Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

si pw are focus death ... deci o sa te tina in criticale peste criticale ... + speed mai mare [ run / attack ]

+ pw are self bufs + hp/cp .... dar depinde de jucator

Stiu ca are focus death. Dar focus death ii ia crit rate. Aw n-are neaparata nevoie de crit rate cat timp are crit power.

Btw: e nevoie de quest pentru lilith?

Posted

Atunci ce ar insemna in disciples la gatekeeper spirit "you are not strong enough"?

probabil nu esti inregistrat la 7 signs quest

Posted

nu, are saggi 78 si e si hero pe deasupra ( prea putin ar conta asta )

@demonic si icarus : eu zic ca nu era lilith on si de aia ii dadea : you are not strong enough ,

Posted

clar esti noob , daca nu ai PW de 78 te rog taci .

Ca tu ai pe dex, da? Altfel sa nu te vad ca vorbesti.

PW pe c4 devine ceva mai bun decat TH la 78 odata cu focus death. Critical power 6? 300 patk la fiecare crit... big deal. La blows nici nu se simte.

Inca odata, focus death + bluff > TH. Iar pe interlude un WR da lethal in prostie. Pe c4 e la fel de gimp ca orice dagger.

@Icarus: lvl too low?

Posted

clar esti noob

nu sunt noob, dar nici suficient de retardat incat sa cred ca un melee light user cu speed,evasion si +60% blows land raate e mai slab. ca ce chestie e mai bun TH? ca ratezi 7 blow-uri din 10 daca n-ai noroc fiindca asa e facut C4? ca ai 1 blow in minus fata de PW? ca PW face +90% dmg din spate si TH +60%? deja 30% dmg ala > critical power lvl. 6, care e 385 p atk during a critical.

daca nu ai PW de 78 te rog taci .

arata-mi teste de pe dex. hai sictir!

Posted

@Icarus: lvl too low?

Lvl 80... Chestia cu lilith on ar putea fi exclusa. Serverul are 30 playeri, deci aproape... Imposibil sa faci raid, nu ii aduni pe toti. ORI serverul nu are lilith, ceea ce e destul de imposibil...

Deci concluzia finala: AW>PW>TH. Ok with that? Ma enerveaza ca th-ul are hp cat carul si e cutitar...

Ok next. :D

Pr...Sr...He. Which is best? Again merg pe mana dark elfilor...

Posted

Lvl 80... Chestia cu lilith on ar putea fi exclusa. Serverul are 30 playeri, deci aproape... Imposibil sa faci raid, nu ii aduni pe toti. ORI serverul nu are lilith, ceea ce e destul de imposibil...

Deci concluzia finala: AW>PW>TH. Ok with that? Ma enerveaza ca th-ul are hp cat carul si e cutitar...

Ok next. :D

Pr...Sr...He. Which is best? Again merg pe mana dark elfilor...

pw>aw>th imo >:)

sr>he>pr ... la pr e discutabil ca daca ai luat 2 criticale ... esti cam :-h sr criticale in prostie ... he are sanse mari avand cp si hp ... so again ... au fost disctuii pe tema asta ;)

Posted

Lvl 80...
Pai atunci ce te mai miri? l2j. bug. l2j = bug. Nu m-as mira pe l2j nici daca mi-ar zice ca-s prea low level pentru keltiri.

Deci concluzia finala: AW>PW>TH.

Deci concluzia finala: AW>TH, TH>AW, PW>ALL, ALL>PW. Depinde de situatie, scop si punct de vedere.

Chiar nu poti sa faci un overall ranking, toti sunt bazati pe ceva diferit, altfel ar juca toata lumea cu AW cum s-ar grabi Bavanai sa-ti zica.

sr>he>pr
C4 Endgame, full buff, war/siege (mass pvp in alte cuvinte), full draconic si boss jwls, HE are in medie stats ceva mai bune decat ailalti 2. Duce lipsa la speed, dar intr-o catacomba/IT si mai ales cu CoV e irelevant. Duce lipsa la ceva evasion, dar UE oricum te face cam unhittable si are hp si mai ales CP mult mai mare decat celelalte 2 clase. Toti au in medie cam aceleasi skills: SR are entangle care n-ajuta decat la cutitari (oricum intr-un gank ca lumea cutitaru e langa tine pana sa castezi tampenia aia), iar PR are hex (care pe full mdef nu prinde asa des. si oricum e treaba BD-ului) si freezing strike care e un entangle mai prost. Si drain. Ce s-ar face PR fara drain. HE in schimb are Snipe care chiar ajuta daca e folosit cand trebuie.

La endgame mizez pe HE. Dar din nou, diferentele sunt irelevante atata timp cat un party de SR poate foarte bine sa bata un party de HE si viceversa.

Posted

dupa opinia mea daca e vorba de interlude ( la mass pvp ) HE`ul este cel mai avantajat , deoarece are 1200 range in Snipe si daca este asezat frumos pe zid , nu intra nici un mag in range

Posted

quiver of holding lvl 3 + high CON + high MAX CP + some gamepad/mouse buttons with macros = WIN!

fac furori cu lolTH-u' ala. din 3 speciale pe care le am ratez 2 cu tot cu ds+mm. e rupere. cred ca-mi iau un great sword d-ala cu focus si ma dau pe melee damage :rofl1:

Posted

Pai atunci ce te mai miri? l2j. bug. l2j = bug. Nu m-as mira pe l2j nici daca mi-ar zice ca-s prea low level pentru keltiri.

:rofl1:

Shade tu stii mai multe decat mine, pasiva archery cat range mai da? Mi-am adus aminte.

Btw: i say deadeye la pr e o porcarie divina. Voi ce ziceti?

Posted

Atunci ce ar insemna in disciples la gatekeeper spirit "you are not strong enough"?

Pai atunci ce te mai miri? l2j. bug. l2j = bug. Nu m-as mira pe l2j nici daca mi-ar zice ca-s

prea low level pentru keltiri.

Nu are legatura nici cu levelul nici cu l2j ul.

Are legatura cu saptamana de event / enjoy de la 7s.

In saptamana de event nu te lasa la Lilith / Anakim in camera, pentru ca esti inrolat de o parte care nu a fost - inca - declarata castigatoare. Nici pe retail/retail like nu ai acces in camera in saptamana de event si iti da un mesaj - posibil sa fie asta cu "not strong enough" nu mai tin minte.