Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Titlu site-ului lineage2.com - " Lineage II : The Chaotic Throne ". Si din cate am inteles, in noiembrie o sa inceapa PTS de Kamael ( in orice caz, nu e acum ). Cu interlude s-a facut trecerea la the chaotic throne, asa cum prelude a facut introducerea in " The Chaotic Chornicle "

Posted

Atunci ti-ai luat o clasa varza. High-rates suck btw.

Forget sk. Nu mai am cont. Rollback 3 luni zomg. Mi-am facut sh o fi bun de ceva... Din cate zicea crynow e bun.

LE:Auziti, ar exista vreun server de preview pentru kamael? Ca m-am plictisit rau nu am chef sa cresc iar sh. L2j ce o fi, nu-mi pasa.

Posted

Forget sk. Nu mai am cont. Rollback 3 luni zomg. Mi-am facut sh o fi bun de ceva... Din cate zicea crynow e bun.

LE:Auziti, ar exista vreun server de preview pentru kamael? Ca m-am plictisit rau nu am chef sa cresc iar sh. L2j ce o fi, nu-mi pasa.

stiu unul cu armuri si arme kamael :blink: l2j desigur :D

le: daca vrei da-mi PM si iti dau siteul lor

Posted

stiu unul cu armuri si arme kamael :blink: l2j desigur :D

le: daca vrei da-mi PM si iti dau siteul lor

Nunu, seturile alea noi sunt de rahat de calitate superioara, cum era apella. Era frumos sa fii vazut in apella, aratau bine. Dar set, lol, mai rau decat major arcana robe.

Pe mine ma intereseaza rasa kamael. In fine stii macar un server pe care merg toate skillele interlude? (active, nu pasivele ca archery, assasination, necromancy, etc.etc) Cum e evade la wind rider, dance of aliment (lol), gehenna.

Posted

Nunu, seturile alea noi sunt de rahat de calitate superioara, cum era apella. Era frumos sa fii vazut in apella, aratau bine. Dar set, lol, mai rau decat major arcana robe.

Pe mine ma intereseaza rasa kamael. In fine stii macar un server pe care merg toate skillele interlude? (active, nu pasivele ca archery, assasination, necromancy, etc.etc) Cum e evade la wind rider, dance of aliment (lol), gehenna.

am vazut o groaza de servere l2j pe hopzone net care se lauda ca le merg 100% :blink:

da ma indoiesc ca le merg :banghead:

ps: "dance of aliment" :lol: rofl

Posted

ba ce lamer Mistika ala din evictis, imi da pvp main vs sub, si cand ii zic sa stea sa facem main vs main "^^" si soe .... jimmy, asa-s toti ?

numa nervi mi-am facut azi, cum e server-u unpic mai plin, kktu asta de rds cedeaza ... ~X(

cry... nu stiu ce sa zic... poate ai prins-o cand era bine dispusa... :D :P

Posted

hmm,m-am decis sa ma apuc de L2 din nou(dupa un an jumate) ps:aproape ca am uitat cum se joaca =))...

as avea nevoie de o sugestie,nu stiu ce char sa imi fac...as vrea sa dea dmg mare(asta ma intereseaza cel mai mult) si in acelasi timp sa aiba si HP mult . ce imi recomandati ?:D

sau sa joc in continuare cu charul vechi? (human knight lvl 33,pe care as vrea sa il fac DA)?

ps:daca ar fi sa joc in continuare cu charul vechi...unde imi recomandati sa fac lvling?(in afara de exe grounds)

si ar mai fi ceva...cum fac lvlup mai rpd,omorand mobi sau facand questuri?

Posted

ce aveti ma v-ati luat aiurea ? :))

@shade hai la iasi ca face kll de papa ;;)

legat de pvp main vs sub, dupa ce i`am dat cancel la un AN la bres o venit cu sps main in apostate si cand am venit din nou pe subclasa in frenzy nu era :((

Posted

ce atacata se simte lumea pentru un joc, ntz ntz :angelbath:

pai e cam pe buna dreptate nush ce va bateti cu pumnii in piept ca asa e

in ketra 40% sunt et, in it et peste et, moare un party de et, vin 3 , kyrey zice +12 cand era un party ..., au luat castelu 60 main + best equiped vs 30 main + best eqiup si alti 15-20 pe subclase si au facut topic, puteam schimba intre timp ip'urile dar chiar nu ma intereseaza parerea voastra atata timp cat am dreptate

si shade ... de ce ? pt asta " sa traduca un sclav pentru alti sclavi " ?, ca in rest nu ti-am zis nimic personal oO

si ma rog asa e, un fraier traduce pt altu sa inteleaga tot poporu

eh noi sa fim sanatosi :happy1:

Posted

ce atacata se simte lumea pentru un joc, ntz ntz :angelbath:

pai e cam pe buna dreptate nush ce va bateti cu pumnii in piept ca asa e

in ketra 40% sunt et, in it et peste et, moare un party de et, vin 3 , kyrey zice +12 cand era un party ..., au luat castelu 60 main + best equiped vs 30 main + best eqiup si alti 15-20 pe subclase si au facut topic, puteam schimba intre timp ip'urile dar chiar nu ma intereseaza parerea voastra atata timp cat am dreptate

si shade ... de ce ? pt asta " sa traduca un sclav pentru alti sclavi " ?, ca in rest nu ti-am zis nimic personal oO

si ma rog asa e, un fraier traduce pt altu sa inteleaga tot poporu

eh noi sa fim sanatosi :happy1:

