CryNow Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 spunetimi si mie un server bun de c4 plzdubluvedubluvedubluvepunctlineagepunctro ... bunicel server ;) Quote
andix3x Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Am si eu o intrebare care cred ca o sa va dea mari batai de cap !!BD si SWS sunt bufferi sau nu ?? sidaca nu ce sunt (fighteri , magi )Va rog frumos lamuritima !! Quote
xIcarus Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Sunt fighteri. Asistenti -> bufferi. Dar se descurca destul de bine si in combat, fiind fighteri. Bd-ul cel putin da dmg bunicel. Quote
CryNow Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Sunt fighteri. Asistenti -> bufferi. Dar se descurca destul de bine si in combat, fiind fighteri. Bd-ul cel putin da dmg bunicel. sws cu arc ownage ) imo ofc Quote
Raul Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 ce face joc pe un sv low rate :P 5x .... :nanana: :nanana: :nanana:da si tu un link cu serverul tau :lol: Quote
Guest spiral99 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Plsss ma poate ajuta cnva de la 0!!plss help daca vrea cineva sa ma ajute il rog mult sami dea id-ul lui!!! :pray: Am tot incerkt singur...dar nam rezolvat nimic Sau dati voi add la id-ul tox_boyz07@yahoo.com....plss help!! Quote
Guest redd Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 SALUT :banana: AM INCEPUT UN JOC NOU L2 DAR NU MAI STIU CUM SA ADUC PE ECRAN GRILA UNDE SE PUN SHOLSOT ,SKILLURIRLE,OPTIUNI,ETC PLZ HELP Quote
Iverson Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 @ redd : alt + x > options > game > initialize > apply > ok :P Quote
Lasher_ro Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Daca dai initialize deja se schimba, poti sa dai si cancel daca vrei ... Quote
Shade Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Plsss ma poate ajuta cnva de la 0!!plss help daca vrea cineva sa ma ajute il rog mult sami dea id-ul lui!!! :pray: Am tot incerkt singur...dar nam rezolvat nimic Sau dati voi add la id-ul tox_boyz07@yahoo.com....plss help!! Cine crezi ca e atat de masochist incat sa stea de vorba cu tipi ca tine? Daca nu reusesti singur, atunci ma mir cum ai ajuns sa postezi pe forumul asta. Quote
Guest redd Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 mersi mult Iverson ce chestie :( cind verific pe hop zone daca merge serverul e ON iar cind vreau sa intru e dsconect loool Cine crezi ca e atat de masochist incat sa stea de vorba cu tipi ca tine? Daca nu reusesti singur, atunci ma mir cum ai ajuns sa postezi pe forumul asta. :readthis: ce raspuns betonnnnn :cool2: si eu am reusit singur :banana: adica aproape singur :tiphat: acum sint.profesor :banana: un server c4 bunicel ELITE 2 OF cu pvp la greu :kar: v- :cool2: il recomand Quote
xIcarus Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 sws cu arc ownage ) OWNAGE? Iti bati joc de mine! E UBER OWNAGE. :D Quote
Iverson Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 congrats bullet , draconic bow +7 :)si btw : bd cu draconic cu focus da bine ::) Abs : + 2 castele + antharas yay :D Quote
EvilToileT Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Care are TIMP sami explice pas cu pas de unde iau jocul si cum se inst ? ca si profesoru la noob ? Quote
MisterDevil Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 only a noob can help another noob.iverson ai cuvantul. Quote
xIcarus Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 +dex - con for farm. +str - con for pve and farm. Daca stai la farm scade din con cat poti... Eu la pvp las un hawkeye asa cum e.Btw: lamuri-ti-ma si pe mine... Un idiot de pe pmfun zice ca dureaza 15 secunde ca un dark avenger NEBUFAT sa summoneze pantera. Is that bullshit true? <_< Eu am numarat cam 1 minut. Quote
Iverson Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Paul tu esti noob , el poate e newbie jocul poti sa-l iei de pe net eventual de pe oDC : depinde ce "versiune" vrei sa joci ( C4 - pe care joaca majoritatea de pe forumul asta [este cea mai stabila pentru serverele private] , C5 , si Interlude [verstiunea de pe retial] )-dupa ce iei jocu , dai dublu click pe setup pentru a`l instalaLE : icarus , pve = farm Pentru farm e valabil creca la toate clasele : + str + dex - con , insa la pvp se complica treaba Quote
jimmy89 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 mi'a spus cineva forumla asta:+5dex-5con+4con-4strDeocamdata am:+4str-4con+3dex-3conAm vrut sa pun+5dex, dar nu am mai avut aa pt +2dex-2con :D Quote
EvilToileT Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 ok ms ...si eu cand am zis noob eu am zis in forma newbi... Quote
xIcarus Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 LE : icarus , pve = farm Pve isn't last man standing? O.o Player vs everyone? (ok ar trebui sa nu mai ascult aberatiile anumitor prosti de pe dex)LE: vreau si eu un sfat pentru repent your sins ca este pentru oameni psihopati. De unde DRACUUU fac rost de blacksmith frame SI CAT COSTA? Si inca ceva, dwarful ala imi da sin eater (penitent monocles)? Ca in cazul asta nu cred ca ar trebui sa il mai duc la black judge, nu mor eu pentru 1 pvp. Quote
Nimeni Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 dex offline... asa de'odatainterlude :rolleyes: Quote