raw^ Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 nu, pentru ca am deja contu nuu :( ps: pyro -> http://www.l2-neverland.com/ :P Quote
andix3x Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Si tu de unde esti ? Din clanu ala de copii frustrati care se oftica din orice *** ?LaserFrate, clanul de care vorbesti, nu si-a luat-o pe evo, iar pe staris nu stiu daca au jucat.Nu mai crede tot ce auzi. Eu pana acum am auzit ca se dau vreo 5 wipe-uri pe DEX, ba de craciun, ba de Pasti ... Daca mai sunt si boti, deja e clar Eu ziceam ca e de kko pentru ca numai Interlude nu e ... Ia uimeste-ma ... ce features din c5 si interlude au bagat ? LOL???VREI SCREEN CU CINE SI-AU LUAT-O ??IA MAI TACI !!Te cunosc bn ....pe serverul asta nu e CORUPTIE ca pe evolva asta nou.... laserFrate au luat giranu "CADOU " si btw da sunt membru KOY si sunt mandru ....si nu fac party din baietii cei vechi vechi ..is un pic mai nou ....dar destul de nou incat sa stiu cum ati luat bataie sau cum tu (peacemaker ) si cu restu clanului v-ati luat-o de la "copii frustrati care se oftica din orice *** " !!C6 FEATURES !1 GEODATA 2 skile de c6 3 asta e official sv ..si aia rusi cu care v-ati intalnit sunt din strating towns....ducetiva si voi prind aden sa vedeti ce masacru e acolo..no buti !4 shopuri cu orice mats/arme/armuri in giran 5 nush ce sa mai zic la 5....mie imi place serverul ca nu e coruptie si ca nu poti dona pentru arme cu hyper enchant ...oricum ...veniti bv voua ...nu veniti ..nu stiti ce ratati !! Quote
Guest cipppy Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Puteti sa imi ziceti si mia daca switch merge in pvp . Si daca da puteti sa imi spuneti ce face ? Quote
Lasher_ro Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 LOL???VREI SCREEN CU CINE SI-AU LUAT-O ??IA MAI TACI !!Te cunosc bn ....pe serverul asta nu e CORUPTIE ca pe evolva asta nou.... laserFrate au luat giranu "CADOU " si btw da sunt membru KOY si sunt mandru ....si nu fac party din baietii cei vechi vechi ..is un pic mai nou ....dar destul de nou incat sa stiu cum ati luat bataie sau cum tu (peacemaker ) si cu restu clanului v-ati luat-o de la "copii frustrati care se oftica din orice *** " !!Nu ma intereseaza cine si-a luat-o, doar incercam sa te corectez. lf nu au luat giranu cadou, l-au atacat de 3 ori inainte sa reuseasca sa-l ia ... nu mai vorbi aiurea.Eu = Lasher, sau Timora cand joc cu female char, nush ce peacemaker visezi. Dupa cum ziceam , nu mai vorbi aiurea. Quote
Shade Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 C6 FEATURES !1 GEODATA2 skile de c63 asta e official sv ..si aia rusi cu care v-ati intalnit sunt din strating towns....ducetiva si voi prind aden sa vedeti ce masacru e acolo..no buti !4 shopuri cu orice mats/arme/armuri in giran5 nush ce sa mai zic la 5 Deci in afara de "geodata" si "skile de c6" nu are nimic de c6... Quote
Iverson Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 LOL???VREI SCREEN CU CINE SI-AU LUAT-O ??IA MAI TACI !!Te cunosc bn ....pe serverul asta nu e CORUPTIE ca pe evolva asta nou.... laserFrate au luat giranu "CADOU " si btw da sunt membru KOY si sunt mandru ....si nu fac party din baietii cei vechi vechi ..is un pic mai nou ....dar destul de nou incat sa stiu cum ati luat bataie sau cum tu (peacemaker ) si cu restu clanului v-ati luat-o de la "copii frustrati care se oftica din orice *** " !!C6 FEATURES !1 GEODATA 2 skile de c6 3 asta e official sv ..si aia rusi cu care v-ati intalnit sunt din strating towns....ducetiva si voi prind aden sa vedeti ce masacru e acolo..no buti !4 shopuri cu orice mats/arme/armuri in giran 5 nush ce sa mai zic la 5....mie imi place serverul ca nu e coruptie si ca nu poti dona pentru arme cu hyper enchant ...oricum ...veniti bv voua ...nu veniti ..nu stiti ce ratati !!ma noobule dute si joaca pe serveru tau official cu shopuri in giran , ca esti mai prost decat prevede legea, in proportie de 90% semnatura aia e facuta de tine , asa este ? , cum sa pui DC robe pe gladiator ? dute tare cu c6 tau !!! Quote
