Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Hehe zi ce nick ai ive, poate ma plictisesc si am chef de pk. :))

Kidding. In c4 este foarte easy la 78 sa fii aw. Pai niciun mage nu ma prea doboara. Daca prinde bluff game over.

Auziti in c4 tyrant ar fi bun de ceva? Primul meu char serios a fost un tyrant. Lol la lvl 61 eram in no grade, eram orc fighter (nu auzisem de clase, eram 61 pt ca ma tot vrajea cu skille come back at 40, 52 si 61), descoperisem catacombe si ma miram, ca erau mobi albastrii, insa ma faceau varza din 3 lovituri. Doamne ce bine era sa fiu nab. :rofl1:

Pe fiecare server dying breed sunt: grand khavatari, ghost hunter si dreadnought. Mi se pare ceva ciudat, in hunters, unde e pvp zone (foothai), e un buff power of nature. Lol, cu chestia aia a durat un pvp cu un th aprox 2 minute, imi expira focus death. Ala se speria ca nu ii merg hiturile, da' pana mi se reincarcau skillele tot juma de hp avea.

Posted

ppl! throw some tomatoes on me! =D

am o problema cu sistemul manor : toata faza cu seed-monster-harvest =crop am inteles , ceea ce nu inteleg eu consta in predarea cropului la NPC'ul de manor din orasul respectiv....

Posted

ppl! throw some tomatoes on me! =D

am o problema cu sistemul manor : toata faza cu seed-monster-harvest =crop am inteles , ceea ce nu inteleg eu consta in predarea cropului la NPC'ul de manor din orasul respectiv....

cand incepe olimpiada [ ora 20.00 ] te duci cu cropu in orasu de unde l-ai luat si dupa aproximativ 6 minute si 10-20 secunde , se deschide "piata" dar tinant cont ca sunt cateva sute daca nu 1000+ de player care fac manor ... ai maxim 2 secunde sa inchei tranzactia :)

iverson ... la cat de greu se fac banii pe dex, mnoah ... nu vroiam sa risc [eram newbie, not noob, mai noobule :P ]

Posted

Mda chiar sunt servere pe care dropezi adena. Ma rog e cu putin simt de raspundere. Daca ai dropa adena asa cum dropezi mats de exemplu (adica ai 100 cbp, dropezi cbp, le-ai dropat pe toate) ar fi fost porcarie. Stiu un server in care atunci cand mori in pvp dropezi 1 adena. De efect desigur, e frumos sa vezi 1 adena curgand cand omori pe cineva. :)

Posted

Asta da coincidenta omg. Am jucat pe extreme pe tempest (care era copia unui server tot de pe extreme - server ce se numea staris ) cu nickul de xcyrus.

Daca nu ma insel si jucat in KoY (KnightOfYedule ) !! Asa e ?