MisterDevil Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 oricum aici e vorba despre suferinta ... drama ... lipsa de motiv de a mai juca.... uita-te la el cum se bucura la "niste pixeli" - foarte urat spus - / la o arma/ un full drop ceva ... decat sa se bucure ca are oameni buni si de incredere cu care sa joaceiverson zice bine ce zice , dar sincer prefer sa vad un prieten caruia ii place cat de cat pvp-ul imbracat mai bine ( wow ... iversonu s-a maturizat cat de cat in ceea ce priveste mmo-urile ... presupun ca din cauza ca a gasit un clan bun si a primit o oarecare rasplata ... db`u ala @.@ )crynow .. dute pe forumul dex si lauda-te cu ceva ce mai mult ca sigur nu ai inteligenta ... mai stai nitel in ghost pana iti pui acu pe arma iar apoi ... conform sangelui tau de tigan vei pleca de acolo.in other news : inteleptul de bogu a dropat hd-ul si estimam ca in max o saptamana se face altulin other other news : questu de noblesse e nemaipomenit de slaboff topic news : cei 3 viteji care au torturat pisica au fost trimisi la inchisoare pe viata. Quote
Raul Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 /offtopic :bananadance2: /ontopic flame flame Quote
Aenon Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 LEAVE CRYNOW ALONEEEEEE!!! you are lucky that he plays with you bastards!!! XDnu stiu ce mi-a venit doar ca imi place cum suna. nu am nimic cu nimeni ^_^'' Quote
CPU Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 N-au absolut nimic in comun ( Care nu au deja toate mmo-urile ) yea right !same idea: 1 char and grow up. unu are restart si unu subclasa. normal ca sunt diferite.mu are custom stats iar l2 e ..... complex. adevarat ca si eu consider lineage 2 cel mai reusit mmo,(dintre toate mmo-urile consider ca are cel mai bun PVP,best fighting style,aduce elemente noi ca siege,arena)dar e departe de a fi complex.un joc care nu are custom si skill tree nu e chiar atat de diferit fata de MU.poate o sa vedem in L3 custom,skill free. eu inca mai astept Darkfall cu al lor skill free. Interlude = Throne 0 prefateaza The Chaotic Throne asa cum Prelude a prefatat Cronicile btw ce sa mai intamplat ca sea si air batle care le anuntau in interlude ca nu am mai jucat. Quote
raw^ Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 btw ce sa mai intamplat ca sea si air batle care le anuntau in interlude ca nu am mai jucat.sea si air battle :blink: ? wtf ?arcasi cu sniper, gladiatori cu duale ak47*m4a1 , MIGuri ? :blink: de lineage vb? Quote
CPU Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 R3v3nG3r' date='Oct 8 2007, 20:22' post='2282698']sea si air battle :blink: ? wtf ?arcasi cu sniper, gladiatori cu duale ak47*m4a1 , MIGuri ? :blink: de lineage vb?asa anuntau in interlude (daca nu ma insel si era kamael)pai oricum au aparut arbaletele.pana la gun numai e decat un pas Quote
Iverson Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 oricum aici e vorba despre suferinta ... drama ... lipsa de motiv de a mai juca.... uita-te la el cum se bucura la "niste pixeli" - foarte urat spus - / la o arma/ un full drop ceva ... decat sa se bucure ca are oameni buni si de incredere cu care sa joace iverson zice bine ce zice , dar sincer prefer sa vad un prieten caruia ii place cat de cat pvp-ul imbracat mai bine ( wow ... iversonu s-a maturizat cat de cat in ceea ce priveste mmo-urile ... presupun ca din cauza ca a gasit un clan bun si a primit o oarecare rasplata ... db`u ala @.