Lasher_ro Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Topicul este folosit pentru discutii generale acum, deci eu zic sa ramana. Quote
mad_eye Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Nagasaky' date='Mar 14 2006, 12:28 AM'] Imi puteti da pe PM un server pirat care sa ruleze C4 ? Dar sa fie server bun . Nu conteaza LOW RATE sau HIGH RATE . Preferabil High . click aici si ai sa gasesti o lista de servere c3 si c4 de toate tipurile! Quote
Erazz Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 si totusi cam cand se estimeaza sa se deschida sv linkmania ca atunci ma reapuc si eu de lineage e prea marfa un fresh start Quote
dream_ Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 hmm..pai eu stau pe forum de vreo 6 luni , si nu a fost nici o urma de admin care sa zica ceva , si dadeam check in fiecare zi , deci un timp aproximativ , nu s-ar putea zice din momentdat ce nici nu stim daca ei macar au un calculator pe care sa puna serverul Quote
Lasher_ro Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Poze Noi http://img115.imageshack.us/img115/6042/shot000039uu.jpg http://img91.imageshack.us/img91/7165/shot000045dw.jpg http://img115.imageshack.us/img115/5138/shot000070jw.jpg http://img91.imageshack.us/img91/3981/shot000086ub.jpg http://img91.imageshack.us/img91/4912/shot000099cc.jpg http://img115.imageshack.us/img115/4562/shot000105ng.jpg http://img91.imageshack.us/img91/5264/shot000116ro.jpg http://img91.imageshack.us/img91/2199/shot000131sy.jpg Sper ca le-am pus bine acum Quote
Erazz Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Cu greu , am reusit sa fac si eu sv meu de C3 sa fac rost de C4 si il fac de C4 faza naspa nu am pe ce sa l pun si nici banda n am (( so o sa ma multumesc ca il am facut...plus ca o sa am prilejul sa testez toate chestiil noi pe el ca doar sunt GM Quote
Shade Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Poze Noi [poze] Sper ca le-am pus bine acum "Cand fac quest de subclase am subclase naspa" Dude poti sa faci orice subclasa in afara de warsmith, ia incearca si la alti NPC.. nu numai in aden e ala cu subclass. Btw subclasele le faci la 75. si de ce sunt naspa? Quote
Lasher_ro Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Ah ... credeam ca la ala se schimba subclasa, si ca alea le pot alege la OL ... ca io stiam ca fiecare clasa poate alege anume subclase ... si stiu ca se fac la 75 Sunt naspa pentru ca alea sunt indreptate spre mag si eu vreau ceva spre fighter Desi parca un Warlock sau ES suna marfa Quote
mad_eye Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Auziti da la ce rasa ai optiunea fishing????Poate cineva sa-mi zica un server 100% C4(sa mearga toate zonele C4)? Quote
Lasher_ro Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Cu oricine poti pescui. Zonele c4 merg pe destule, dar pe multe nu au drop ( doar xp dau monstrii .. ) Quote
Erazz Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Eu am C4 si cand dau la map harta apare neagra ... are cineva vro idee cum sa rezolv asta ca ma folosesc des de harta Quote
Lasher_ro Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Ai c4 de pe siteul oficial ? Updatat la zi ? Eu nu am avut si nici nu am auzit de problema asta pana acum Quote
Erazz Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Problema updateru se blocheaza nush ce are isi pierde conectiunea si nu e de pe oficial .... (bine ca stiu harta pe derost ca altfel ma rataceam) Quote
Shade Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 server 100% C4Singurele servere 100% C4 sunt oficialele... alea cu plata. Quote
xzkain Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Sa speram ca pe linkmania o sa fie 90% C4 macar Quote
Erazz Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Sa speram ca o sa apara L2 Link... si 90% cam usor de zis greu de facut ...Am si eu o intrebare intre un hawkey si un wizzard ce ati alege? eu raman pe hawkey nu pot sa ma despart de arc Quote
Shade Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 intre un hawkey si un wizzard ce ati alege? Pai in primul rand depinde de stilul tau de joc. Unii nu inghit magii deloc. Eu unul as alege sps pentru ca imi place cast spd-ul mare.btw e hawkeye si wizard. Quote
Erazz Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Nu prea ma omor cu toate numele astea ... in schimb tot hawkeye am ales si fac PK in prostie cu el ... Quote
