Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Guest spiral99
Posted

Cand intru in joc imi pare "The game may not be consistant because AGP is deactivated!!" shi nam gasit nimic cu AGP !!! ce trebuie sa fac?? :dontknow:

Posted

CryNow cum sa fie bd si sws bufferi ??? mai zicetiva careva parerea !Am un prieten care joaca l2 de cand a aparut l2 ..de fapt un clan intreg si faza asta cu bd si sws bufferi e motiv de cearta !!

Posted

CryNow cum sa fie bd si sws bufferi ??? mai zicetiva careva parerea !Am un prieten care joaca l2 de cand a aparut l2 ..de fapt un clan intreg si faza asta cu bd si sws bufferi e motiv de cearta !!

de fapt o alianta intreaga... neah, o comunitate... un server intreg...

in party de arcasi bd si sws nu prea pot avea alte roluri decat de bufferi sau oameni-care-fac-pickup

@CryNow: + warn si suspend 3 zile.

@Devil: + warn.

Posted

BD/SWS Support/buffer 100%

Posted

no sh1t?

bd`u poate sa fie si DD daca vrei neaparat , bw heavy + db + full buff ( cov )

2k crit pe roba si cam 1.5-1.7 pe light ( la bataie in IT )

p.s. evident nu dau 1.7k crit pe set ca a lui bullet :|

iar la PvE cu tallum heavy si duale kesh +4 dai bine

Posted

de fapt o alianta intreaga... neah, o comunitate... un server intreg...

in party de arcasi bd si sws nu prea pot avea alte roluri decat de bufferi sau oameni-care-fac-pickup

Eu nu ma refer in party !!Eu zic ca ar fi fff buni fighteri !La ce skille are bd rup un arcas cu ele !!Si faza asta am vazut-o pe multe sv !!Si nu alea de 5kkkkk x ...Ca doar l2 nu a fost facut sa il joci pe sv cu safe enchant +25 !!

Acum sa schimb subiectul un pic ...zicetimi si mie niste servere bune de l2 .De preferabil 4x, 6x maxim 8x !!Dar nu dex ! :nanana:

Posted

Eu nu ma refer in party !!Eu zic ca ar fi fff buni fighteri !La ce skille are bd rup un arcas cu ele !!Si faza asta am vazut-o pe multe sv !!Si nu alea de 5kkkkk x ...Ca doar l2 nu a fost facut sa il joci pe sv cu safe enchant +25 !!

Acum sa schimb subiectul un pic ...zicetimi si mie niste servere bune de l2 .De preferabil 4x, 6x maxim 8x !!Dar nu dex ! :nanana:

c4? c5? sau interlude?

Posted

de preferabil c4 sau c5 ,acuma joc pe un interlude www.la2crazy.com si sincer...nu credeam ca rusii pot fi asa noobi !Vin la tine ,te ataca si apoi o iau la fuga :)) !!Oricum e chiar fain !!4x all rates !!dar vreau sa vad si alceva !!

Posted

Eu nu ma refer in party !!

Atunci n-ai habar ce-nseamna bd si mai ales sws.

Sunt chars care nu prea isi au locul in afara unui party.

Deja nu mai conteaza cine omoara pe cine in 1v1... majoritatea batailor se dau in open field cu full buff si cu mai mult de 10 oameni.