Ghiba Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 care joaca pe world ? ne vedem la un pvp ceva acolo joc pe server 4 inca mic, dar merge bine lvlu cred ca maka joaca acolo ! Quote
Lasher_ro Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Nu sunt multi romani pe 4 din cate stiu ... pe 1 si pe 3 sunt destul de multi. Quote
TYgER_GM Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 imi trimiteti va rog un link sau ceva cum pot dwloda l2walker ! thx (btw ala nou) Quote
[HH]InxeS Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 care joaca pe world ? ne vedem la un pvp ceva acolo joc pe server 4 inca mic, dar merge bine lvlu cred ca maka joaca acolo ! pe 3 joaca maka Quote
Guest CiobiAdi Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 lol,astia sunt fanatici.shade cat trebuie sa reduca deflect arrow? pentru ca asta e inca o problema pe serverul meu. Quote
mad_eye Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Dati-mi un link de unde sa pot lua Lineage 2 C4 in afara de site-ul oficial!Va rog ! Quote
Ghiba Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 omg shade ce poza tare e rau sa ajungi asa ! BD-ul "Eus" de pe Dex se crede Dark Elf in Real Life si seamana , numai ca nu are urechile ascutite P.S. Shade cand juca zic m-am vazut cu el in Leu cand a venit c0w in bucuresti ! c0w = primul cu duale sls de pe dex de era cearta aia aiurea pe forum , ca face catalin favoruri Quote
Qui-Gon Jinn Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 holy shit click si mai aveati tupeu sa comentati la aia care se imbracau ca personaje din wow Quote
Aldguth Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Unde merg aia? International L2 Conference(ILC)? Quote
Shade Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 "Eus" de pe Dex Eus nush daca mai joaca pe dex shade cat trebuie sa reduca deflect arrow? Deflect arrow lvl 1 reduce 16%, lvl 4 reduce 25% din cate stiu. Quote
mad_eye Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Deci imi spune si mie cineva de unde sa iau linaege 2 c4 in afara de site-ul oficial? Quote
Thora! Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 de aici de exemplu.sau de aici -> click dreapta -> save target as. Nu incerca cu click stanga din IE, deoarece este foarte mare.Ideea este ca depinde pe ce server vrei sa joci, serverele custom avand diverse patchuri necesare. Quote
Lasher_ro Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 www.fileplanet.comMerge ca uns daca iei downoad manageru lor. Quote
Guest CiobiAdi Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Deflect arrow lvl 1 reduce 16%, lvl 4 reduce 25% din cate stiu. inseamna ca pe serverul meu e corect..auzisem niste legende ca ar scadea la 30% damage-ul si ca ar anula 70%.. Quote
Icarus_anarchy Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Dak tot e vorba, am shi yo o problema... Mi-l instalez, asha, update, totu', intru in joc shi da eroare k update has been canceled! PEy, mi se pare cam normal sa fie asha, dar ma poate ajuta cnv? Plzzz... Quote
Guest CiobiAdi Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 man tu poate vroiai sa joci pe oficial? trebuie sa iti reamintesc ca iti trebe un cont platit.daca vrei pe un privat trebuie sa pui pach de la serverul ala. Quote
Guest BaiaTul98 Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 si io am jucat l2 .. si joc in continuare..da o aparut Cronichle 4..ii mai super...am jucat pe un srv..si am facut lvl full..era super....mai ales cu stuff-urile aste` noi...si arme..etc... .. pls bagati Cronichle 4 Quote
Lasher_ro Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 A dat drumu la server unde joc io ... si mi-am facut Overlord dupa cum zice semnatura M-am gandit ca echipament B sa imi bag una bucata zubei heavy. Asta pentru ca : Avadon - aproape degeaba o mentionez, doom are stasticile ei + inca ceva Blue Wolf - scade Dexterity si deja ratez in draci Doom - Scade Con si deja l-am scazut pe ala cu dyes ( sper ca nu l-am stricat mai mut lol ) Acum vreau si parera voastra daca m-am gandit bine ... Quote
Shade Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Doom - Scade Con si deja l-am scazut pe ala cu dyesDoom heavy creste con, creste hp. Scade STR. Quote
Crl$$ Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Mha admini ne tot aburitica o sa faceti un sv l2 si aici de o gramada de tp... a aparut si c4 dc nu se face ??? e atata timp pt porcaria aia de mu si nu e pt un l2 ?? plz faceti ceva... macar raspundeti-mi Quote
Guest dream08 Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 crezi ca esti primul care a pus aceasta intrebare??...nu o sa ti se raspunda Quote