Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Ba Inversion u stii sa bagi un sv ??? pe interlude sau cineva ba nu ma ajuta nimeni :crybaby: :crybaby: :-O:-O si nu pe engleza |:)

Ba ajutatimava rog dar nu in engleza pls :((

Posted

ba cum pun sv pe lineage 2 interlude spunetimi si mie dar nu in engleza PLSS

Posted

Printre multe altele:

Imagine IPB

Avand in vedere ca un singur necklace a picat e clar ca nu s-a dus la tine ci ti-a fost dat ca sa faci screenshot, si avand in vedere ca nu ai facut screenshot cu el "la gat" ci in warehouse rezulta ca vrei doar sa suferi cu itemele.

Posted

bava nici macar nu e poza facuta de el imo nu cred ca el a cules tot dropul de la valakas =))

vslol => valakas

abs => antharas

et => zaken

baium => war :P

lilith => war

ember => war

Posted (edited)

http://img479.imageshack.us/img479/6860/shot00000vl9.jpg <<<---- CLICK DAMMIT

HELLOOOO. WHAT IS WRONG WITH MY SHORTCUT BAR?

CE E IN NEREGULA OMG ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????

prefer zaken

le: never trust Mr.Devil [ MrDevil, GametAtWork ] ... om de :-j :right:

Edited by CryNow
Posted

Se innegresc porcariile alea de skille cand le folosesc!!! Acum a trecut! Insa reuse times sunt aiurite! Nu stiu ce se intampla!

Acum: karmian set il vand cu...? Crystal staff cu mana up vand cu...? Dual revo swords le vand cu...?

Posted

yeah ... never trust me >:)

pe langa faptul ca esti nesimtit ... mai bla bla bla [ nu e prb ta daca mint sau nu, ai o datorie daca esti tzaran si nu o respecti macar ... da nvm nu e bun simt ]

karmian 2.5kk staff cu 5kk revo le faci crystale si le vinzi cu cat e piata [ iesi mai bine ]

Posted

bai.. sunteti praf.. vrea omu' sa va arate ceva din drop (care a fost la cwh) si voi sariti cu gura :|

printul e facut de mine, iar dropul a fost la cwh... nu sufar dupa nici un drop.. si dak vroiam print cu el la mine, il ceram... dar nu am nevoie.. stiu despre ce e vorba, si ce poate face.

Posted

Ba ce server de interlude recomandati k pe toate care am intrat erau goale rau :( am vazut vreo 2 oameni :(. :hair::hair: :sef: :sef:

Posted

karmian 2.5kk staff cu 5kk revo le faci crystale si le vinzi cu cat e piata [ iesi mai bine ]

Lol? Nagasaki a zis sa dau karmian cu 4kk. Staff hai poate il ia careva cu 6kk revo... Cine mi le face cristale? :mellow:

xicarus imi vinzi mie setu karmian ! pm pyroz0r :">

Sure thing, azi sunt mai toata ziua online. In caz ca uit pm xdaedalus sau excrafter.

In sfarsit nu mai am freza de led zeppelin. Nu stiu ce ii placea varului meu la ea. Now i'm sexyer. :D Si nici mutra aia de bou-vagon.

http://img366.imageshack.us/img366/3531/shot00006wl0.jpg

Posted

pe langa faptul ca esti iverson mai esti si papagal si tigan

acum 3 saptamani dupa ce mi-ai dat aia 52kk ai zis "in 1,2 zile iti dau si restu" ai vindut setu tallum si tot nu mi-am dat banii?mai ai tupeu sa vorbesti ? -4 long live tzarane

icarus doar culoarea parului ne deosebeste caracterele ;;)

Posted

Ba ce server de interlude recomandati k pe toate care am intrat erau goale rau :( am vazut vreo 2 oameni :(. :hair::hair: :sef: :sef:

katik uite aici server : click aici sunt 50-60 playeri seara :) trebuie doar sa bagi ipul in host

ps: ii romanesc :)

Posted

salut

plz help,am nevoie de ajutor......am descarcat l2 interlude dar nu stiu sa intru pe server

hellooo

va rog ajutatima plz :comp2: