Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Nu are legatura nici cu levelul nici cu l2j ul.

Are legatura cu saptamana de event / enjoy de la 7s.

In saptamana de event nu te lasa la Lilith / Anakim in camera, pentru ca esti inrolat de o parte care nu a fost - inca - declarata castigatoare. Nici pe retail/retail like nu ai acces in camera in saptamana de event si iti da un mesaj - posibil sa fie asta cu "not strong enough" nu mai tin minte.

Da eram in quest event period. Ma rog, nu prea am eu habar de chestiile astea, singurele raid-uri la care am fost sunt antharas, valakas, baium, barakiel si kaysha, herald of icarus. :D

Ms thora, i'll try next week.

Btw: i prowdly announce ca virgula caut iar c4 pentru a ma pune pe dex. (for good this time) Termin questu de bh, spoil in branded => b-uri. Cu 6kk intru in c-uri da? Si cam cat ma va costa kris focus + doom light? Si un black ore set adaugat?

Posted

Exista vreo metoda sa shterg un character.. fara sa astept 5 sau 7 zile cat zice acolo?

Posted

daca esti pe ceva server high rate/pvp deobicei dureaza 24 de ore da pe servere normale e 7 zile :) ar fi o idee ... sa faci o prostie asa de mare incat gm sa iti stearga caracterul :beer:

Posted

+11 fraguri pe et/vslol , sufera baietii cand vad -4% =))

aha, mai stiu eu pe unu' :)

Cica-s GM si sunt aici ca sa te ajut. Ideea e ca nu-ti zic ce tre sa faci atata timp cat e evident. Fii baiat destept si descurca-te.

hai frate, si pe-asta il minti cu GM-u'? lasa ca si-au luat plasa destui :rofl1:

Posted

mda................... vreaus a incerc lineage asta sau cu.m ii zice ca numi merge blestematu asta de silkroad bun vreau sami dati site oficial si un linkd e udne sa dld va rogsi as vrea sami spuneti ceva despre jok care e mai smecher care are dmg mai mare un build pentru un incepator multumesc mut

Ma serios unde ai invatat sa scrii?? :) ;););) nu de alta dar sunt cam moooooooooooooolte greseli ;) . :blink: :blink: :blink: :blink: :tiphat:

Posted

cine vb de scris corect :

katik

sal, 29 minutes ago

Ma te rog ceva ,zii putin cum sa un DEX in lneage ca sa mearga searu sad.gif( PLZ SI ZIM CUMTE FACI ARCAS. MS :right: :right: :right: :right:

LE : katik daca`mi zici cum se cheama fiecare set de pe fiecare caracter si ce rase sunt din poza care ai pus-o mai sus poate iti spunem cum se face un arcas

Posted

cine vb de scris corect :

LE : katik daca`mi zici cum se cheama fiecare set de pe fiecare caracter si ce rase sunt din poza care ai pus-o mai sus poate iti spunem cum se face un arcas

:) Se pare ca nu prea ai citit primele mele mesaje am spus k sunt nou pe aici plm nu prea am inteles primele intrebari dar nu mai cont ;) re u esti de mai moolt si plm stii mai bine ce vrei ?? :( :pumn::pumn: :right: si ba apropo de scris corect am o tastatura care nu raspune bine la comenzi asa ca .... :nanana: :dontknow:

Posted

nice bullet... cu cat vinzi cry S ? :D

le-am vandut cu 90k sa scap repede de ele :P mai am ceva de genul 100 pentru SSS and shiet

http://img454.imageshack.us/img454/1426/as5vu0.jpg

http://img470.imageshack.us/img470/8725/shot00211xy2.jpg

am insistat :D