Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

bai frate esti paralel , de cand are homunkulus m.atk mai mare ca p.atk? de cand are valhalla m.atk > p.atk? sau som? hmm 2 can play this game

+1 AAO... din cate stiu, majoritatea armelor au p.akt mai mare ca m.atk...

deci, b1ackic3, nici nu esti prea tare, incat sa ii faci pe altii paraleli :P

Posted

cum ziceam : imi sta bine`ni rosu

[img.]gaypic[/img.]

Wow, ai omorat un jucator si ai facut karma? Moamaaaaaaaa!! Pot fi prieten cu tine? YOU ARE AWESOME!

P.S. Look at my draconic =)) daca tot e vorba de avatare :P

Ceva de genul "uita-te la adidasii mei! sunt originali, au talpa de spuma".

Incep sa inteleg de ce nu prea te inghite lumea pe aici.

Posted

bai frate esti paralel , de cand are homunkulus m.atk mai mare ca p.atk? de cand are valhalla m.atk > p.atk? sau som? hmm 2 can play this game

ahahahha ... lol .... intr-adevar "2 can play that game" ! Si eu care ma apucasem ieri sa dau in raid boss Iron Totem Golem cu inca vreo 3 amici ...poate poate am bafta la vreun drop de Homunkus.... :)))) bine ca am mai ramas pe acolo prin imrejurimi si am mai facut un lvl cu ceva formor elder. Deci.. concluzia e .... sa raman sa caut sau sa cumpar sage's staff cum mi-a indicat ieri cineva si apoi mai vad eu ce-i cu Blacksmith Mamon sa-l schimb. Zic bine sau s-a inselat si celalalt binevoitor ieri? .. hai ca si o a 3-a opinie e buna in cazurile astea ! merci

:dontknow:

Posted

ahahahha ... lol .... intr-adevar "2 can play that game" ! Si eu care ma apucasem ieri sa dau in raid boss Iron Totem Golem cu inca vreo 3 amici ...poate poate am bafta la vreun drop de Homunkus.... :)))) bine ca am mai ramas pe acolo prin imrejurimi si am mai facut un lvl cu ceva formor elder. Deci.. concluzia e .... sa raman sa caut sau sa cumpar sage's staff cum mi-a indicat ieri cineva si apoi mai vad eu ce-i cu Blacksmith Mamon sa-l schimb. Zic bine sau s-a inselat si celalalt binevoitor ieri? .. hai ca si o a 3-a opinie e buna in cazurile astea ! merci

:dontknow:

la raid iti trebe o echipa ... un party ceva mai complex ...nu doar 3,4 amici ;)

cu arma ... da ... bate in zone unde pica iteme D [armuri / pants ] si faci crystal D din ele .. macar o parte, apoi cu cry C o sa fie mai greu ... si intradevar poti sa schimb sage's staff pe homunkulus sword la blacksmith of mamon

Posted

la raid iti trebe o echipa ... un party ceva mai complex ...nu doar 3,4 amici ;)

cu arma ... da ... bate in zone unde pica iteme D [armuri / pants ] si faci crystal D din ele .. macar o parte, apoi cu cry C o sa fie mai greu ... si intradevar poti sa schimb sage's staff pe homunkulus sword la blacksmith of mamon

merci .... inca o intrbare, dar sa nu razi de mine! :)) Am specificat ca m-am apucat sg de L][ si e primul caracter.... Cum fac cry D din item de grad D?? cum procedez sa le sparg sau cum se face caci din zbor am prins eu ceva ceva, dar nu am incercat.

.... si la raid boss am fost 5 intr-un party din care 4 suntem intr-un clan "pitic" daca pot spune asa (lvl 3) pe care l-a facut unul dintre noi mai maricel in lvl (adik lvl60+) caci restul suntem pe la 50 (eu) 52(SH), 58(dwarf)....

si uite asa mai aflu si eu cate ceva caci mai sunt momente cand nu am ce face pe la birou, iar de jucat nu ma bag pana nu am macar 3, 4 ore legate sa ma pot bucura in liniste :P

Posted

merci .... inca o intrbare, dar sa nu razi de mine! :)) Am specificat ca m-am apucat sg de L][ si e primul caracter.... Cum fac cry D din item de grad D?? cum procedez sa le sparg sau cum se face caci din zbor am prins eu ceva ceva, dar nu am incercat.

din cate stiu eu iti trebuie un dwarf-crafter care iti cristalizeaza itemul in cristale de acelasi grad.

si uite asa mai aflu si eu cate ceva caci mai sunt momente cand nu am ce face pe la birou

clar...esti consilieru de imagine al Oanei Zavoranu =)

Posted

din cate stiu eu iti trebuie un dwarf-crafter care iti cristalizeaza itemul in cristale de acelasi grad.

