Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Guest spiral99
Posted

Plsss ma poate ajuta cnva de la 0!!plss help daca vrea cineva sa ma ajute il rog mult sami dea id-ul lui!!! :pray: Am tot incerkt singur...dar nam rezolvat nimic :hair:

Sau dati voi add la id-ul tox_boyz07@yahoo.com....plss help!!

Posted

SALUT :banana: AM INCEPUT UN JOC NOU L2 DAR NU MAI STIU CUM SA ADUC PE ECRAN GRILA UNDE SE PUN SHOLSOT ,SKILLURIRLE,OPTIUNI,ETC PLZ HELP

Posted

Plsss ma poate ajuta cnva de la 0!!plss help daca vrea cineva sa ma ajute il rog mult sami dea id-ul lui!!! :pray: Am tot incerkt singur...dar nam rezolvat nimic :hair:

Sau dati voi add la id-ul tox_boyz07@yahoo.com....plss help!!

Cine crezi ca e atat de masochist incat sa stea de vorba cu tipi ca tine?

Daca nu reusesti singur, atunci ma mir cum ai ajuns sa postezi pe forumul asta.

Posted

mersi mult Iverson

ce chestie :( cind verific pe hop zone daca merge serverul e ON iar cind vreau sa intru e dsconect :gun:

loool :box:

Cine crezi ca e atat de masochist incat sa stea de vorba cu tipi ca tine?

Daca nu reusesti singur, atunci ma mir cum ai ajuns sa postezi pe forumul asta. :readthis: ce raspuns betonnnnn :cool2: si eu am reusit singur :banana: adica aproape singur :tiphat: acum sint.profesor :banana:

un server c4 bunicel ELITE 2 OF cu pvp la greu :kar: v- :cool2: il recomand

Posted

+dex - con for farm. +str - con for pve and farm. Daca stai la farm scade din con cat poti... Eu la pvp las un hawkeye asa cum e.

Btw: lamuri-ti-ma si pe mine... Un idiot de pe pmfun zice ca dureaza 15 secunde ca un dark avenger NEBUFAT sa summoneze pantera. Is that bullshit true? <_< Eu am numarat cam 1 minut.

Posted

Paul tu esti noob , el poate e newbie

jocul poti sa-l iei de pe net eventual de pe oDC : depinde ce "versiune" vrei sa joci ( C4 - pe care joaca majoritatea de pe forumul asta [este cea mai stabila pentru serverele private] , C5 , si Interlude [verstiunea de pe retial] )

-dupa ce iei jocu , dai dublu click pe setup pentru a`l instala

LE : icarus , pve = farm

Pentru farm e valabil creca la toate clasele : + str + dex - con , insa la pvp se complica treaba

Posted

LE : icarus , pve = farm

Pve isn't last man standing? O.o Player vs everyone? (ok ar trebui sa nu mai ascult aberatiile anumitor prosti de pe dex)

LE: vreau si eu un sfat pentru repent your sins ca este pentru oameni psihopati. De unde DRACUUU fac rost de blacksmith frame SI CAT COSTA?

Si inca ceva, dwarful ala imi da sin eater (penitent monocles)? Ca in cazul asta nu cred ca ar trebui sa il mai duc la black judge, nu mor eu pentru 1 pvp.