xIcarus Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Si cat dureaza "debuff-ul" ala?Hellooo. Cat dureaza hot springs buff? Cat un debuff normal? Quote
Shade Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Hellooo. Cat dureaza hot springs buff? Cat un debuff normal?helloooooooooooooo LESS TALK MORE PLAY Quote
Guest bl4ckang3l Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 deci pana la umra..nu am putut sa citesc toate paginile...stie careva un l2 walker pt dragon sau dex? Quote
Lasher_ro Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 lol, ai ceva curaj sa intrebi asta de fata cu un gm de pe dex ^_^ Quote
raw^ Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 deci pana la umra..nu am putut sa citesc toate paginile...stie careva un l2 walker pt dragon sau dex? lol omule cat de discret poti fii, cauta in alta parte ca nu cred ca iti da nimeni asa ceva Quote
CPU Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Poza aia e facuta pe old evolva .Pe atunci LaserFrate era in war cu KnightsOfYedule ....Rexxar era un char de 2 bani facut de KOY pentru a castiga reputation points...Si a mers destul de bine ....eu nu mai am screenurile dar totusi sa ii fi vazut ce se certau aia ...." am pierdut reputation pentru ca am pierdut dawnu " ..altu : " nu ma, l-am pierdut ca am dat eu niste pk pe low lvl's " :)) ...Faza e ca in ziua siegiului Teo ..Teo teoctist ...a facut un char .Hypolita un moonlight sentinel de lvl 78...facut special pentru siege ....in poza se vede cum chiar unul din ei o zice ! Nu zic ca un GM roman ar strica ..dar in general sunt cam corupti...faza asta cu evolva am patit-o si stiu cum e ...de atuncea nu a mai jucat pe nici un server de romani si sincer am dus-o extrem de bine.Nu zic pe Dex ca ar fi GM corupti sau alte deastea dar totusi ....ai un server...gandestete la el nu doar la playeri care ti-au dat o bere sau un pic de " spaga " ! nu exista server privat care sa nu aiba un favorit.cat despre dex..... stiu o faza in care un singur player a distrus o alianta intreaga. cum a zis si Lasher conteaza foarte mult reputatia serverului Quote
xIcarus Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 helloooooooooooooo LESS TALK MORE PLAYAnd that means...? Lumineaza-ma tu, ca esti maestru in l2, eu doar cer ajutor iar din cate observ te tii de glume. Poate ca sunt ocupat si nu mai joc l2 asa cum jucam inainte. Poate ca nu stiu un server in care hot springs buff chiar merge. Quote
Iverson Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 deci pana la umra..nu am putut sa citesc toate paginile...stie careva un l2 walker pt dragon sau dex? subtil ... , cat esti de inteligent :wub: Quote
CryNow Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 i have money oO :> http://img80.imageshack.us/my.php?image=shot00289yo4.jpgok ... now wtf ? #-o http://img229.imageshack.us/my.php?image=shot00290qm2.jpgdon't say i got luck ... :blink: http://img80.imageshack.us/my.php?image=shot00292cf9.jpg Quote
andix3x Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 pai c6 nu cred ca se pune pe dex poate interlude OK.Help a n00b ...care e diferenta dintre c6 si interlude ??ps: cutitarul ala poate era lvl mare si poate avea enchatate skillurile ... mare lucru LOL...LVL aproximativ 65 ...in full B...Cutit de A si armura de BW si mai avea si una de zubei .....si CPU ...cine e tipu ??AAO ??deci pana la umra..nu am putut sa citesc toate paginile...stie careva un l2 walker pt dragon sau dex? Ce discret esti !!Scrie si la status.....da si anunt la matrimoniale poate iti raspunde careva ...Cum sa pomenesti de walker aici !!Cauta pe google ca de aia e facut !Si daca nu gasesti apucate si tu de facut lvl klumea ! Quote
xIcarus Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 OK.Help a n00b ...care e diferenta dintre c6 si interlude ??There's no such thing as c6. Cei care zic c6 se refera la interlude. Quote
b1ackic3 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Ma faceti sa injur .. ma .. pe GM'ii romani , toti sunt cu nasu pe sus , plin de fitze , daca mi-ar face cineva cum i-a facut lu Grandmaster.. sa mor daca nu m-as duce si i-as sparge capu . Quote
raw^ Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 i have money oO :> http://img80.imageshack.us/my.php?image=shot00289yo4.jpg ok ... now wtf ? #-o http://img229.imageshack.us/my.php?image=shot00290qm2.jpg don't say i got luck ... :blink: http://img80.imageshack.us/my.php?image=shot00292cf9.jpg prima poza: imi cumperi niste manusi de karmian ? a doua poza: gg a treia poza: chiar esti norocos ... Quote
CryNow Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 R3v3nG3r' date='Oct 16 2007, 22:34' post='2300619']a treia poza: chiar esti norocos ... da pe dreaq ... tocmai i-am spart arma lu iverson la +4 :rofl1: jimmy ... daca imi trebuiau neaparat .. nu iesau ... acu ca ma doare-n cuc daca iau fail sau nu ... am avut noroc sa zicem :P wtb 138 DMP ... another DB is waiting to be crafted :-ss Quote
jimmy89 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 da... de obicei asa se intampla... au noroc cei care nu vor, sau cei care nu au mare nevoie...WTF ?! :huh: Faci db pt tot clanul ?! :rofl1: Quote
Shade Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 stiu o faza in care un singur player a distrus o alianta intreaga.ce faza? o.0deci pana la umra..nu am putut sa citesc toate paginile...stie careva un l2 walker pt dragon sau dex? Nu exista pentru dex :)Ma faceti sa injur .. ma .. pe GM'ii romani , toti sunt cu nasu pe sus , plin de fitze , daca mi-ar face cineva cum i-a facut lu Grandmaster.. sa mor daca nu m-as duce si i-as sparge capu .Ok punx, ai ban pe dex. Permanent. Vino si sparge-mi capu, viteazule. Quote
jimmy89 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 pun pariu k nu stia de existenta GM de pe dex pe forum :D Quote
CryNow Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 WTF ?! :huh: Faci db pt tot clanul ?! :rofl1: ah .. what clan ? oO my sh has devotion set and clanless .... Quote
jimmy89 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 nu prea iti place tie sa stai prin clanuri... de ce ? nu iti da privilegiul de titlu ? nush.. eu ultima oara cand team vazut parca erai prin "goust"... sau nush... da aveai clan :P pe iverson lam mai vazut... cica e spartan :D btw: de ce au scos sprtanii war ? :( :D Quote
CryNow Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 nu prea iti place tie sa stai prin clanuri... de ce ? nu iti da privilegiul de titlu ? de ce crezi ca craftez in nestire ? ) am vindut set + am ) btw mersi devil hh http://img84.imageshack.us/my.php?image=shot00301ag3.jpg care imi da ... 110 dmp [12kk] ? :D ma asteapta o recipa de DB si nu am dmp sa-i dau Quote
Iverson Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 do we look like we have an ally? ( daca tu numesti AoW alianta , te rog sa`ti schimbi opinia ) clanul nu mai are war , dar eu tot trag in et/vsall daca am aprty de abs , si btw dupa cum spune bullet am KOS de la ET Quote
jimmy89 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 deci sa imi fac questul de pk ? :D k veni vb de pk si ET... ce am ras de un Et acum cateva zile... port hardins... era un et cu liliacu dupa el, fugea sa isi scada pk.. ii omor liliacu... vine dupa mine... mor :( eram prea mic pt el :D vin iar inapoi repede... tocmai daduse res la liliac.. iar ii omor liliacu dispera omu Quote