Th3ogrim Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Eu am doar ss lag cateodata dar nu iau disconecturi din cauza lagului! Quote
CryNow Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 m-am plictisit :unsure:same sh1t here :-< Quote
Iverson Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 m-am plictisit :unsure:si eu da lasa-mi si mie un ant queen daca te lasi :cool2: hai succes ma duc la scoala Quote
MisterDevil Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 vai vai vai, lipsesc si eu o saptamana si deja nu mai e loc de tigani, inca putin si muta mahalaua pe linkvad ca trebuie clarificate anumite lucruriprost e cel care "arunca 3 adena, 3 hp pots w/e" si sperca ca-i va iesi som`u +6taran e cel care injura si se oftica de nu mai poate cand nu pica dropu la eltigan e cel care joaca cu altii si considera ca a facut totul singur, eu sincer daca vroiam sa joc singur gaseam un single playerisi traieste viata in joc cel care nu mai gasea sens vietii dupa ce a donat som`uiar ratat e fraieru care arunca cu insulte in mine fara sa se uite la eldin nefericire robert .. am ajuns un work`aholik :< Quote
Cronoss Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 da! eu am lag infernal pe dexIn ultimul timp mai mereu e lag :) Quote
bullet13 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 e de la isp-u vostru..p[eering, in fine Quote
MisterDevil Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 eu belele cu netu si prea mult de lucru :< Quote
bullet13 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 :)io m-am cam sictirit asa, in ultimele 8-9 zile m-am logat 1 ora legat...sau poate mai mult dar am stat cu el in bara. cica vreau sa-mi iau un sistem nou si n-am nici cea mai mica idee de componente...si de ce intreb mai multi oameni, de aia ma baga mai rau in ceata. pareri impartite, bleah Quote
Guest NoJorj Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Serbus! Sunt nou pe frum si la fel si in lineage][ am un caracter ce l-am dus pana la lvl 50 ( Delf - SpellHowler) si incep sa am ceva pb cu ... bineinteles adena. Pana la lvl35 am facut maj q pt adena, mi-am luat robe grad C, sabia mi-a ramas D (sword of mistyc) si tot incerc de pe la lvl 42 sa strang adena sa schimb sabia (sword of delusion) si nu reusesc. Fac lvl si exp in Enchanted Valley mare parte. Ceva sugestii daca aveti pt mine ... q de care nu se prea scrie pe siteuri ( pmfun.com si lineage.ro) sau cum sa ill gasesc lunea pe Blacksmith Mammon si ce trebuie sa fac sa imi schimb sabia .. etc.... orice sfat sau idee imi puteti da e binevenit(a). :blink: Quote
b1ackic3 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 bai frate esti paralel , daca esti SpellHowler nu iti trebuie sword of delusion , sword of delusion e pentru tankuri fighteri etc.cand dai click pe sabie nu vezi acolo P attack si M attack ? daca esti spellhowler si esti lvl 40-52 iei Homunkulus * Acumen si daca esti 52 + iti iei Sword Of Valhalla de la 61+ Som * acumen si tot asa , arme care au m atk mai mare ca p atk .. si acumen .sugestii , inscriete la dawn in oras vezi ca e fata in fata cu gatekeeper din giran , si stai 1 saptamana si farmeaza ca un maniac , si dupa asta iti scoti bani de sabie de C grade si o sa iti mai si ramana . Quote
Lasher_ro Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Well, in primul rand, NU vrei Delusion pentru spellhowler. Vrei sage's staff, care il schimbi dupa aia la mammon ... care-l gasesti in seal validation period ( iti scrie in fereastra de deasupra la chat ce perioada e - seal validation sau competition - ) in catacombe, intre care se plimba, si poti ori sa-l cauti prin toate, ori sa urmaresti shout/hero chat sa vezi cand/daca anunta cineva pe unde e. Questuri de adena peste level 35 nu prea sunt,o sa fie pe la level mai mare cateva care o sa se merita ( dar nu dau direct adena ).Deocamdata trebuie sa farmezi la mobi care mor din 1-2, max 3 lovituri ( la level 50 poti incerca in dragon valley pe la cave servants sau putin mai adanc ) si sa ai noroc la un drop bun.BTW, pentru questuri foloseste http://lineage2.stratics.com Quote
xIcarus Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 :)io m-am cam sictirit asa, in ultimele 8-9 zile m-am logat 1 ora legat...sau poate mai mult dar am stat cu el in bara. cica vreau sa-mi iau un sistem nou si n-am nici cea mai mica idee de componente...si de ce intreb mai multi oameni, de aia ma baga mai rau in ceata. pareri impartite, bleahTrimite-mi pm, zi cati bani ai si poate te ajut cu o configuratie pe pcgarage.ro, de unde mi-am luat eu noul sistem la pret destul de avantajos. Quote
