Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

''just another NCS bullshit "

pt ca wow are un feeling de poveste iar la l2 iese in evidenta contactul dintre playeri (iti da o senzatide de CS daca pot spune asa).pt mine mu e un hack&slash la care nu aveam prea multe pretentii dar aduce niste elemente interesante (blood castle,chaos castle,devil square-parca asa ii zicea deci elemete de party sunt si aici) iar l2 un joc care vrea sa scoata in evidenta pvp si nici macar nu se bazeaza pe personalizarea caracterului si iscusinta playerului.un joc care se lauda cu unreal engine dar nu are skilltree,custom atributes (nu am nteles ce vrei sa zici cu "full stats e o tampenie"),storyline.nu stiu daca au introdus cape sau wings (un joc care se vrea mmorpg, fara cape...).au incercat ei sa o mai dreaga cu upgrade skills dar tot nu lea iesit.era complex daca iti personalizai caracaterul in adevaratul sens si aveai skill free(o combinatie intre kwonho,jade empire,rakion,l2 -poate va fi l3), dar asa ......

era vb de lineage 2 aparut la 5 luni dupa mu in korea si 1 an in america si europa.

daca tot au facut arme speciale pt kamael nu vad dc nu ar face si rifle pt dwarfi ca tot sunt aia master crafteri

parca si vad ca or sa urle asiatici aia suparati ca numai kamael au arme speciale.pana la T5 mai este deci timp pt gun,flamethrower si bazooka mai este.

ca tot a postat lasher uite inca una tot de acolo http://www.karashur.net/lineage-2-articles/l2-casestudy.php

interesant ce zice ala la sfarsit.

btw nu sunt decat niste pareri personale.

mie nu. se omit mult prea multe chestii si e evident faptul ca tipu care a scris nu prea are o experienta prea lunga in WoW

w/e fiecare joc are frumustea lui si totul depinde de personalitatea jucatorului.

e interesanta perceptia lui asupra pvp-ului ca tot zicem toti ca l2 = best pvp.

Posted

'

da, e o comparatie placuta intre minusurile fiecarui joc in ceea ce priveste PK si PVP , el sustine sus si tare ca jucatorii de wow simt lipsa PK'ului.Ok eu joc de aproape 1 an wow(pe blizzard ;;) ) si nu simt lipsa acelui sistem?Oare de ce?Cred totusi ca sistemul de ARENA si mai ales mult dezvoltatul sistem de Battleground'uri fac deliciul din pvp in wow ,totusi el a punctat lipsa unui pvp grozav in l2 la sfarist.

Posted

Adica?

adica love is in the air

oh c`ommon ... wc ... si tu ? =(( pozele mele mi se par oarecum comice =)) ironice even ... no sh1t ... cu draconic dorfuletele chiar nu are nici un ursulet/iepuras/floricica pe el =)) doar un cap de mort ( wannabe belt ) sau te deranjeaza ca ma inteleg evident bine cu most of the ppl :crybaby:

uita-te mai bine, are acumen, nu are rost sa ma cert cu tine [ ca in flame'uri jignitoare ]ca tu niciodata nu o sa recunosti nimic, spre deosebire de mine sau altii, hf tiphat.gif
interesant cum mai mult decat flame`uri jignitoare nu stii ...lucky for me mi-am dezvoltat imunitate pentru astfel de intentii a long time ago ... totul e roz acum =))
Posted

Wow o fi din unele puncte de vedere mai bine facut decat l2. Dar sunt si aspecte destul de idioate. Cum ar suna raid boss aproape invincibil? Illidan a fost ingenuncheat prima data cum vreo cateva luni. Pentru ce? Pentru un droplist imens? Eu cand am auzit asta mi-am facut cruce si am zis ca e imposibil, ca level fac o mica gluma dar era adevarat.

Iar in wow nu vei vedea pvp/pk ca in l2. Bine, nu compar cu mu in care nu intelegi nimic dintr-un pvp. Dar la grafica si pvp, l2 leads.

Ma rog asta e un argument balansat, nici pro nici contra, dar in wow este mult mai usor, deoarece atunci cand cresti nu mai ai nevoie de un farmer, exista multe quests care dau gold cu tona.

