CryNow Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 uhmmm care e faaza cu Secret Book of Giants? se face un quest pentru ea?banuesc ca nu e drop ....daca ai castel sau la sfarsitul terminarii 3'rd class primesti giant book si 5kk adena [ pe dex fiind 4x server primesti 20kk adena, dar 1 giant book ]ive ... caut direct am:P som+3+acu + bews for am ... pm ;) Quote
bullet13 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 wtt bews + som+3+acumen for ARCANA MACE o da :)wtt epic set for vila la mare ^_^ Quote
CryNow Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 o da :)wtt epic set for vila la mare ^_^ce are mai ? ^_^ am gasit sa dau la trade bews pe am recipe si 80kk ... so ... cu 360 de pe som ... eu zic ca 440kk acopera mats + risc Quote
Iverson Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 am e 700kk , unde iti sunt 90kk ?360 + 250 pe bews = 610 ... Quote
CryNow Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 ce are mai ? ^_^ am gasit sa dau la trade bews pe am recipe si 80kk .ce nu intelegi ? calculeaza pretul recipei +80 Quote
Iverson Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 hau tu auzi in gura? eu vb de trade`ul direct : som+3 + acu + bews = 610 kk , arcana mace e 700+ deci iti lipsesc 90KK si un cristal de 13 , nu ca nu ar avea ghost vreo 5 cristale in cwh de 12 ( pe alea le`am vazut eu ) nu stiu daca`ti da wraith Quote
CryNow Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 hau tu auzi in gura? eu vb de trade`ul direct : som+3 + acu + bews = 610 kk , arcana mace e 700+ deci iti lipsesc 90KK si un cristal de 13 , nu ca nu ar avea ghost vreo 5 cristale in cwh de 12 ( pe alea le`am vazut eu ) nu stiu daca`ti da wraith acumenu nu e prb, toiagu e problema ) deci nu intelegi, daca dau la trade pe recipa de am + 80kk , vind recipa cu 240, scot din bews 320, cu 380[ ca pot scoate pe som ] se fac 700, daca mai vind krisu, mai scot 50 ... dar plm ... oricum prefer som, ca nu prea vad eu cum o sa fac bsss ... dar in fine Quote
Iverson Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 daca eu ma descurc cu SSS tu de ce nu te-ai descurca ??:P si crede`ma ca si cristalul e greu de facut ca ai 40 oameni in clan si baium/lilith/zaken nu`s zilnic :P Quote
CryNow Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 daca eu ma descurc cu SSS tu de ce nu te-ai descurca ??:P si crede`ma ca si cristalul e greu de facut ca ai 40 oameni in clan si baium/lilith/zaken nu`s zilnic :Pwell ... in ghost toti arcasii [ pe main ] au db + focus ;)acu cine o sa aibe arcana, o sa aibe si acumen :right: [ si d-aia ma grabesc sa am printri primii :P ]wtt bews+kris+som+3+acumen for am clean !! Quote
Iverson Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Kou are si AM si draconic si e SE pe main Quote
xIcarus Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Sk este puternic in c4? Ca aw m-am lamurit. RUPE. Pai frate, vine cate un sorc la mine cica hai pvp, omu cu +7 am acumen, eu cu soul separator cd lol. Cu un sfert de hp raman. Sau mai sunt daggeristi care cand le dai bluff doamne stau o ora pana iti dau target iar. Eu unul tin pointerul pe target, voi nu? Quote
MisterDevil Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 eu unu ... daca ma uit mai urat la target lesina. Quote
MisterDevil Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 in sfarsit am gasit combinatia perfecta de farm sps+ee+se+pp Quote
oldman Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Care e diferenta intre MU si L2 ca vreau sa joc si eu unul din ele. Exista vre-un tutorial pe undeva ca sa nu intru ca Ciubaca pe server si sa iau ban ca nu stiu ce n-am facut :) Quote
MisterDevil Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 diferenta este evidenta... dar in mare se rezuma la acelasi lucru ( ca oricare alt mmo ) Quote
oldman Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Iar eu ar fi trebuit sa inteleg din reply-ul tau ca...... Quote
MisterDevil Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 ca tot la pvp si pve se rezuma, tot arme/armuri din ce in ce mai bune (pe trepte/grade/w/e)... incearca ivorytower.de ( vezi ceva armuri ) tot clanuri si mai ales aliante etc etc ...mai explicit de atat nu pot fi asa devreme dimineata Quote
CryNow Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Iar eu ar fi trebuit sa inteleg din reply-ul tau ca......mu e un joc static, cu grafica slaba, fara prea mult "fun", aceleasi harti unde faci lvl, la MU dai reseturi [ dupa lvl 350/400] dai reset si o incepi iar de la lvl 1, ceea ce se va repeta pana te plictisestilineage 2 e un joc complex care implica la un lvl mare, actiuni de aliante/clanuri superbe, bataliile sunt mult mai interesante, grafica este mult mai buna, jocul mult mai complex, o harta infinita de parcurs pe jos :D, cu mai multe questuri, mai multe posibilitati de a-ti alege stilul de joc/ caracter :)sfatul meu, e sa lasi MU pentru ca e o prostie de joc [ca taote mmo-urile ] si sa joci lineage2, care si el e o prostie de joc, dar una mai interesanta si complexa :P Quote
Lasher_ro Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 o harta infinita de parcurs pe jos Care in comparatie cu alte mmo-uri este mica ( prin mmo, inteleg p2p )sfatul meu, e sa lasi MU pentru ca e o prostie de joc [ca taote mmo-urile ] si sa joci lineage2, care si el e o prostie de joc, dar una mai interesanta si complexa :Pqft Quote
CryNow Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Care in comparatie cu alte mmo-uri este mica ( prin mmo, inteleg p2p )qftqft = ? oO Quote
Raul Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Iar eu ar fi trebuit sa inteleg din reply-ul tau ca......sa te apuci de L2 :D Quote
xIcarus Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Ok. Sk e puternic sau nu in c4? E o clasa pe care o vreau sau nu? Stiu sa joc cu el, a fost primul meu char.Oldman, L2 este mult mai bine realizat decat MU. Eu am jucat MU si este o trompeta pe langa l2. In MU 95% din timpul pierdut este farming. Apoi eu vad pvp in MU. Sincer? NU INTELEG NIMIC DIN CE SE PETRECE. Eu nu vad cum da, cum loveste, dracu stau o luna sa invat exact ce se petrece cand fac aia? No way. Quote
Lasher_ro Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 E fun de jucat. Dar in mass pvp e cam degeaba. Quote