Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

m`am dus toi 13 printre cireada de EK !! + vsAll cu subclasa de lvl 46 :P si mi`am luat pk , fas

LE : dar la pvp`u din toi 13 am dat meduse nestingherit odata am murit in rest /sit ftw =)))

Posted

Necro sux @ farming. Mp regen de rahat, daca n-ai un recharger dupa tine ai downtime prea mare. Recomand sph. m-a convins crynow. :)

no sh1t?

MORI MA ! :comp2:

daca necro sux la farm atunci de ce jumate din server e necro :dontknow: si pe deasupra e progress necro deci necro don`t suck @ farm

Posted

no sh1t?

MORI MA ! :comp2:

daca necro sux la farm atunci de ce jumate din server e necro :dontknow: si pe deasupra e progress necro deci necro don`t suck @ farm

Nu va invatati cu flame-ul ca va dau 7 zile.

@Nagasaki: ctrl+f SCRI

Posted

Hooo nu mai sari ca animalu ala. Uite ca eu nu sunt obisnuit sa folosesc summon ok? Ce mare lucru omg. Parca ti-am dat un pumn in nas asa faci. Ma refeream la faptul ca mp regen e foarte mic la necro de-aia.

Lasher, ms ca m-ai lamurit. Uite un om care explica nu specimene ca iverson.

Posted

Well, bun la ce ? Eu unul prefer ES, bun la leveling,farming si pvp, in schimb warlock-ul ar fi mai cautat pentru party.

Equip, homu/club of nature cu acumen si bw light. Pana la B, Karmian.

Posted

wk`u ar fi bun la un pvp fara bufe ... daca prinde bindingul ( si prinde cam des) e game over

cand vine vorba de sumoneri imo cubicele fac toata treaba PS > all

cat despre farm ... hmm un party de sumoneri = imba ... vorbim de 2 pisicari si un bd ( wc in dual box ) >> 3 camere mari in disciples, din nefericire eu eram doar 71 si celalalt 74

Posted

Cam cati jucatori sunt pe srv Dex? shi e facut calumea?.. creeps shi quests sunt peste tot?

Posted

wc in dual box )

cov* :comp1:

@revenge se va teleporta si summonu cu dansu, si tp "sare" dupa orice tp, in schimb pe c4 poti lasa summonu toi 12 si tu te bati toi 13 , :cool2: (katta style )

Posted

R3v3nG3r' date='Sep 4 2007, 00:23' post='2211037']

Intrebare: 1. Daca necro isi lasa summonul in oras cu transfer pain on, si se tp sa zicem in hs... transfer pain mai are efect?

2. ES > necro ?

1. In c4 da

2. Nu .

wk`u ar fi bun la un pvp fara bufe ... daca prinde bindingul ( si prinde cam des) e game over

cand vine vorba de sumoneri imo cubicele fac toata treaba PS > all

cat despre farm ... hmm un party de sumoneri = imba ... vorbim de 2 pisicari si un bd ( wc in dual box ) >> 3 camere mari in disciples, din nefericire eu eram doar 71 si celalalt 74

aici te inseli , warlok bate PS , warlok are 2 debuffe , PS are doar unul

plus ca warlok are hp mai mult. si alte chestii , dar din ce am vazut wk > ps.

Posted

Mie tot mi se pare ca toti humanii sunt overpowered. Nu este deloc echilibrat. Aw are crit power, pw are crit rate, th are ambele, are chiar si atk speed in plus. Despre pr, sr si he ce sa mai zic? Sk si tk au summons, ok, au hp mic, pdef il regleaza cu un toggle, da-ul il rezolva cu majesty, paladin e cam acelasi lucru, au shield stun care mi se pare o tampenie care dezechilibreaza tot sistemul de tankeri. Apoi uite ce zice b1ackic3, wl>ps. Apoi uitati-va la necro care este mage-ul perfect, fiind nuker excelent si are si summon cu transfer pain. Uitati-va la duelist, in pvp doar un titan il bate, uitati-va la warlord care face ravagii cu un healer dupa el.

Deci explicati-mi si mie ce naiba se intampla cu rasa asta human? Are toate conditiile. Vreau argumente cel putin la tankeri. Mi se pare deja aberatie, voi ziceti ca jocul este balansat?

Urmatoarea situatie: pvp: sk vs da si tk vs da? Spuneti-mi si mie cum naiba sa castige un sk sau un tk daca ia stun in prostie?

Posted

Urmatoarea situatie: pvp: sk vs da si tk vs da? Spuneti-mi si mie cum naiba sa castige un sk sau un tk daca ia stun in prostie?

SK e cel mai bun tank in pvp imo

1. nu prinde stunu o.O au con marishor si daca poarta si maj heavy set > no stun

SK te poate bate cu un SOM cu magic power > 2 drainuri + slow

SK are cubice , DA nu are dar are pantera

SK are cel mai mare str parca , DA nu dar inca odata , exista pantera

despre tk ce sa zic , am vazut un film cum bate unTK la oly ( pe interlude ) pot sa spun ca a castigat 4/6 meciuri si s-a batut cu magi arcasi

la tankat : TK>SK>PALA>DA ( imo )