Apropo, ala cara a scris review-ul este un complet idiot, chiar daca mentioneaza ca este pk innascut. Cum adica sa fie dawn vs dusk fara penalty? Ala nici macar nu a jucat l2 pe low rate. Daca ar fi jucat isi dadea seama ca ar fi o totala aberatie asa ceva. Si se vede ca favorizeaza wow intr-o anumita masura. Ce, vreti grind cum e alliance vs horde? Pai vine frate unu cu ditamai itemele pe ele si te face pilaf fara niciun penalty. Te simti bine? Nu. Dar macar te-ar incalzi faptul ca l-ar putea omori cineva si are sanse mari sa scapa iteme. Zice ca wow e mai greu de jucat. Dada, cand o fi DRACU pe pamant. Cica sa puna un l2-ist sa joace un joc ce necesita skill mai mare. Stiti care e chestia? Ala e bun la wow dar e slab la l2. Pentru ca asa isi dadea seama ca de la un anumit lvl (sa zicem 40) incepe pvp-ul la l2. Zone in care sa se macelareasca toti. La asta are dreptate, de aceea pe multe servere hunters village e war zone. Dar oricum: ai clan war. Isn't that almost free pvp? Siege? Ala nu e carnagiu?

Posted

@CPU - inca nu au bagat capes in mod oficial, iar wings o sa fie, dar nu ca accesoriu, ci race feature

@nyuu - tu esti o singura persoana, tu poate nu simti lipsa, dar altii poate o simt.

@zizou™ - Cruma Marshlands mai aproape de turn, pe la marsh stakato soldier, drone, worker, marsh spider, etc

@xIcarus - Intr-un fel are dreptate cu dusk vs dawn, in joc fiind implementata ca o competitie "prieteneasca" ceea ce nu prea este in spiritul L2. Lasand macelul deoparte, faptul ca poti face party in cata/necro cu cineva din factiunea opusa este cam .... bleah

Posted

''just another NCS bullshit "

pt ca wow are un feeling de poveste iar la l2 iese in evidenta contactul dintre playeri (iti da o senzatide de CS daca pot spune asa).pt mine mu e un hack&slash la care nu aveam prea multe pretentii dar aduce niste elemente interesante (blood castle,chaos castle,devil square-parca asa ii zicea deci elemete de party sunt si aici) iar l2 un joc care vrea sa scoata in evidenta pvp si nici macar nu se bazeaza pe personalizarea caracterului si iscusinta playerului.un joc care se lauda cu unreal engine dar nu are skilltree,custom atributes (nu am nteles ce vrei sa zici cu "full stats e o tampenie"),storyline.nu stiu daca au introdus cape sau wings (un joc care se vrea mmorpg, fara cape...).au incercat ei sa o mai dreaga cu upgrade skills dar tot nu lea iesit.era complex daca iti personalizai caracaterul in adevaratul sens si aveai skill free(o combinatie intre kwonho,jade empire,rakion,l2 -poate va fi l3), dar asa ......

era vb de lineage 2 aparut la 5 luni dupa mu in korea si 1 an in america si europa.

daca tot au facut arme speciale pt kamael nu vad dc nu ar face si rifle pt dwarfi ca tot sunt aia master crafteri

parca si vad ca or sa urle asiatici aia suparati ca numai kamael au arme speciale.pana la T5 mai este deci timp pt gun,flamethrower si bazooka mai este.

ca tot a postat lasher uite inca una tot de acolo http://www.karashur.net/lineage-2-articles/l2-casestudy.php

interesant ce zice ala la sfarsit.

btw nu sunt decat niste pareri personale.

@CPU: am zis ca l2 e MAI complex ca MU, crede-ma stiu si eu ce inseamna complexitate in l2, gramada de elemente puse unul peste altul si cusute cu alta ata in fiecare cronica, insa dau bine la ochii newbului... nu stiu cati au vazut vreodata faptul ca de ex. Majestic Light pe dark elf male e de fapt un rind leather luat, reprelucrat, recolorat si facut mai "shiny"... la fel si muuuuuulte alte seturi de armuri care ar fi trebuit sa fie "noi"... da, l2 e complex cum se poate spune ca o cocioaba e o casa - pentru unii e home sweet home...

L2 is hardcore grind? L2 e in primul rand repetitive EASY grind, mai ramane sa puna SPS-ului niste point-blank AOE gen evil spirits, sa implementeze mana pots si gata MU: scotch pe F1 si spot in catacomba. /afk

Dar de ce zic ca e easy: well, sa-l comparam cu wow (na).

