xIcarus Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Nu are legatura nici cu levelul nici cu l2j ul.Are legatura cu saptamana de event / enjoy de la 7s.In saptamana de event nu te lasa la Lilith / Anakim in camera, pentru ca esti inrolat de o parte care nu a fost - inca - declarata castigatoare. Nici pe retail/retail like nu ai acces in camera in saptamana de event si iti da un mesaj - posibil sa fie asta cu "not strong enough" nu mai tin minte.Da eram in quest event period. Ma rog, nu prea am eu habar de chestiile astea, singurele raid-uri la care am fost sunt antharas, valakas, baium, barakiel si kaysha, herald of icarus. :D Ms thora, i'll try next week. Btw: i prowdly announce ca virgula caut iar c4 pentru a ma pune pe dex. (for good this time) Termin questu de bh, spoil in branded => b-uri. Cu 6kk intru in c-uri da? Si cam cat ma va costa kris focus + doom light? Si un black ore set adaugat? Quote
Guest MeXeyZ Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Exista vreo metoda sa shterg un character.. fara sa astept 5 sau 7 zile cat zice acolo? Quote
raw^ Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 daca esti pe ceva server high rate/pvp deobicei dureaza 24 de ore da pe servere normale e 7 zile :) ar fi o idee ... sa faci o prostie asa de mare incat gm sa iti stearga caracterul :beer: Quote
Shade Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Pe serv DEX..Cica-s GM si sunt aici ca sa te ajut. Ideea e ca nu-ti zic ce tre sa faci atata timp cat e evident. Fii baiat destept si descurca-te. Quote
Iverson Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 ei ca cica , chiar esti :> +11 fraguri pe et/vslol , sufera baietii cand vad -4% LE : mi`am pus avatar Quote
bullet13 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 +11 fraguri pe et/vslol , sufera baietii cand vad -4% aha, mai stiu eu pe unu' :) Cica-s GM si sunt aici ca sa te ajut. Ideea e ca nu-ti zic ce tre sa faci atata timp cat e evident. Fii baiat destept si descurca-te. hai frate, si pe-asta il minti cu GM-u'? lasa ca si-au luat plasa destui :rofl1: Quote
xIcarus Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Cu 6kk intru in c-uri da? Si cam cat ma va costa kris focus + doom light? Si un black ore set adaugat?Answer please? Quote
bullet13 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 6kk Dark Screamer fara SA, atat despre b-uri nu stiu exact, dar apreciez undva la 100 toate chestiile alea le: http://img522.imageshack.us/img522/7537/shot01139rd1.jpg ssht Quote
Shade Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 hai frate, si pe-asta il minti cu GM-u'? lasa ca si-au luat plasa destui<_< Quote
Guest katik Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 mda................... vreaus a incerc lineage asta sau cu.m ii zice ca numi merge blestematu asta de silkroad bun vreau sami dati site oficial si un linkd e udne sa dld va rogsi as vrea sami spuneti ceva despre jok care e mai smecher care are dmg mai mare un build pentru un incepator multumesc mutMa serios unde ai invatat sa scrii?? :) ;););) nu de alta dar sunt cam moooooooooooooolte greseli ;) . :blink: :blink: :blink: :blink: :tiphat: Quote
b1ackic3 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 bine ca sunt moooooooooooooolte greseli Quote
Iverson Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 cine vb de scris corect :katik sal, 29 minutes agoMa te rog ceva ,zii putin cum sa un DEX in lneage ca sa mearga searu sad.gif( PLZ SI ZIM CUMTE FACI ARCAS. MS :right: :right: :right: :right:LE : katik daca`mi zici cum se cheama fiecare set de pe fiecare caracter si ce rase sunt din poza care ai pus-o mai sus poate iti spunem cum se face un arcas Quote
jimmy89 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 nice bullet... cu cat vinzi cry S ? :D Quote
raw^ Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 @katicgreu limbul roman, este? hai vorbit roman corect, ok?PS: ce semnatura mica are :sef: Quote
Guest katik Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 LOl ba miam schimba smnature :D plm . :tiphat: Quote
raw^ Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 ce om!!! du-te si injura altundeva nu pe forum :comp1: Quote
Guest katik Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 cine vb de scris corect : LE : katik daca`mi zici cum se cheama fiecare set de pe fiecare caracter si ce rase sunt din poza care ai pus-o mai sus poate iti spunem cum se face un arcas :) Se pare ca nu prea ai citit primele mele mesaje am spus k sunt nou pe aici plm nu prea am inteles primele intrebari dar nu mai cont ;) re u esti de mai moolt si plm stii mai bine ce vrei ?? :( :right: si ba apropo de scris corect am o tastatura care nu raspune bine la comenzi asa ca .... :nanana: :dontknow: Quote
raw^ Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 @bullet ce angel slayer frumos :cool2: gg Quote
bullet13 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 nice bullet... cu cat vinzi cry S ? :Dle-am vandut cu 90k sa scap repede de ele :P mai am ceva de genul 100 pentru SSS and shiethttp://img454.imageshack.us/img454/1426/as5vu0.jpghttp://img470.imageshack.us/img470/8725/shot00211xy2.jpgam insistat :D Quote
bullet13 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 mersi mersi. pacat ca e usor useless pe C4, pentru un TH mai ales ^^ adica, pot sa-l folosesc la mellee, dau crituri mari . o sa-l testez oricum Quote
raw^ Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 doar 300kk parca acum cateva zile aveai 870kk :blink: Quote
jimmy89 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 pai stai k vine acum Interlude... cica :Poricum... bv tierevin mai tarziu cu raspunsuri, ma bag la un cs :D Quote