@ ) crynow .. dute pe forumul dex si lauda-te cu ceva ce mai mult ca sigur nu ai inteligenta ... mai stai nitel in ghost pana iti pui acu pe arma iar apoi ... conform sangelui tau de tigan vei pleca de acolo. in other news : inteleptul de bogu a dropat hd-ul si estimam ca in max o saptamana se face altul in other other news : questu de noblesse e nemaipomenit de slab off topic news : cei 3 viteji care au torturat pisica au fost trimisi la inchisoare pe viata. pt a 1000xx oara draconicu e facut de ( in proportie de 90% ) : mine , Nerzhul, Allex ceea ce e de apreciat la clan este faptu ca`s oameni cu capu pe umeri ( maturi ) nu copii ca mine sau ca altii pana in 20 si ceva de ani ) nu ub3r pwnz0rs pl@y3rs . @ri0t team : imi pare rau ca au plecat dar credca totul a fost o inscenare dar eh fiecare cu ale lui , mi s`au parut baieti de treaba cand m`am intalnti cu ei . @devil poate vii la iasi cand mergem cu kll , valabil pt toata lumea .... LE : am alianta , AoW Quote
xIcarus Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 What's AoW? (suna mai rau decat dance of aliment :lol:) Quote
raw^ Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 What's AoW? AgesOfWar parca e o alianta, daca la asta se refera... . :blink:LE: "asa anuntau in interlude (daca nu ma insel si era kamael)pai oricum au aparut arbaletele.pana la gun numai e decat un pas"Titan cu bazooka :D @ CPU Quote
MisterDevil Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 nu a fost inscenare, pur si simplu au fost dezamagiti ... ca si mine ... candva era un cl activ mai tot timpul ... incet incet kll juca fie numai dimineata .. fie deloc... iar cand s-a ajuns nerz ... eh :D ce pot sa zic ... tovarasii de bere :D ideea cu iasi-ul e in felul urmator : aproape un mil si 12 ore pe drum dus ... la fel invers ... pentru doar cateva beri si o posibila betie din nefericire nu-mi pot permite 3 zile absenta... tu stai pe langa kll junior ... e savant dracu ala ... ma face la sah ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Quote
Lasher_ro Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 yea right !same idea: 1 char and grow up.Comun la toate mmo-urile.unu are restart si unu subclasa.Seamana, da nu prea :Pnormal ca sunt diferite.mu are custom stats iar l2 e ..... complex. 24.gif Parca shade a zis ca e complex ... oricum, este complex in anumite puncte de vedere.Din pacate, dezvoltarea personajului nu e unu din elementele complexe, fiind destul de liniara so far.pai oricum au aparut arbaletele.pana la gun numai e decat un pasO sa fie guns. Si parca si niste flamethrowers ( nu sunt sigur daca sunt "playable", dar la NPC am vazut sigur ). Quote
Thora! Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 @CPU, nu prea ai cum sa compari MU si L2. Primul este un chat cu suport de mmorpg (de calitate indoielnica), al doilea este un mmorpg cu suport de chat.Cat despre ce ai scris tu:- Lineage a aparut cu vreo 2 ani inaintea MU, iar Lineage ][ a aparut la 5 luni dupa MU, iar grafica nu se compara in nici unul dintre cazuri.- Reseturile (sau restarturile) nu exista la MU, ele se regasesc doar pe serverele private si strica si minima idee de joc a MUonline (teoretic elfii la MU ar trebui sa se imparta in 2 clase - agility si energy, fiecare cu treaba lui, numai ca odata cu reseturile chestia asta pica, iar full stats este o tampenie - unul din putinele cazuri de team working din MU - invaziile - ajung de fapt o cursa contraconometru).Ideea de complex/simplu la L2 este pusa la indoiala in mare parte si din cauza profilului consumatorului de L2, care in cea mai mare proportie este mult mai pretentios, simandicos, carcotas, etc.Sa iti dau doar un exemplu, din sute - acum vreo 2 Craciunuri :- in WoW se planteaza random niste brazi de Craciun (brad de sarbatoare, in varianta comunist-americana), replyuri pe forumuri de WoW : "Trebuie sa intrati sa vedeti, e o feerie, de nedescris, etc, etc"- in L2, in aceeasi perioada event in care puteai sa alegi pomi de Craciun sau caciulite de Mos Craciun, replyuri pe forumuri de L2 : "just another NCS bullshit" Quote
Aenon Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Thora! , limiteaza-te la mu/l2 w/e si lasa WoW'ul ALONEE. Quote
