Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Deci ma credeti ca incerc de 20 de minute sa ajung in acest topic? Morala? RDS SUCKS!

of of.. na hai sa-ti dau si raspunsul la hot springs debuff

tine o ora, da matk si matk spd in functie de lvl-ul de debuff pe care-l ai... de la un anumit lvl incepe sa nu mai dea cast speed, asa ca joaca, experimenteaza, observa, nu astepta sa ti se dea mura-n gura ca nu asa se invata l2.

Posted

Was that so hard? Am revenit pe l2gold si am de gand sa incerc. Din cate am inteles, vanez nepenthes.

Iti multumesc pentru raspuns, Shade.

AAO wannabe pe gold. Raspunde la intrebarea "salut" prin "what?", si pare sa aiba mainile din carton deoarece daca ii prinzi bluff sta 10 secunde pana sa te ia iar in target. Apropo, zice ca majestic e cel mai bun set anti-mystic pentru ca mages au "the worst stun ever".

Exista pana si clanul ek pe gold, doar cu alianta abstract.

Posted

pun pariu k nu stia de existenta GM de pe dex pe forum

Chiar daca nu stia :)) sa pomenesti de walker pe un forum ca linkmania :)) ....E ca si cum ai spune " Hey ..Sal ..Joc pe Dex si vrea bann cat mai curand !!"

CPU we wait for an answer...who is that guy ?Who pk an entire alliance ?Btw ...Alianta avea mai mult de 5 playeri on ??

Posted

Was that so hard? Am revenit pe l2gold si am de gand sa incerc. Din cate am inteles, vanez nepenthes.

Iti multumesc pentru raspuns, Shade.

AAO wannabe pe gold. Raspunde la intrebarea "salut" prin "what?", si pare sa aiba mainile din carton deoarece daca ii prinzi bluff sta 10 secunde pana sa te ia iar in target. Apropo, zice ca majestic e cel mai bun set anti-mystic pentru ca mages au "the worst stun ever".

Exista pana si clanul ek pe gold, doar cu alianta abstract.

daca e brazilian nu ma mira cat de prost poate fi... :comp1:

ps: ES lvl 41 lfp :P

Posted

Ce este walker?

Pe intelesul tau e un program de l2 care face multe lucruri in locul tau .Bate mobi, foloseste skille , iti arata viata la mobi .Are mi multe facilitati dar am uitat din ele...nu l-am mai folosit de vreo 2 luni :-O:-O:-O

Posted

Pe intelesul tau e un program de l2 care face multe lucruri in locul tau .Bate mobi, foloseste skille , iti arata viata la mobi .Are mi multe facilitati dar am uitat din ele...nu l-am mai folosit de vreo 2 luni :-O:-O:-O

lol si te mai lauzi ?:))

ps: ES LFP lvl 47

Posted

lol si te mai lauzi ?

da ! :> Nu folosesc walkeru pe serverele adevarate ...doar pe niste servere de 2bani !!Oricum in cateva zile ma apuc iar de el.... :)):)) ..good old times.. :)):))

Posted

Eu il cresteam in death pass sau cruma marsh nord. De la toad lord parca luai steel prin spoil. Chiar facusem rezerva frumusica de steel cand am fost la unul din questurile de bh acolo.

Posted

unde se poate creste un spoiler pe la lvl 35 ?

Forgotten temple...water district ...treci de vreo 4 -5 camere si gasesti un mob : sentinel of water sau cv de genul...spoilezi la el sop pana faci 37 !!Am facut vreo 80 sop pe acolo ...sop la sel cu 50k ..si asa se fac bani :)) faza naspa e ca mi-am spart iara un set de mithrill :((:(( mor de ciuda..de ce naiba pica toate la +4 ?Anybody knows an exploit ???

Posted

Forgotten temple...water district ...treci de vreo 4 -5 camere si gasesti un mob : sentinel of water sau cv de genul...spoilezi la el sop pana faci 37 !!Am facut vreo 80 sop pe acolo ...sop la sel cu 50k ..si asa se fac bani :)) faza naspa e ca mi-am spart iara un set de mithrill :((:(( mor de ciuda..de ce naiba pica toate la +4 ?Anybody knows an exploit ???

e aiurea rau peacolo nush cum ai putut sa faci atat :/