andix3x Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 ma noobule dute si joaca pe serveru tau official cu shopuri in giran , ca esti mai prost decat prevede legea, in proportie de 90% semnatura aia e facuta de tine , asa este ? , cum sa pui DC robe pe gladiator ? dute tare cu c6 tau !!! Semnatura aia nu e facuta de mn ....e luata de la un prieten care habar nu am de ude o are....Si in legatura cu DC robe ai dreptate.....Si raspund pentru shade Deci in afara de "geodata" si "skile de c6" nu are nimic de c6..E full c6 .Nu am avut timp sa il iau la amanunt ... daca vrea cineva amanunte www.la2crazy.com .Nu oblig pe nimeni sa vina aici sau doamne fereste sa corup playeri de pe dex sa vina aici...zic poate e cineva dornic sa vina pe un 4x FULL Interlude . Quote
raw^ Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Semnatura aia nu e facuta de mn ....e luata de la un prieten care habar nu am de ude o are....Si in legatura cu DC robe ai dreptate..... Si raspund pentru shade E full c6 .Nu am avut timp sa il iau la amanunt ... daca vrea cineva amanunte www.la2crazy.com .Nu oblig pe nimeni sa vina aici sau doamne fereste sa corup playeri de pe dex sa vina aici...zic poate e cineva dornic sa vina pe un 4x FULL Interlude . daca e "full interlude" de ce scrie 99% interlude ? Quote
Lasher_ro Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 1. C6 nu exista2. Trebuie sa fii naiv sa crezi ca este vreun server "full" < insert random chronicle higher then c4 >. Quote
xIcarus Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Deci in afara de "geodata" si "skile de c6" nu are nimic de c6...Iar acele "skile" nici macar nu sunt toate. L2off? Deci, cum fac rost de buff-ul hot springs? Cum adica "ma lupt cu mobi". Am mai fost in hot springs si nu imi dadea nimic. Quest ceva? Quote
Lasher_ro Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Unii monstrii casteaza pe tine un fel de curse ( doar ca, in general, e mai mult benefic ), care iti creste ceva, si iti scade altceva. Quote
CryNow Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 1. C6 nu exista2. Trebuie sa fii naiv sa crezi ca este vreun server "full" < insert random chronicle higher then c4 >.bate nephentels [sau cum li s-or zice] si asteapta sa casteze curses Quote
Guest cipppy Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Haideti mah spuneti-mi si mia , foloseste la ceva switch in pvp sau nu ? :dontknow: Quote
andix3x Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 http://img57.imageshack.us/my.php?image=teooj1.jpgAsta e motivul pentru care nu vin eu pe serverele romanesti...@l2 R3v3nger" am inteles ce ai zis ....faza cu eu nu imi omor semenii pe dex...dar ia exemplu de la restul clanurilor romanesti....la cateva ....se bat intre ei ...asa de placere :P .Pe serverele unde sunt gm romani e destul de naspa .Dovada e mai sus.Iar acele "skile" nici macar nu sunt toate. L2off? Da .L2off Sunt toate skillele de c6..au fost facut update-uri in ultimele 2 saptamani ....Haideti mah spuneti-mi si mia , foloseste la ceva switch in pvp sau nu ? poate la facut trenulete....daca e "full interlude" de ce scrie 99% interlude ? Don't know ....Dar are cam tot ce are interlude: augment , new skills , new areas ,quests , new mobs etc Quote
raw^ Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Nu inteleg nimic din poza aia andix3xSi nu inteleg ce te deranjeaza daca un GM e roman pe un server.... Quote
Lasher_ro Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Inteleg io.Acel teo despre care se vorbea era GM. Nu a mai fost mult timp dupa aia ^^ Quote
