MisterDevil Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 daca vrea ceva complex si mult mai bun mai recomandabil e wow pe oficial ofc Quote
Shade Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Ok. Sk e puternic sau nu in c4? E o clasa pe care o vreau sau nu? Stiu sa joc cu el, a fost primul meu char.Oldman, L2 este mult mai bine realizat decat MU. Eu am jucat MU si este o trompeta pe langa l2. In MU 95% din timpul pierdut este farming. Apoi eu vad pvp in MU. Sincer? NU INTELEG NIMIC DIN CE SE PETRECE. Eu nu vad cum da, cum loveste, dracu stau o luna sa invat exact ce se petrece cand fac aia? No way.eh "eu nu vad pvp in mu"... mu e relativ clona diablo (DA, E CLONA DIABLO, SI NIMIC DIN CE ZICETI VOI NU O SA MA FACA SA IMI SCHIMB PAREREA OK?) si nu prea ofera multe... l2 e mult mai complex, aici la high-levels chiar poti sa MORI spre deosebire de mu, ai o gramada de optiuni si o gramada de chestii de facut...Si despre SK: e "puternic" dar depinde unde. 1v1? solo? raid? group? etc Quote
Lasher_ro Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 De ce te-ar contrazice cineva la faza cu clona de diablo ? Chiar e clona de diablo, doar ca e mai naspa MU ^^ Quote
CPU Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Iar eu ar fi trebuit sa inteleg din reply-ul tau ca......aparut la 1 an dupa mu,lineage 2 e un mu cu grafica mai buna.definiti complex va rog. Quote
andix3x Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 aparut la 1 an dupa mu,lineage 2 e un mu cu grafica mai buna. Si cu iteme mai multe , si cu clase diferite si cu un gameplay mai usor si cu pvp"s si pk"s mult mai bine realizate(exceptand cand ambii playeri au lagg )....l2 rulz ce sa mai vorbim !! Quote
Lasher_ro Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 lineage 2 e un mu cu grafica mai buna.N-au absolut nimic in comun ( Care nu au deja toate mmo-urile ) Quote
xIcarus Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Si despre SK: e "puternic" dar depinde unde. 1v1? solo? raid? group? etc1v1. Sau pune-te intr-un war zone plin. Are you tired of raising tanks just cause they suck at solo? Get full buffed and a pole. :D Quote
raw^ Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Are you tired of raising tanks just cause they suck at solo? Get full buffed and a pole. :Dvery very good idea :beer: Quote
MisterDevil Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 sk e un tank0nuker. bun ca tank, bun la pvp ( dar totusi ferea de stun) Quote
Nimeni Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 aparut la 1 an dupa mu,lineage 2 e un mu cu grafica mai buna.definiti complex va rog.si eu am jucat mu 1 an de zile in vacanta de vara eram 99,99% on pe spot si dadeam acolo sa fac lvl dar apoi cineva mi`a luminat calea si am gasit lineage2 .. care e infinit mai tare decat mu ,practic nu se poate compara mu cu lineage 2 .. lineage are questuri kilometrice , o gama mare de arme cu diferite optiuni , mult fun , poti sa pescuiesti , partyurile sunt mult mai dezvoltate decat la mu unde te duci si dai in tark pana nu mai poti ...pff 4 for lineage Quote
raw^ Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Ati incercat vre-odata phoenix knight full bufat cu angelic icon si cu dragonic bow ? :cool2: Quote
Shade Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 definiti complex va rog.http://www.google.ro/search?hl=ro&q=de...oogle&meta=Imi place ca esti sceptic, nu-mi place ca exagerezi.1v1. Sau pune-te intr-un war zone plin. 1v1 CH buff te mananca nukerii, arcasii nu.War zone plin: c4 varza, interlude... interesant. Hate aura ftw. Quote
Guest Andu16 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 vreau si eu va rog un server free pt Lineage II The Chaotic Throne Quote
Shade Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 vreau si eu va rog un server free pt Lineage II The Chaotic ThroneSi eu vreau Crysis la mine acasa. Quote
MisterDevil Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 price check for maj gloves - full drop Quote
Raul Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 sa inteleg ca nu exista asa ceva?:)nu prea si deloc Quote
CryNow Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 yoy ... weekend plictisitor, no siege, no anthy/baium/valakas :-< Quote
xIcarus Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 1v1 CH buff te mananca nukerii, arcasii nu.War zone plin: c4 varza, interlude... interesant. Hate aura ftw.Wth is ch? :blink: Sunt full-buffat permanent. Eu imi doresc sa ma manance necros care vor scarpinati si dau pe mine curse of doom sau silence. Au sansa sa le fac un cadou de isi rup buzele incercand sa casteze. (magical miror ftw)@mrdevil: maj heavy set. :) Quote
Lasher_ro Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 nu prea si delocChaotic Throne = Interlude Nu exista asa ceva ? O.o@xIcarus - ch = clan hall Quote
Raul Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Chaotic Throne = Interlude Nu exista asa ceva ? O.o@xIcarus - ch = clan hallcredeam ca se refera la Chronicle 1 din CT Quote
xIcarus Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Doamne ce specimene de admini pe l2gold. Rollback cel putin o luna. Nu mai am cont! LE: hot news: rollback 4 luni nu o luna cum am speculat. Quote
CryNow Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 ba ce lamer Mistika ala din evictis, imi da pvp main vs sub, si cand ii zic sa stea sa facem main vs main "^^" si soe .... jimmy, asa-s toti ?numa nervi mi-am facut azi, cum e server-u unpic mai plin, kktu asta de rds cedeaza ... ~X( Quote
Shade Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Chaotic Throne = Interlude Chaotic Throne incepe cu Kamael afaik... nu cred ca ala intreba de servere de interlude (cunoscut de multi si ca c6).Sunt full-buffat permanent. Atunci ti-ai luat o clasa varza. High-rates suck btw.Eu imi doresc sa ma manance necros care vor scarpinati si dau pe mine curse of doom sau silence. Au sansa sa le fac un cadou de isi rup buzele incercand sa casteze. (magical miror ftw)Da, o SANSA... Quote