Halexx Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 salut all ppl ..dupa o pauza de postat aici revin raman fan lineage2 ...dar astept unajutor de la voi .. am 4 caractere..dintre care 2 mai maricele...un spellsinger de lvl 53..un shillen oreacle de 61 ..un monk de 28 si un spoiler de 36...anyway ..joc pe un server pe care in momentul in care mam bagat erau caractere mari/mici/intermediare ..all kinds din moment ce cu privire la l2 link incep sa am dubii ca o sa fie curand ...pls gimme an advice ...stie cineva un server de l2 c3 tinerel ..cu caractere mici ? ..ca miar placea ideea sa nu fie caractere care sa ajute/cumpere/vanda chestii ..adica ..sa fii in top D grade la lvl 20..in top C grade la lvl 40 si..culmea ..sai ai deja top B grade la lvl 52 .. sanatate .. Quote
mad_eye Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Singurele servere 100% C4 sunt oficialele... alea cu plata. Nu neaparat 100% da sa merga zonele C4!DE exemplu am fost pe mai multe servere si pe nici unu nu puteam trece granita ca sa ajung la Goddard castle Town!Adica nu mergea partea de harta noua nu partile noi puse pe harta veche! Quote
Bavanai Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Nu neaparat 100% da sa merga zonele C4!DE exemplu am fost pe mai multe servere si pe nici unu nu puteam trece granita ca sa ajung la Goddard castle Town!Adica nu mergea partea de harta noua nu partile noi puse pe harta veche! Singurele servere care au content bogat de C4 sunt cele L2J care nu sunt deloc placute daca vrei sa joci pe rate mici. Sunt pline de bug-uri stresante. Da, pe L2Off sunt bug-uri la skille dar stii macar ca joci cat de cat L2, pe L2J joci bambilici. Un exemplu de bug pe L2J ar fii backstab-ul, pe toate serverele de L2J pe care am jucat backstab-ul face mai putin damage decat o criticala normala cu cutitul. Pe unele nu mergea deloc, pur si simplu nu mergea (da, din spate dadeam, nu ca dadeam fail, nu mergea deloc deloc skill-ul). Sau cand dau cu arcul, dau ciudat rau, nu e la fel ca pe L2off. Pur si simplu nu imi place. E totusi doar un emulator, nu-i "the real thing", e ca si cum ai compara nistte adidasi Nike cu niste facaturi . Quote
Lasher_ro Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Rabdare ... cei de la l2j au formulele in mare parte din cate stiu ... dar tre sa le implementeze si e munca. Quote
Shade Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Rabdare ... cei de la l2j au formulele in mare parte din cate stiu ... dar tre sa le implementeze si e munca. Nu, formulele sunt... aproximate, ca sa spun asa, dupa experienta practica de joc (adica tipii astia joaca pe oficial si pun formulele cum li se pare lor, nu cum le-a pus NCSoft), pentru ca NC nu a divulgat niciodata informatii referitoare la motorul si formulele de calcul dupa care se ghideaza diferitele aspecte ale jocului. Tocmai de-asta sunt facute pentru a fi modificabile.In alte cuvinte, nu stiu sa fi zis NC vreodata ca patk-ul de la dagger skills (ca un exemplu) se adauga la patk-ul tau cand dai cu blows, chestia asta e doar observata de catre jucatori prin teste.Nu ma indoiesc ca pana la urma se va ajunge la ceva cat mai aproape de oficial (in ceea ce priveste skills), insa din cate am vazut, C4 are aceleasi bugs (legate de server, lag, si in general controlul resurselor jocului si al personajelor) ca si C3. Ca un (alt) exemplu, daca pe server e pana si UN PIC de lag, personajul se va opri pe loc din cand in cand si se va intoarce cu spatele (in unele cazuri), ceea ce e foarte enervant.Am auzit ca s-ar fi "furat" un server de c3 oficial (cu surse cu tot), si acum ar fi pus spre dispozitia publicului... insa sunt doar zvonuri, momentan. Quote
Lasher_ro Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Ce este acu sunt alea facute de fiecare cum l-a batut capul ... dar am auzit ca le au pe cele bune si le implementeaza acu ... am citit pe acolo ca acum fiecare lucreaza la un bug ... si se lucreaza si la geodata de ceva vreme si pana la urma o sa se faca. Cat despre lag, nu , trebuie sa fie mult lag pe server ca sa nu mai mearga personajul ... si depinde de o gramada de chestii ... trebuie performance upgrades si un sistem bun ( pe un p4 2ghz si cu 512 ram !!! - f putin - mergea ok cu 100 de oameni on cam tot timpul si restart cam la o zi , doar ca ar fi mers acceptabil vreo 2-3 ... ) Quote