Iverson Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 m`am dus toi 13 printre cireada de EK !! + vsAll cu subclasa de lvl 46 :P si mi`am luat pk , fas LE : dar la pvp`u din toi 13 am dat meduse nestingherit odata am murit in rest /sit ftw ) Quote
xIcarus Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Necro sux @ farming. Mp regen de rahat, daca n-ai un recharger dupa tine ai downtime prea mare. Recomand sph. m-a convins crynow. :) Quote
b1ackic3 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 pff am crescut pe dex odata un necro pana la 67 parca si n-am avut probleme cu mp niciodata.. Quote
xIcarus Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 I don't believe you. Pana si cu abyss walker ai cateva probleme. Poate ai crescut doar in party. Quote
b1ackic3 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 loool doar solo am crescut nu prea sunt obisnuit cu partybody to mind ftw :) Quote
Lasher_ro Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Necro sux @ farming. Mp regen de rahat, daca n-ai un recharger dupa tine ai downtime prea mare. Recomand sph. m-a convins crynow. :)Fa macro cu btm + hp pot, si foloseste summonul. Quote
-pyro- Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 azi am avut un bulan nebun miau picat beaa si beab una dupa alta la rb :"> abia mi-am facut si eu avadon :lol: i'm 2 sexy 4 my shirt :lol: Quote
Iverson Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Necro sux @ farming. Mp regen de rahat, daca n-ai un recharger dupa tine ai downtime prea mare. Recomand sph. m-a convins crynow. :) no sh1t? MORI MA ! daca necro sux la farm atunci de ce jumate din server e necro :dontknow: si pe deasupra e progress necro deci necro don`t suck @ farm Quote
Iverson Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 sry for sh1t double post , gg pyro :> Quote
Shade Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 no sh1t? MORI MA ! daca necro sux la farm atunci de ce jumate din server e necro :dontknow: si pe deasupra e progress necro deci necro don`t suck @ farm Nu va invatati cu flame-ul ca va dau 7 zile. @Nagasaki: ctrl+f SCRI Quote
Nagasaky Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Uh am uitat sa apas de 2 ori pe I . Prea esti exagerat >:P Quote
xIcarus Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Hooo nu mai sari ca animalu ala. Uite ca eu nu sunt obisnuit sa folosesc summon ok? Ce mare lucru omg. Parca ti-am dat un pumn in nas asa faci. Ma refeream la faptul ca mp regen e foarte mic la necro de-aia. Lasher, ms ca m-ai lamurit. Uite un om care explica nu specimene ca iverson. Quote
raw^ Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 salut, v-as ruga sa imi spuneti care e cel mai bun summoner? si care e cel mai bun echipament pentru un summoner :) Quote
Lasher_ro Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Well, bun la ce ? Eu unul prefer ES, bun la leveling,farming si pvp, in schimb warlock-ul ar fi mai cautat pentru party.Equip, homu/club of nature cu acumen si bw light. Pana la B, Karmian. Quote
b1ackic3 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Warlock e cel mai bun summon in PVP poate si PVE . Quote
raw^ Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 ma apuc de dex si eu si cred ca ma fac ES :) e bine daca imi fac duale in loc de homu + acumen si imi pun symbol +WIT -INT ? Quote
MisterDevil Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 wk`u ar fi bun la un pvp fara bufe ... daca prinde bindingul ( si prinde cam des) e game overcand vine vorba de sumoneri imo cubicele fac toata treaba PS > allcat despre farm ... hmm un party de sumoneri = imba ... vorbim de 2 pisicari si un bd ( wc in dual box ) >> 3 camere mari in disciples, din nefericire eu eram doar 71 si celalalt 74 Quote
Guest MeXeyZ Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Cam cati jucatori sunt pe srv Dex? shi e facut calumea?.. creeps shi quests sunt peste tot? Quote
MisterDevil Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 creeps .. quests .. mai ales iversoni Quote
raw^ Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Intrebare: 1. Daca necro isi lasa summonul in oras cu transfer pain on, si se tp sa zicem in hs... transfer pain mai are efect? 2. ES > necro ? Quote
Iverson Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 wc in dual box )cov* :comp1: @revenge se va teleporta si summonu cu dansu, si tp "sare" dupa orice tp, in schimb pe c4 poti lasa summonu toi 12 si tu te bati toi 13 , :cool2: (katta style ) Quote
b1ackic3 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 R3v3nG3r' date='Sep 4 2007, 00:23' post='2211037']Intrebare: 1. Daca necro isi lasa summonul in oras cu transfer pain on, si se tp sa zicem in hs... transfer pain mai are efect? 2. ES > necro ?1. In c4 da2. Nu .wk`u ar fi bun la un pvp fara bufe ... daca prinde bindingul ( si prinde cam des) e game overcand vine vorba de sumoneri imo cubicele fac toata treaba PS > allcat despre farm ... hmm un party de sumoneri = imba ... vorbim de 2 pisicari si un bd ( wc in dual box ) >> 3 camere mari in disciples, din nefericire eu eram doar 71 si celalalt 74aici te inseli , warlok bate PS , warlok are 2 debuffe , PS are doar unul plus ca warlok are hp mai mult. si alte chestii , dar din ce am vazut wk > ps. Quote
xIcarus Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Mie tot mi se pare ca toti humanii sunt overpowered. Nu este deloc echilibrat. Aw are crit power, pw are crit rate, th are ambele, are chiar si atk speed in plus. Despre pr, sr si he ce sa mai zic? Sk si tk au summons, ok, au hp mic, pdef il regleaza cu un toggle, da-ul il rezolva cu majesty, paladin e cam acelasi lucru, au shield stun care mi se pare o tampenie care dezechilibreaza tot sistemul de tankeri. Apoi uite ce zice b1ackic3, wl>ps. Apoi uitati-va la necro care este mage-ul perfect, fiind nuker excelent si are si summon cu transfer pain. Uitati-va la duelist, in pvp doar un titan il bate, uitati-va la warlord care face ravagii cu un healer dupa el.Deci explicati-mi si mie ce naiba se intampla cu rasa asta human? Are toate conditiile. Vreau argumente cel putin la tankeri. Mi se pare deja aberatie, voi ziceti ca jocul este balansat? Urmatoarea situatie: pvp: sk vs da si tk vs da? Spuneti-mi si mie cum naiba sa castige un sk sau un tk daca ia stun in prostie? Quote
Lasher_ro Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Uitati-va la duelist, in pvp doar un titan il bateBS. Tancii rup glads.@[L2]R3v3nG3r - nu, nu ai ce face cu duale. Quote
Iverson Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Urmatoarea situatie: pvp: sk vs da si tk vs da? Spuneti-mi si mie cum naiba sa castige un sk sau un tk daca ia stun in prostie?SK e cel mai bun tank in pvp imo 1. nu prinde stunu o.O au con marishor si daca poarta si maj heavy set > no stun SK te poate bate cu un SOM cu magic power > 2 drainuri + slowSK are cubice , DA nu are dar are panteraSK are cel mai mare str parca , DA nu dar inca odata , exista panteradespre tk ce sa zic , am vazut un film cum bate unTK la oly ( pe interlude ) pot sa spun ca a castigat 4/6 meciuri si s-a batut cu magi arcasi la tankat : TK>SK>PALA>DA ( imo ) Quote