cat arata bine --> are cel mai dragut cap de schelet la umeri si genunchi :) imo dorfuletele arata cel mai bine in NM (de asta am pregatit toate nm-urile pentru ea) dilema zilei : ce clasa ar merge pe NM light ? o.O imo : pw Quote