Thora! Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Thora! , limiteaza-te la mu/l2 w/e si lasa WoW'ul ALONEE. WoW = tabu subject? :blink: Si - in general - e greu sa compari ceva cu el insusi, trebuie sa ai un alt puct de referinta.Plus ca fiind topic de L2 trebe ceva flame, coz :- "orice mmo fara flame = WoW" (sic!) Quote
Aenon Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 WoW = tabu subject? :blink: nu dar diferentele dintre wow si l2 sunt CU MULT prea multe si ar iesi niste posturi kilometrice si total offtopic. Si - in general - e greu sa compari ceva cu el insusi, trebuie sa ai un alt puct de referinta. in cazul de fata nu s-a precizat sa sa compari ceva cu el insusi , chiar nu vad de unde s-ar subintelege asta si da , ai un punct de referinta , MU online . Quote
Lasher_ro Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 L2 vs WoW :http://www.karashur.net/mmorpg-articles/wowvsl2.php/endMie unu mi se pare un articol destul de bun. Quote
Th3ogrim Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Thread`ul asta devine din ce in ce mai plictisitor.... Peste tot vad numai discutii contradictorii intre Iver/CryNow si devil...... @Ive sa ii zici si tu lui IrcKombat ca are pk pe unde il prind :D @CryNow ma cam deranjat ce ai spus pe forum acolo....dar daca asta crezi tu despre toti EK.....no comment @Devil chiar ti se pare lucru de mandrit sa faci printuri cu lucrurile altora?:)Pai asa pot face si eu printuri cu top gear pe mine si sa le pun aici dar nu o fac Anyway lasand astea......WC lvl 41 LFP Quote
kyrre Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Ce parere aveti daca fac subclass la sps-ul meu destroyer? Adica vreau un char cu zero minte, Hp cat cuprinde, fighter neaparat. Quote
raw^ Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [qoute]O sa fie guns. Si parca si niste flamethrowers ( nu sunt sigur daca sunt "playable", dar la NPC am vazut sigur ). Quote
CryNow Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 crynow .. dute pe forumul dex si lauda-te cu ceva ce mai mult ca sigur nu ai inteligenta ... mai stai nitel in ghost pana iti pui acu pe arma iar apoi ... conform sangelui tau de tigan vei pleca de acolo. uita-te mai bine, are acumen, nu are rost sa ma cert cu tine [ ca in flame'uri jignitoare ]ca tu niciodata nu o sa recunosti nimic, spre deosebire de mine sau altii, hf :tiphat: CryNow ma cam deranjat ce ai spus pe forum acolo....dar daca asta crezi tu despre toti EK.....no comment sa fiu sincer, tu esti singuru la care m-am gandit dupa ce am lasat reply'u ... ive ... din ce am inteles aow o sa faca ce a facut ifc :), de 2 luni ei strang seal stones pentru a castiga dusk, so ... o saptamana anakimul va fi doar al aow'ului, si de aici putem trage concluzia ca in panic nu erau orice jucatori ^_^ Quote
Iverson Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 si lilith ... ce te face sa crezi ca or sa le iasa faza ? 3k people vs 40 oameni , credca shade poate sa ne zica niste statistici depre cate pietre aproximativ se bag saptamanal la dawn .. Quote
Th3ogrim Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 sa fiu sincer, tu esti singuru la care m-am gandit dupa ce am lasat reply'u ... Adica? Quote
Aenon Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 L2 vs WoW :http://www.karashur.net/mmorpg-articles/wowvsl2.php/endMie unu mi se pare un articol destul de bun.mie nu. se omit mult prea multe chestii si e evident faptul ca tipu care a scris nu prea are o experienta prea lunga in WoWw/e fiecare joc are frumustea lui si totul depinde de personalitatea jucatorului. Quote
Th3ogrim Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Am jucat si eu wow f mult si mi`a placut....inca imi place.....dar parca tot mai mult imi place lineage si asta numai ptr pvp system....I`m a pvp freak what can I say :D! Quote