Corect, dar tine minte, jorj, daca ai doua sabii de D (mai superioare, gen doua revolution sword), daca le combini iese arma de C, asa ca iesi cu ceva avantaj vanzand cristale de C.

Posted

so ... pentru a putea cristaliza iteme D iti trebe un dwarf cu primul quest facut [ artisan ]

uite un site de unde poti afla mai multe despre fiecare caracter in parte [www.pmfun.com]

si la cry C faci cum ti-a zis icarus

le: pe ce server joci ? (nojorj)

Posted

1. Consilier neconsilier, nu m-as incurca sa nu se scurga pe mine ceva botox si alte "adaosuri" de ale "mimozelor" din ziua de azi... :gun:

2. Joc pe L2DEX...

3. La faza cu sabiile de grad D am 2 x Sword of Mistyc .. una cumparata si una primita pt un SOE cand eram mai tanar :P vad eu vineri noapte cand intra si dwarfu' ce poate face din ele .... sii mai am robe of knowledge pe care o poate sparge si pe aia cred .... om trai si om vedea

4. E bine ca am intrat pe forum-ul asta caci,, desi mai sunt cate unii mai intepatori si bascaliosi, afli tot felul de lucruri pe care nu ai cum sa le prinzi sau sa le inveti din joc. :nanana:

5.. intru sa dau o joaca ca mi-am cam gatat pe astazi cu munca :pumn:

merci de sugestii

Posted

... am si eu o problema cu l2 lam instalat am facut tot si cand intru in el arata chiestia aceea si dupaia iese si nu mai face nik.... plm mi am bagat dinou windowsu si tot aceasi porblme uare de la c ? :blink:

astept raspuns.. :|

la cum ai formulat intrebarea, nu te astepta sa inteleaga cineva

Posted

1. Consilier neconsilier, nu m-as incurca sa nu se scurga pe mine ceva botox si alte "adaosuri" de ale "mimozelor" din ziua de azi... :gun:

2. Joc pe L2DEX...

3. La faza cu sabiile de grad D am 2 x Sword of Mistyc .. una cumparata si una primita pt un SOE cand eram mai tanar :P vad eu vineri noapte cand intra si dwarfu' ce poate face din ele .... sii mai am robe of knowledge pe care o poate sparge si pe aia cred .... om trai si om vedea

4. E bine ca am intrat pe forum-ul asta caci,, desi mai sunt cate unii mai intepatori si bascaliosi, afli tot felul de lucruri pe care nu ai cum sa le prinzi sau sa le inveti din joc. :nanana:

5.. intru sa dau o joaca ca mi-am cam gatat pe astazi cu munca :pumn:

merci de sugestii

Din pacate din 2x Sword Of Mystic nu poti face duale de C. Defapt nu poti face nici un fel de duale. Asa ca singura posibilitate e sa le cristalizezi sa scoti niste cristale de D (1301 de la fiecare)

Ca sa iti iei Homunkulus Sword de la Mammon (Blacksmith of Mammon), trebuie sa ai la tine(ca sa dai la schimb) una din urmatoarele arme(pe care le poti cumpara din Giran, de la Luxury Shop):

-Akat Long Bow;

-Dark Screamer;

-Fist Blade;

-Poleaxe;

-Sage's Staff;

-Sword of Delusion;

-War Axe.

Toate aceste arme le poti cumpara cu: 1075 Cristale C + 5375 Cristale D. Eu te sfatuiesc sa iti iei Sage's Staff, pt ca poti sa il folosesti pana il schimbi la Mammon, tu fiind mag, din cate am inteles.

Din cate am calculat eu, cu aproximatie... daca vrei sa cumperi cristale... ajungi cam la 7.5-8kk

Posted

Wow, ai omorat un jucator si ai facut karma? Moamaaaaaaaa!! Pot fi prieten cu tine? YOU ARE AWESOME!

Ceva de genul "uita-te la adidasii mei! sunt originali, au talpa de spuma".

Incep sa inteleg de ce nu prea te inghite lumea pe aici.

ce vrei sa insinuezi ? daca am adidasi de firma ? da am , si nu am talpa de "spuma" acum am niste s.carter de la rbk :dance: dar tu ce sa stii ? la tine ce e in bazar/talcioc e :cool2:

Posted

sau dropeaza valakas adidasi ?!

:rofl1:

hai frate dati un server de interlude cu rate 4000 sau cat pana mea or fi ca asa plictiseala e pe dex ... moare calu p ivesroane pe ce server joci mancatiash ? ]

btw am vazut niste filme pe youtube ... in general la pvp 1 vs 1 cu self buff bd>sws ? [ 78 both ]

Posted

am farmat putin azi si am facut vreo 120 de high grade suede..cu cat se vand pe piata DEX ?:D

later edit si asofe enria thons? ca am gasit vreo 3 bucati in inventory...