L2: nuker, 2 hits omor orice mob 1x, sa zicem 3 fara buffs. Nu apuca sa ajunga la mine, unii nici n-apuca sa se miste. Average mob kill time: ~3 secunde. Cast speed: ~1 sec per nuke. Mana cost: ~60-80 per nuke. Mana remaining: ~90-95% Killing pattern: click, shoot, shoot. Mobi pe care pot sa-i omor fara sa-mi ia din viata: 5 (sleeping cloud). Satisfactie: "uau, inca 0.02%!!!" Nu folosesc pet/summon ca ia din exp.

WoW: nuker/dotter, din 2 nukes nu iau nici 1/2 din hp-ul mobului (mob normal ofc). Ajunge la mine, ma scoate putin din cast la fiecare lovitura, daca nu imi complic strategia ma doboara. Greu, dar ma doboara. Buffs fac prea putina diferenta. Solutia: foloseste 3 tipuri de dots, 2 drains, nu da cu nuke deloc, life tap, pune summon-ul sa dea si el, ia mana de la pet, inca vreo 2 skilluri cu recharge de 3-5 min din cand in cand etc. Average mob kill time: ~20-25 secunde. Cast speed: dots instant cu pauza de 1 sec intre ele (global), nuke 3 secunde. Mana cost: 210 per nuke, 180-190 per dot. Mana remaining: ~75% daca nu folosesc life tap. Killing pattern: pet attack, dot, dot, amplify+dot (nu acelasi dot, ofc), eventual mana tap/immolate daca e vreun caster/elite, life tap, life tap, drain... nuke daca se activeaza nightfall, cateodata si death coil... 70% din cazuri, mobul ajunge la mine si-mi da vreo 3 inainte sa moara. Daca mobul are si el summon, pet-ul aproape moare. Daca e si caster (si are si caster summon), eu raman la 1/2. Daca iau 2 din astia, am belit-o. Asta daca nu folosesc tank summon care are un dmg de tot rahatul, dar are hate... la 20% orice mob ori fuge (eventual alertandu-i si pe ceilalti), ori intra in rage, ori da cu nushce vraja, ori face ceva care sa-mi faca viata mai amara. Mobi pe care pot sa-i omor fara sa MOR (ca de luat din viata nu se mai pune problema): maxim 3. Satisfactie: "uau, 200 exp... uu quest item, inca 20 si am terminat". Petul nu ia din exp.

Concluzia: l2 = "hard"core.

Si nu va luati de argumentul "Daa, dar l2 e mai bun in party, timuarc durr durr durr" ca n-aveti habar ce vorbiti.

E funny cand ma uit la ranks de pvp in l2 comparabil cu wow: cele mai multe honorable kills pe care le-am vazut la un char in wow: ~47000. Posibil sa fie per party, insa un party in wow are 5 persoane. 45/5 = in jur de 9k in medie, desi ca DD (warlock) cred ca a omorat mai multi. Asta fara sa iau in considerare ca in wow mai e si 2v2, 3v3.

Top 25 duels pe dex: #1 - 4612.

Daca pvp in wow e mai slab, cel putin e clar ca e mult mai popular.

L2 a fost patch-uit pana acum de 6 ori... ce-i drept, s-a ajuns la o forma relativ decenta, dar niciodata n-au reparat chestiile din trecut care trebuiau reparate. Intotdeauna s-a adaugat higher-level content, ajungand sa trebuiasca sa vezi aceeasi animatie de la un nuke (sau un swing) de 10000 de ori pana ajungi sa te bucuri cu adevarat de joc... daca nu te lasi pe parcurs. Insa foarte putine persoane se lasa, pentru ca spre deosebire de wow, l2 insista pe player relations si politica, ceea ce nu prea am mai vazut in alte jocuri online.

@xIcarus: tipu joaca l2 pe retail destul de mult.

Cum ar suna raid boss aproape invincibil? Illidan a fost ingenuncheat prima data cum vreo cateva luni. Pentru ce? Pentru un droplist imens?

Nu-mi dau seama ce vrei sa zici cu asta... Antharas si Valakas sunt fix la fel in l2, cu exceptia ca atunci cand ii omori odata, incepi sa-i omori si a doua oara... si a treia oara... si sa-i campezi in fiecare saptamana. Sper ca Illidan e mai challenging.

Ala nici macar nu a jucat l2 pe low rate. Daca ar fi jucat isi dadea seama ca ar fi o totala aberatie asa ceva.
Joaca pe oficial din cate vad eu, altfel n-ar fi mentionat numele clanurilor. Lvl 60 pe oficial nu e mult, dar e probabil mai mult l2 decat stii tu.

Zice ca wow e mai greu de jucat. Dada, cand o fi DRACU pe pamant.