Guest NoJorj Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 bai frate esti paralel , daca esti SpellHowler nu iti trebuie sword of delusion , sword of delusion e pentru tankuri fighteri etc.cand dai click pe sabie nu vezi acolo P attack si M attack ? daca esti spellhowler si esti lvl 40-52 iei Homunkulus * Acumen si daca esti 52 + iti iei Sword Of Valhalla de la 61+ Som * acumen si tot asa , arme care au m atk mai mare ca p atk .. si acumen .sugestii , inscriete la dawn in oras vezi ca e fata in fata cu gatekeeper din giran , si stai 1 saptamana si farmeaza ca un maniac , si dupa asta iti scoti bani de sabie de C grade si o sa iti mai si ramana .merci pt sugestii... in schimb replica cu "paralel" nu isi avea locul zic eu. Nu m-am tinut ca-s mare stiutor ci chiar am precizat ca e primul caracter si nu mi-a explicat nimeni ce e bun sau rau pt car meu. De aceea am si intrat sa intreb caci chiar mi se parea ca am aj intr-un pct mort. Merci oricum pt indicatii caci nu aveam de unde sa le obtin din alta parte.Well, in primul rand, NU vrei Delusion pentru spellhowler. Vrei sage's staff, care il schimbi dupa aia la mammon ... care-l gasesti in seal validation period ( iti scrie in fereastra de deasupra la chat ce perioada e - seal validation sau competition - ) in catacombe, intre care se plimba, si poti ori sa-l cauti prin toate, ori sa urmaresti shout/hero chat sa vezi cand/daca anunta cineva pe unde e. Questuri de adena peste level 35 nu prea sunt,o sa fie pe la level mai mare cateva care o sa se merita ( dar nu dau direct adena ).Deocamdata trebuie sa farmezi la mobi care mor din 1-2, max 3 lovituri ( la level 50 poti incerca in dragon valley pe la cave servants sau putin mai adanc ) si sa ai noroc la un drop bun.BTW, pentru questuri foloseste http://lineage2.stratics.com... merci pt info ... sper ca mai pot apela cand va fii cazul... Quote
CryNow Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 vai vai vai, lipsesc si eu o saptamana si deja nu mai e loc de tigani, inca putin si muta mahalaua pe linkvad ca trebuie clarificate anumite lucruriprost e cel care "arunca 3 adena, 3 hp pots w/e" si sperca ca-i va iesi som`u +6taran e cel care injura si se oftica de nu mai poate cand nu pica dropu la eltigan e cel care joaca cu altii si considera ca a facut totul singur, eu sincer daca vroiam sa joc singur gaseam un single playerisi traieste viata in joc cel care nu mai gasea sens vietii dupa ce a donat som`uiar ratat e fraieru care arunca cu insulte in mine fara sa se uite la eldin nefericire robert .. am ajuns un work`aholik :<1 - esti prea !n@pT sa intelegi2 - sa te trezesti de dimineata sa faci tu party si sa nu iei nimic mai bine de 3 saptamani si totusi iteme sa pice , este destul de greu, la fel ... prea !n@pT sa intelegi3 - cand am jucat cu altii nu am jucat doar pentru mine [ la q aveam si eu si el q, la spoil dropu era impartit 1/2 ] la iteme si bani nu m-a ajutat nimeni ... methodm la inceput cu 2kk pt karmian gloves si tu avadon circlet [in rest solo]4 - aici iti cam faci autoportretu ... sau uiti cand te laudai " n-am mai dormit de 3x ore, am stat ieri 9 ore in toi sa facem toi bp, sa farmam sa facem seturi dooh, nu vreau war ca pierd exp, si sufletu meu de farmer imi zice ca e mai bine 'at peace' [ si clanu iti zice asta ] " .... trist5 - corect, nu ma uit la mine ca-ti gasesc si mai multe defecte :rofl1: si mi-e mila de sufletu tau de om muncitor :crybaby:ps: devil, citeste textul de la avatar :right: Quote
MisterDevil Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 mama ce tigan, de cand te stiu tot timpu ai fugit de pvp, eu nu-mi amintesc sa fi fugit vreodata de pvp. XP problema la mine ? fugi in mahala repede cat farmez eu aici, si wow .. uite ... pot purta mai orice item din joc ... oare de ce ? din cate stiu eu ... nu vreau sa fiu carne de tun pentru warul altcuiva, dute si plange la alta poarta, aici nu au ce cauta tiganii ca esti prea inapt sa iti faci o trupa pentru rb e problema ta nu a celor din jur ^^ look at my monkey Quote
AgainstAllOdds Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 bai frate esti paralel , daca esti SpellHowler nu iti trebuie sword of delusion , sword of delusion e pentru tankuri fighteri etc.cand dai click pe sabie nu vezi acolo P attack si M attack ? daca esti spellhowler si esti lvl 40-52 iei Homunkulus * Acumen si daca esti 52 + iti iei Sword Of Valhalla de la 61+ Som * acumen si tot asa , arme care au m atk mai mare ca p atk .. si acumen .sugestii , inscriete la dawn in oras vezi ca e fata in fata cu gatekeeper din giran , si stai 1 saptamana si farmeaza ca un maniac , si dupa asta iti scoti bani de sabie de C grade si o sa iti mai si ramana .bai frate esti paralel , de cand are homunkulus m.atk mai mare ca p.atk? de cand are valhalla m.atk > p.atk? sau som? hmm 2 can play this game Quote
Iverson Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 bla bla bla tziganie peste tot @cry: farm guerilla chiar a fost un clan pt farm ... @devil : esti mai mare dar tot ca un copil gandesti P.S. Look at my draconic daca tot e vorba de avatare :P Quote
Kreative Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 ... am si eu o problema cu l2 lam instalat am facut tot si cand intru in el arata chiestia aceea si dupaia iese si nu mai face nik.... plm mi am bagat dinou windowsu si tot aceasi porblme uare de la c ? :blink: astept raspuns.. Quote
CryNow Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 ca esti prea inapt sa iti faci o trupa pentru rb e problema ta nu a celor din jur ^^ aici dai dovada de pura prostie si cu asta termin, pe langa faptul ca ce ai scris mai sus nu are nici o treaba dar in fine deci la fraza asta .... nu am cuvinte Quote
raw^ Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 care are un crafter si pot avea incredere in el :) ? un PM pls :tiphat: Quote
Iverson Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 cum ziceam : imi sta bine`ni rosu http://imageshack.us Quote
Kreative Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 mda.. imi poate raspunde si mie cineva la intrebarea de mai sus ? sau astept degeaba ... Quote