xIcarus Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Deci ma credeti ca incerc de 20 de minute sa ajung in acest topic? Morala? RDS SUCKS! Quote
Shade Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Deci ma credeti ca incerc de 20 de minute sa ajung in acest topic? Morala? RDS SUCKS!of of.. na hai sa-ti dau si raspunsul la hot springs debufftine o ora, da matk si matk spd in functie de lvl-ul de debuff pe care-l ai... de la un anumit lvl incepe sa nu mai dea cast speed, asa ca joaca, experimenteaza, observa, nu astepta sa ti se dea mura-n gura ca nu asa se invata l2. Quote
raw^ Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Deci ma credeti ca incerc de 20 de minute sa ajung in acest topic? Morala? RDS SUCKS!lasa ca nu e poate fi mai rau decat netul meu :P Quote
xIcarus Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Was that so hard? Am revenit pe l2gold si am de gand sa incerc. Din cate am inteles, vanez nepenthes.Iti multumesc pentru raspuns, Shade. AAO wannabe pe gold. Raspunde la intrebarea "salut" prin "what?", si pare sa aiba mainile din carton deoarece daca ii prinzi bluff sta 10 secunde pana sa te ia iar in target. Apropo, zice ca majestic e cel mai bun set anti-mystic pentru ca mages au "the worst stun ever". Exista pana si clanul ek pe gold, doar cu alianta abstract. Quote
andix3x Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 pun pariu k nu stia de existenta GM de pe dex pe forum Chiar daca nu stia sa pomenesti de walker pe un forum ca linkmania ....E ca si cum ai spune " Hey ..Sal ..Joc pe Dex si vrea bann cat mai curand !!" CPU we wait for an answer...who is that guy ?Who pk an entire alliance ?Btw ...Alianta avea mai mult de 5 playeri on ?? Quote
raw^ Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Was that so hard? Am revenit pe l2gold si am de gand sa incerc. Din cate am inteles, vanez nepenthes.Iti multumesc pentru raspuns, Shade. AAO wannabe pe gold. Raspunde la intrebarea "salut" prin "what?", si pare sa aiba mainile din carton deoarece daca ii prinzi bluff sta 10 secunde pana sa te ia iar in target. Apropo, zice ca majestic e cel mai bun set anti-mystic pentru ca mages au "the worst stun ever". Exista pana si clanul ek pe gold, doar cu alianta abstract.daca e brazilian nu ma mira cat de prost poate fi... :comp1:ps: ES lvl 41 lfp :P Quote
bullet13 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 exista svr linkamia de interlude??da, rate 1,5 si 20x. trimite-mi un pm cu numarul cardulului, numele si codul de securitate si primesc bonus 2 accounturi moca Quote
andix3x Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Ce este walker? Pe intelesul tau e un program de l2 care face multe lucruri in locul tau .Bate mobi, foloseste skille , iti arata viata la mobi .Are mi multe facilitati dar am uitat din ele...nu l-am mai folosit de vreo 2 luni Quote
raw^ Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Pe intelesul tau e un program de l2 care face multe lucruri in locul tau .Bate mobi, foloseste skille , iti arata viata la mobi .Are mi multe facilitati dar am uitat din ele...nu l-am mai folosit de vreo 2 luni lol si te mai lauzi ? ps: ES LFP lvl 47 Quote
MisterDevil Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 es .. si mai cauta party ... tragic. Quote
andix3x Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 lol si te mai lauzi ? da ! :> Nu folosesc walkeru pe serverele adevarate ...doar pe niste servere de 2bani !!Oricum in cateva zile ma apuc iar de el.... ..good old times.. Quote
Nimeni Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 unde se poate creste un spoiler pe la lvl 35 ? Quote
xIcarus Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Eu il cresteam in death pass sau cruma marsh nord. De la toad lord parca luai steel prin spoil. Chiar facusem rezerva frumusica de steel cand am fost la unul din questurile de bh acolo. Quote
Lasher_ro Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Pe langa Giran Castle, la Tumran Bugbear warriors + normali, meduse ... Quote
raw^ Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 es .. si mai cauta party ... tragic. vrei sa spui ca un es cu un prophet nu pot face party? Indubitabil. Quote
andix3x Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 unde se poate creste un spoiler pe la lvl 35 ? Forgotten temple...water district ...treci de vreo 4 -5 camere si gasesti un mob : sentinel of water sau cv de genul...spoilezi la el sop pana faci 37 !!Am facut vreo 80 sop pe acolo ...sop la sel cu 50k ..si asa se fac bani faza naspa e ca mi-am spart iara un set de mithrill mor de ciuda..de ce naiba pica toate la +4 ?Anybody knows an exploit ??? Quote
Nimeni Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Forgotten temple...water district ...treci de vreo 4 -5 camere si gasesti un mob : sentinel of water sau cv de genul...spoilezi la el sop pana faci 37 !!Am facut vreo 80 sop pe acolo ...sop la sel cu 50k ..si asa se fac bani faza naspa e ca mi-am spart iara un set de mithrill mor de ciuda..de ce naiba pica toate la +4 ?Anybody knows an exploit ??? e aiurea rau peacolo nush cum ai putut sa faci atat :/ Quote
jimmy89 Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 andix.. nush dak conteaza parerea mea... dar daca asa joci tu l2... mai bine lasa'te... ai inceput cu walker... acum exploit... :blink: Quote