Look, it's Satan! Hi!

Vezi argumentul de mai sus.

sunt human knight lvl 34 unde as putea sa fac lvling rapid dar in acelasi timp mobii sa aiba drop bun ?
catacombe/necropole, fields of silence/whispers (am uitat care), sau... EG
Posted

Look, it's Satan! Hi!

this made me laugh =))

dar in wow este mult mai usor, deoarece atunci cand cresti nu mai ai nevoie de un farmer, exista multe quests care dau gold cu tona.

si tu cate 5 minute ai jucat?

si in WoW faci farming in principal ca nu ai bani de mount la lvl 40 , problema cea mai mare este la lvl 60 cu mountul fiindca chiar si clasele cu summon special trebuie sa faca un quest , materialele necesare indeplinirii questului ajung undeva pe la 60-75 % din costul normal. apropo de mount...in l2 ce mount ai? HAAA????hatching of the wind si wyrm sau cum s-o scrie XD eu in WoW observ o variatie de mounturi : mounturi speciale care se pot "calari" doar in anumite instante Stratholme, Zul'Gurub Karazhan .Mounturi rasiale -pentru fiecare rasa in parte cate 2 mounturi (unu la lvl 40 si altul la lvl 60) si mounturi de clasa (paladin+paladin blood elf/warlock) sa nu uitam de flying mounts.

Farming? da , ai meserii , gold'ul in farming se obtine greu mai ales cand esti mai mic de 60 .

Illidan? pff ca sa ajungi la el iti trebuie strategie , impartirea raidului in grupe de dmg dealeri si healeri etc pozitionarea lui bla bla bla.Din cate stiu eu se respawneaza o data la o saptamana.Sa mai adaug ca fara tier 4-5 pe tine nu faci fata?Black Rock depths (BRDDDDDDDD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) este una din instantele finale alea jocului. ca sa ajungi aici trebuie sa faci rost de gear din Kara(Karazhan) si apoi in SSC (Coilfang Reservoir).

Siege? Ala nu e carnagiu?

uiti ceva. cel mai mare battleground e de 40v40 deci 80 de oameni TOT TIMPUL care se macelaresc ca sa omoare boss'ul celeilate factiuni.

dar asediul de 250+ oameni catre o capitala inamica? iti sugereaza ceva?

L2 a fost patch-uit pana acum de 6 ori... ce-i drept, s-a ajuns la o forma relativ decenta

am ramas uimit cand am vazut ca in sfarsit au bagat un duel system O_O

Posted

@method , lasa`l pe irc el e 70% noob dar e amuzant omu` :P

P.S. : m-a rugat kll sa te intreb daca cumperi doom helmet :)

Wow funny aveam karma pe un retard si am dropat doom helm......scump domne scump.....de parca as fii dropat cine stie ce de A/S :rolleyes:

Posted

Si eu vreau Crysis la mine acasa.

In sfarsit un om care isi doreste ce imi doresc si eu ardoare :banana:

andi3x numai fura semnaturile oamenilor dupa oficiale :blink:

Posted

Wow funny aveam karma pe un retard si am dropat doom helm......scump domne scump.....de parca as fii dropat cine stie ce de A/S :rolleyes:

e vorba ca ai dropat , prea putin conteaza ce : )

Posted

Nu-mi dau seama ce vrei sa zici cu asta... Antharas si Valakas sunt fix la fel in l2, cu exceptia ca atunci cand ii omori odata, incepi sa-i omori si a doua oara... si a treia oara... si sa-i campezi in fiecare saptamana. Sper ca Illidan e mai challenging.

Joaca pe oficial din cate vad eu, altfel n-ar fi mentionat numele clanurilor. Lvl 60 pe oficial nu e mult, dar e probabil mai mult l2 decat stii tu.

Lvl 60 pe oficial intr-adevar nu este atat de mult. Cum spui tu, lvl 60. La lvl 60 prinde esenta jocului? O prinde, dar se opreste in momentul pvp-ului. De exemplu un aw la lvl 60 este macelarit constant de multe clase. Are doom set probabil, ia stun ca o musca, iar blow success rate sucks.

Look, it's Satan! Hi!

Vezi argumentul de mai sus.

Good one. :D Wow este mai complex. Nu mai dificil. Argumentul ala in care pune un jucator de l2 pe un joc mai dificil, acesta nu se descurca, este nefondata. Joaca tu joc mai complicat. Te descurci? Logic.

