Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Pai iverson, asta e in c4... Ma rog, avand in vedere ca nu am jucat pe servere prea balansate... Spuneti-mi intr-un pvp daca sunt sk si dau life leech cam cat hp ar trebui sa sorb? 100? :blink: Btw impotriva unui th era vorba, deci nu ceva cu mdef stralucit. Iar acel cubic, eu nu l-am vazut niciodata sorband hp frumos.

Posted

Pai depinde cat damage dai cu drainu ... vreo 200-300 o sa dai in general cred.

@iverson - cum anume are sk con "marisor", cand dark elfii au cel mai de kko con din joc ? ( cel putin pana in t1 ).

Tancat : TK>Pala>SK>DA IMO

Posted

Ok cutitari? Who's the best? Logic o sa ziceti th.

la 78 AW > PW > TH

daca e vb. de interlude si lvl 79, devine discutabil

no balls here

poped Angel Slayer de la +4 la +5. Earned 2470 Crystals S. Damn that felt good :rofl1:

Posted

La event am luat 3 EWC , 4 L2-Empower , 5-6 bsoe si toate buffele posibile X(

cum sa aiba sheea anthy +9 si ironmaiden anthy +8 , bullet eu zic sa bagi pe anthy ala sa-l faci +10 :>

Posted

atunci ce mai intrebi? :)

focus death - +60% blows land rate overall -30% dmg from front +90% dmg from back

focus power- -30% dmg from front, +30 dmg from side, +60 % dmg from back

care-o fi mai bun la 78, AW sau TH? :blink:

Posted

spoiler pwnz u all nabz :peace:

am auzit ca jinjan pe langa draco+9 are si aq +9 .... aaaaaaaa si nrg a spart db+focus la +11 so ... u nabz :))) decat sa stai cu xxx kk in inventor mai bine bagi un OE si scoti XXXX de pe el =)))

btw imo pw>aw>th >:) ... pw te crapa la cate criticale da hh ... th nu inteleg de ce ziceti ca e bun oO [ yea yea make me nab u nabz :beer: ]

care aveti un karmian si un homu cu acumen ca parca a-s intra sa fac un delevel :rofl1:

Posted

btw imo pw>aw>th >:) ... pw te crapa la cate criticale da hh ... th nu inteleg de ce ziceti ca e bun oO [ yea yea make me nab u nabz :beer: ]

Wrong, aw>pw. Focus death e o miscare foarte proasta pentru ca pw are critical rate (no critical power), iar focus death ii ia crit rate pe care il are. Aw oricum nu are crit rate stralucit, deci se poate lipsi, insa crit power mama mama, cand iti prinde blows. Si nu-mi spune ca faci un aw fara skill. :D

Btw daca iti prinde si hex bb imo. :)

Posted

Wrong, aw>pw. Focus death e o miscare foarte proasta pentru ca pw are critical rate (no critical power), iar focus death ii ia crit rate pe care il are. Aw oricum nu are crit rate stralucit, deci se poate lipsi, insa crit power mama mama, cand iti prinde blows. Si nu-mi spune ca faci un aw fara skill. :D

Btw daca iti prinde si hex bb imo. :)

si pw are focus death ... deci o sa te tina in criticale peste criticale ... + speed mai mare [ run / attack ]

+ pw are self bufs + hp/cp .... dar depinde de jucator

Posted

pff nu stiti ce vorbiti , nu va faceti pW e gimp rau de tot .

pe c4 recunosc AW > TH > PW dar depinde de mai multe , cine prinde bluff cine nu .. cine prinde mai multe blow .. :)