andix3x Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Poza aia e facuta pe old evolva .Pe atunci LaserFrate era in war cu KnightsOfYedule ....Rexxar era un char de 2 bani facut de KOY pentru a castiga reputation points...Si a mers destul de bine ....eu nu mai am screenurile dar totusi sa ii fi vazut ce se certau aia ...." am pierdut reputation pentru ca am pierdut dawnu " ..altu : " nu ma, l-am pierdut ca am dat eu niste pk pe low lvl's " :)) ...Faza e ca in ziua siegiului Teo ..Teo teoctist ...a facut un char .Hypolita un moonlight sentinel de lvl 78...facut special pentru siege ....in poza se vede cum chiar unul din ei o zice ! Nu zic ca un GM roman ar strica ..dar in general sunt cam corupti...faza asta cu evolva am patit-o si stiu cum e ...de atuncea nu a mai jucat pe nici un server de romani si sincer am dus-o extrem de bine.Nu zic pe Dex ca ar fi GM corupti sau alte deastea dar totusi ....ai un server...gandestete la el nu doar la playeri care ti-au dat o bere sau un pic de " spaga " ! Quote
jimmy89 Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 dar gandestete: cum un Gm roman poate fi corupt si sa tina cu prietenii lui, asa poate face si un GM german/francez/ oricare altu... dar sunt si GM care nu accepta coruptia... indiferent de nationalitate. Quote
andix3x Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Corect !!Sunt dar foarte rar vezi asa cv... Quote
Lasher_ro Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Nationalitatea GM-ului conteaza mai putin. Mai mult conteaza reputatia serverului in general. Quote
raw^ Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Corect !!Sunt dar foarte rar vezi asa cv...Tu vrei sa spui ca cei de alta nationalitate nu sunt 'corupti' ? te inseli tu crezi ca GMei romani sunt corupti deoarece intelegi in ce limba vb, am jucat pe high rateuri infecte unde se dadea GM la oricine daca erai brazilian sau rus sau sti naiba ce nationalitate de dobitoci .ps: tu imi spuneai mie ca nu sunt 'patriot' ca dau pk pe romani pe un server romanesc asa te corectez eu pe tine deoarece vb la general despre romani ca fiind corupti, viata nu e roz mai andix3x :blink: Quote
andix3x Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Nu am zis ca alte nationalitati nu sunt corupti...Am jucat si eu pe un server brazilian de 6x unde pot sa spun ca romanii nu prea erau bagati in seama pana ce nu sau aliat cu un clan de brazilieni !!Danatori erau la greu dar aia se cam ofticau ca cica noi am facut full A cu ajutorul la GM si alte de astea ...peste cateva zile am aflat ca tipu ala era nervos doar pentru ca si-a cam luat-o de la alianta !Pe alt server (energy ) nu am jucat decat 2 ore ...dar am auzit ca erau si acolo romani care erau in razboi cu grecii....si in clan la greci era un cutitar care prindea de fiecare data orice skill !!si app nu am nimic cu limba romana :P sau cu serverele romanesti...cu cele corecte ...oricum subiect inchis .... cand pune c6 pe dex poate vin si eu ....sau daca stau tot pe x4 o sa vin pe la vara.....bafta la toti care joaca acolo !Misto replica oricum :beer: :beer: Quote
raw^ Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Nu am zis ca alte nationalitati nu sunt corupti...Am jucat si eu pe un server brazilian de 6x unde pot sa spun ca romanii nu prea erau bagati in seama pana ce nu sau aliat cu un clan de brazilieni !!Danatori erau la greu dar aia se cam ofticau ca cica noi am facut full A cu ajutorul la GM si alte de astea ...peste cateva zile am aflat ca tipu ala era nervos doar pentru ca si-a cam luat-o de la alianta ! Pe alt server (energy ) nu am jucat decat 2 ore ...dar am auzit ca erau si acolo romani care erau in razboi cu grecii....si in clan la greci era un cutitar care prindea de fiecare data orice skill !! si app nu am nimic cu limba romana :P sau cu serverele romanesti...cu cele corecte ...oricum subiect inchis .... cand pune c6 pe dex poate vin si eu ....sau daca stau tot pe x4 o sa vin pe la vara.....bafta la toti care joaca acolo ! Misto replica oricum :beer: :beer: pai c6 nu cred ca se pune pe dex poate interlude ps: cutitarul ala poate era lvl mare si poate avea enchatate skillurile :blink: ... mare lucru Quote