La wow in ce consta un pvp? In turuirea skill-urilor peste adversar, am vazut eu destule pvp-uri. Stiu si un jucator respectabil de pe oficial (wow) si pana si el recunoaste ca trebuie sa turui cate mai multe skilluri, exceptand cazul in care trebuie sa te opresti din motive de defence.

Posted

Wow este mai complex. Nu mai dificil.
Eh bine ca vii tu cu pareri de expert omniscient. Ia si joaca wow, vezi de cate ori mori de la mobi acolo. Crede-ma, se SIMTE diferenta in dificultate. Nu o data mi s-a intamplat sa fiu nevoit sa ma bat cu 4 mobi consecutiv fara rest pentru ca idiotii fugeau cand ajungeau la 1/5 hp si alertau pe altii din apropiere... asta pana am invatat sa cunosc skillurile mai bine dar e alta poveste.

Are doom set probabil, ia stun ca o musca, iar blow success rate sucks.

Deja stii ce clasa si iteme are? Lvl 60 nu faci intr-o luna de zile in mod normal. Poate daca ai acces gratuit la aoe parties si best equip pentru un anume lvl, dar ma indoiesc enorm ca un pvp-oriented player ar baga hardcore grind pana la 60.

La wow in ce consta un pvp? In turuirea skill-urilor peste adversar, am vazut eu destule pvp-uri.

Si pun pariu ca nu ti-ai dat seama de nici 5% din ce se intampla acolo. PVP in ambele jocuri consta in know-how; singura diferenta e ca in wow am vazut magi de 14 lasand warriors de 25 cu 5% hp la sfarsitul duelului, rogues de 19 batand warlocks de 27 s.a.m.d. In alte cuvinte trebuie sa ai un anume SKILL care in l2 exista in proportii foarte mici (skill in targetting + reflexe doar daca esti healer), pe cand la wow e MULT mai des intalnit. Daca tot ce faci e sa "turui skilluri peste adversar" o sa ajungi mort in cel mai scurt timp posibil.

now back to l2.

e vorba ca ai dropat , prea putin conteaza ce : )

Zise Iverson si trase apa. iversoane, toata lumea dropeaza... ma duc acuma si imi fac un char de lvl 10, fac pk cu el si dropez ng-urile, sa vedem de mine razi?

Posted

lasa-ti wow-ul :D aici e topic de l2

pareara mea e ca lineage e cel mai reusit mmo degeaba puteti sa ziceti ca nu am jucat wow pentru ca chiar nu am jucat:) si lineage nu am jucat la inceput m-a uitam pe youtube la filmulete si am vazut si wow si lineage2 si dupa ce grafica colorata cu creta pe asfalt are wow am mers spre lineage 2...

ps: lineage 2 ii cel mai tare si nu puteti sa imi schimbati parerea, poate in viitor daca apare ceva super bun :P :P

Posted

Momentan WoW este cel mai complex si in acelasi timp retine si acel ... fun care lipseste la alte jocuri ( de exemplu, Anarchy Online este mai complex ca WoW, doar ca este prost informat si,cel putin dupa parerea mea, o parte din "teren" este degeaba.

In other news : Am dropat Compositeu la 2-3 ore dupa ce l-am luat din cauza unei probleme legate de curentul electric ^_^ happy happy joy joy

Posted

Care ar vrea sa vina pe un 4x gen :Dex ,Evolva,Dragon-Network cu 2k playeri online zilnic ??!!Cine vrea poate posta aici sau sa imi dea PM

pai cred ca o mare parte jucam pe dex :blink:

eu am luat o pauza mica de lineage :)

Posted

da pana la urma se tot amana interlude-u asta ... si nu inteleg de ce de fiecare data acelas raspuns:nu e gata inca ... dar asta tine de luni intregi :S

Posted

daca am dropat antharas/baium tocmai am motiv sa ma las

LOL....Asta nu e motiv e pretext..Eu pe la2crazy am dropat tarbar/homu la lvl 28 ( homu abia il luasem :crybaby: :crybaby: si tarbaru era +6 :crybaby: :crybaby: ) si tot nu m-am lasat...

Dar totusi Antharas/Baium e ceva =)) dar la lvl tau i-as plati lu ala bani sau altceva sa mi le dea inapoi...iar daca nu ar fi enemy nr. 1 pentru mn....adica KOS !!

APP: PENTRU CEI CE AU JUCAT PE RAMBASE !!

CUNOSTETI VREUN PLAYER CU NUMELE "FERMECATU " ?