Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Guest NoJorj
Posted

so ... pentru a putea cristaliza iteme D iti trebe un dwarf cu primul quest facut [ artisan ]

uite un site de unde poti afla mai multe despre fiecare caracter in parte [www.pmfun.com]

si la cry C faci cum ti-a zis icarus

le: pe ce server joci ? (nojorj)

merci... vad ca artizan-ul isi face treaba ... am urmat sfatul si mi-am facut Dwarf ... am facut si 1-ul calss q ... deci am un mic artizan ... e cea mai buna sol pe care o puteam gasi sa-l ajut pe NoJorj ... dwarf e Dur3x... poate ne vedem pe server...

Posted

artisanul -> warsmith -> maestro e bun doar la craftat ... normal k e bun la ajutat lumea . altceva nu stie sa faca :)

a btw mai e bun la siege k sumoneaza gollem :)

Posted

Any1 one got vreo strategie geniala pt un orc shaman sa produca ceva dinero ? cash ? mulla ? @_@ ... need adena rili bad 8-| .. secret farm place ? ... somethin` 8-|

Nu'mi sugerati sami fac dwarf ... ca din 2500 de players 1000 cre'ca's numa grasi mici si barboshi ... nash avea sanse sa ma "afirm" ...

Posted

artisanul -> warsmith -> maestro e bun doar la craftat ... normal k e bun la ajutat lumea . altceva nu stie sa faca :)

a btw mai e bun la siege k sumoneaza gollem :)

si e un DD bun cu summonu scos .

Posted

si e un DD bun cu summonu scos .

da si asta. am uitat de dmg cu summonu :)

Guest NoJorj
Posted

da si asta. am uitat de dmg cu summonu :)

10x ... dar dwarfu' il cresc un pic doar pt a ma putea ajuta pe NoJorj care e un SpellHowler lvl 50 si nu mai are saracul adena pt a-si schimba arma ca are tot Sword of Mistyc grad D .. :(( .... pana strand eu adena cu el ... imi creste barba alba ... ca se tot duc banii pe BSS si Mhastepotion si altele .....

Posted

10x ... dar dwarfu' il cresc un pic doar pt a ma putea ajuta pe NoJorj care e un SpellHowler lvl 50 si nu mai are saracul adena pt a-si schimba arma ca are tot Sword of Mistyc grad D .. :(( .... pana strand eu adena cu el ... imi creste barba alba ... ca se tot duc banii pe BSS si Mhastepotion si altele .....

si ca in totdeauna, daca nu e raid boss, exista spoileru, care face mats saracu ... tu trebe doar sa cumperi recipa si partile, si asa faci bani :)

sau cu crafterul, inveti toate recipe de mats, si lasi afk crafteru, si vine lumea si crafteaza la tine pe adena :) [ greu, dar macar scoti banii de bss si potiuni ]

le: hcd .... ai vazut cui i-ai lasat postul de hero ? :(

Posted

cred ca revin si eu pe dex, imi trebuie un clan care face party !!!

am un PP lvl 67, nu am nevoie de echipament and stuff doar party. Tinand cont ca si lucrez o sa joc cam 2 ~ 3 ore zilnic ( seara ).

daca tot am facut postul asta vreau sa intreb si niste preturi

1 leather = ?a

1 CBP = ?a

1 CL = ?a

1 SOP = ?

Guest NoJorj
Posted

:dontknow: :whiteflag: moamaaa .... ma streseaza treaba cu avatru' :banghead::banghead::hair::hair:

poate nu fac eu ceva bine asa ca va intreb: ce e de facut .... JPEG 5,5KB dim 140x143 ... si zice ca incercare esuata bla bla . contactati... hmmmm

Posted

eu joc de o gramada de vreme dar faza cu next target o folosesc doar si numai doar in cazul in care e ceva mob in texturi sau chestii din astea.

pentru target ( la mobi ) macro frate si pentru player / target

Posted

eu joc de o gramada de vreme dar faza cu next target o folosesc doar si numai doar in cazul in care e ceva mob in texturi sau chestii din astea.

pentru target ( la mobi ) macro frate si pentru player / target

da apesi ALT+C si vezi k ai acolo buton de next target .. nu tre sa faci macro sau alte chestii :) [ma rog asa tin minte] :D

Posted

da apesi ALT+C si vezi k ai acolo buton de next target .. nu tre sa faci macro sau alte chestii :) [ma rog asa tin minte] :D

Butonu de next target e cam ciudat si limitat in range.. daca urmaresti un singur mob e mai bine cu macro /target mob, altfel... just click it.

Posted

am intrebat de "next target" fiindca in majoritatea mmo'urilor sau jocurilor exista si este tab (exemplu worms , WoW .....chiar si cele mai nefericite mmo'uri au chestia asta )iar in l2 este foarte folositor atunci cand de undeva din spate te trezesti cu o sageata .....pana apuci sa intorci imaginea si sa reactionezi esti....mort.......

Posted

am intrebat de "next target" fiindca in majoritatea mmo'urilor sau jocurilor exista si este tab (exemplu worms , WoW .....chiar si cele mai nefericite mmo'uri au chestia asta )iar in l2 este foarte folositor atunci cand de undeva din spate te trezesti cu o sageata .....pana apuci sa intorci imaginea si sa reactionezi esti....mort.......

stiu la ce te referi dar in l2 nu exista buton dasta ... :)