=)) drama =))

plange marele pvpist =)))))))))))))))

Posted

"e doar un joc" scuza celor lasi ... celor in plus ca sa zic asa

"it`s just a game" sunt cuvintele ca la care va ajunge un om ownat atat de des si atat de urat incat va ajunge sa se lege pana si de rudele celorlati din joc, iar dupa ce i se va arata locul, adica undeva six feet under va mai adauga si "i dont give a fuk" si cel mai probabil se va lasa de joc cu lacrimi in ochi ca a pierdut atat timp jucand si tot nu a ajuns nicaieri

mesajul meu pentru cei cu "e doar un joc" ( in cazul celor care se baga degeaba intr-o oarecare discutie) e fie sa isi vada de jocul lor fie sa nu se mai agite asa ca deh "e doar un joc" ( in cazul celor care se agita )

Posted

"it`s just a game" sunt cuvintele ca la care va ajunge un om ownat atat de des si atat de urat incat va ajunge sa se lege pana si de rudele celorlati din joc

ownat intr-un joc , u really think i care ? :crybaby: , de jucat il joc din placere :lol:

acu mai urmeaza sa zici ca o sa ma las iar de war ca nu pot farma or smth like that ;) oricum devile pentru mine esti geva de genu : zboara puiule! zboara ...

Posted

zboara puiule! zboara ...

cu siguranta ai tastat astea uitandu-te la icoana cu wyvernul lui relax ... dute si sufera pe forum ca la war sau farm chiar ca esti in plus

joci de placere dar suferi de durere ^^

in other news : SO SWEEEEEEEEEEEETTTTTTTTT, primul set care nu are ceva "dragut" pe el

trupa de soc ^^

pacat ... dar trebuie sss nu ?

Posted

"E doar un joc" poate fi si o replica buna impotriva unor persoane care pun prea mult suflet in joc ( am intalnit ), DAR nu trebuie abuzata. La fel expresiile de genul : "no lifer" ; " i have a life " , " get a life " & co

Posted

chestia cu e doar un joc e folosita de regula de cei care-l considera mai mult de-atat. si asta e catusi de putin problema, pentru ca mananca rahat. da-mi toate itemurile tale acum sa-mi dovedesti mie ca e doar un joc si ti se rupe de el, vrei? normal ca nu vrei, pentru ca mai mult sau mai putin ai investit timp, bani (indirect) si efort in ele. chestiile astea sunt scuze de copii.

ceea ce-ti lipseste tie , draga crynow, este putinul ala de decenta si cei 7 ani de-acasa pe care ai avut grija sa nu-i iei cu tine.

mi se rupe ca zici tu de ET sau de oricine altcineva, dar felul in care o faci. asta e cazul ala clasic de "suferinta" pe care-l atribui tu altora. sincer, ma mir cum inca nu te simti penibil

da, e un joc si ala e un forum on-line, dar tot tu esti prostul care tasteaza ineptiile respective

cheers

Posted

chestia cu e doar un joc e folosita de regula de cei care-l considera mai mult de-atat. si asta e catusi de putin problema, pentru ca mananca rahat. da-mi toate itemurile tale acum sa-mi dovedesti mie ca e doar un joc si ti se rupe de el, vrei? normal ca nu vrei, pentru ca mai mult sau mai putin ai investit timp, bani (indirect) si efort in ele. chestiile astea sunt scuze de copii.

corect

ceea ce-ti lipseste tie , draga crynow, este putinul ala de decenta si cei 7 ani de-acasa pe care ai avut grija sa nu-i iei cu tine.
n-am de ce sa dau dovada de bun simt in fata unor "enemy virtuali"

mi se rupe ca zici tu de ET
ti se cam rupe, daca erau vsAll era alta povestea

da, e un joc si ala e un forum on-line
<->
dar tot tu esti prostul care tasteaza ineptiile respective
why should i care ? virtual ftw

joci de placere dar suferi de durere
sufar cand vad ipocrizie la 80% de pe server, daca tu simti o durere pentru ceva virtual ... nu e problema mea, mi-e nu-mi pasa decat de timpu pierdut

ps: devile nu mai posta ce nu e al tau, ms

http://img229.imageshack.us/my.php?image=statusjo1.jpg

Posted

n-am de ce sa dau dovada de bun simt in fata unor "enemy virtuali"

aici ai gandit praf rau , in fata fiecarui monitor exista o persoana normala care gandeste,mananca,bea,iubeste,uraste etc .

Respecta lumea si ea te respecta pe tine .

cat despre devil , el poate avea orice item isi doreste, vorbind la modul foarte serios

Posted

chestia cu e doar un joc e folosita de regula de cei care-l considera mai mult de-atat. si asta e catusi de putin problema, pentru ca mananca rahat. da-mi toate itemurile tale acum sa-mi dovedesti mie ca e doar un joc si ti se rupe de el, vrei? normal ca nu vrei, pentru ca mai mult sau mai putin ai investit timp, bani (indirect) si efort n ele. chestiile astea sunt scuze de copii.

Partial corect. De ce gandesti doar in extreme ? Exista un mijloc. Nu , evident ca nu vreau sa-ti dau itemele. Dar nici nu vreau/mi se pare normal sa fac pe marele gladiator ca vai ce fac, ce dreg, w/e.