Iverson Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 CITAT(katik @ Aug 30 2007, 21:03) *BUNA SUNT NOU IN LINEAGE 2 SI AS DORII UN RASPUNS : AM INSTALAT C4 SI AKUMA CE TRE SA FAK sad.gif ( CU SERVARU AM NISTE SERVARE SI NU MERG MA,LEAM INSTALAT IN JOC SI AM SI CONT PE PAG RESPECTIVA CARE MIAM LUAT SERVAR SI AKOLO NU SCRIE CUM SA LE PUN sad.gif ( PLS HEEEEELP sad.gif ( (':comp1:','smid_14') traducerea : (dupa 5 minute de citit textul lui )buna, sunt nou in lineage2 si as dori daca se poate un raspuns. Am instalat c4 si acum ce trebuie sa fac ca sa pot juca pe niste servere private? am niste servere ( systeme pe care le-am gasit pe net, mi-am creeat account pe pagina dar nu stiu cum sa instalez corect sistemul si sa joc . va rog ajutati-maTraducerea corecta :sal sunt analfabet, kare ma aguta shi pa min3 s@ |n$t@L3Z L||\|3Ag3 ? c@ 3 pr34 mi$ht0 j0cU s@ m0ar@ m@m@LE: no offense : inainte sa postezi pe un forum invata sa vorbesti corect romana, analfabetule Quote
jimmy89 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 ma iverson.. nu ii dai omului nici o sansa.. nu vezi k e nou si in domeniul forumui ?! ia'l mai usor k se pierde :Dle: katik, fi mai explicit si poate intelegem si noi ce vrei sa zici... poate asa te putem ajuta Quote
Iverson Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Adică evită să folosești k,j,tz, etc. @dj89pk : forumu imo e un fel de scrisoare. Să scrii, inveti la școală nu pe forum :P Quote
Raul Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 traducerea : (dupa 5 minute de citit textul lui )buna, sunt nou in lineage2 si as dori daca se poate un raspuns. Am instalat c4 si acum ce trebuie sa fac ca sa pot juca pe niste servere private? am niste servere ( systeme pe care le-am gasit pe net, mi-am creeat account pe pagina dar nu stiu cum sa instalez corect sistemul si sa joc . va rog ajutati-maTraducerea corecta :sal sunt analfabet, kare ma aguta shi pa min3 s@ |n$t@L3Z L||\|3Ag3 ? c@ 3 pr34 mi$ht0 j0cU s@ m0ar@ m@m@LE: no offense : inainte sa postezi pe un forum invata sa vorbesti corect romana, analfabetulefelicitari, nu stiam ca ai dat deja doctoratul in "limba" romana Quote
iarba Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 salz cine imi poate spune si mie ce set sa pun pe un th lvl 63thx :) Quote
Shade Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 salz cine imi poate spune si mie ce set sa pun pe un th lvl 63thx :)de la mithril la dark crystal, depinde cat de bogat esti. Quote
b1ackic3 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 imo Doom Light merge pana la 75+++ perfect :D daca vrei pvp DS * CD / SS * CDdaca vrei pve kirs * focus / bo * focusCa armura la fel .. depinde tine daca vrei anti sleep = nightmare anti stun = maj paraliz rez/ atk speed / low p def = dc Quote
Guest katik Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 PLSSSS HELP MEE ,BA SUNT NOU IN L2 si am c4 si nush cum pun sv poate tre sa fie ceva mai complicat datimi si mie o pag de unde sa iau servare :( :pray: si sami fak cont :( va rog :( am o pag dar nush cum draq sa fac cu servarele :comp1: pls ms MOOLT Quote
xIcarus Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Ca armura la fel .. depinde tine daca vrei anti sleep = nightmareMda. In c4 e mai mult problema de sleep. Daca este pe c5 sau interlude conteaza root. Quote
NexTLeVeL Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 PLSSSS HELP MEE ,BA SUNT NOU IN L2 si am c4 si nush cum pun sv poate tre sa fie ceva mai complicat datimi si mie o pag de unde sa iau servare :( :pray: si sami fak cont :( va rog :( am o pag dar nush cum draq sa fac cu servarele :comp1: pls ms MOOLT Edit your hosts file with notepad (c:\windows\system32\drivers\etc\hosts)(click Start -> Run... type in "notepad c:\windows\system32\drivers\etc\hosts" -> hit Enter ( si pui ip de la serveru' respectiv.. )si pagina de lineage ... google scrie lineage game listgreu ? Quote
alexkissu Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 @ toti care ati postat mai sus la adresa lui si ati facut misto faar sa-l ajutati sunteti penibili, daca nu i-ati raspuns la post de ce v-ati obosit sa dati reply ---> spam # Katik sal ba mane fii atent exista srv Lineage care sunt C4, C5 si Interlude fiecare sunt diferite intre ele, daca ai Lineage2 C4 nu poti sa joci pe server Lineage2 C5 asa ca tre sa ii faci update ( intri in lineage2 cu executabila jocului si isi face el update automat, eventual ii dai si 1 Check Files ) apoi cauta-ti srv pe care sa joci pe pagina asta http://l2.hopzone.net/lineage2/list.html ( cum iti plac tie Low Rate/High Rate )uite daca vrei lasa update-ul pana ajunge Lineage2 Interlude asa am auzit ca isi face update si daca vrei intra pe srv asta ca e misto, eu aici joc cu niste prieteni http://www.infogatel2.gr/tre sa iti faci cont la ei pe site Manage Account si dupa dai la Server Patch si dld Patch( o arhiva de 13 mb) care o dezarhivezi unde ai tu inst Lineage2, exp c:\prog files\lineage2\, la arhiva sa ii dai extract numai dupa ce si-a facut jocul FULL UPDATE, intri cu executabila din c:\prog files\lineage2\system\l2.exehf Quote
b1ackic3 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 ntz de ce nu l-ati ajutat mai railor :( Quote
Lasher_ro Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Back @ Frapsinghttp://www.youtube.com/watch?v=GEsqzXMuQgM - Low Qualityhttp://files.filefront.com/5v5wmv/;8455277;/fileinfo.html - High Quality Quote
b1ackic3 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 lol @ evolva am jucat si eu cateva zile cand era srv'u de high-rate dar ala low rate nu se merita imo Quote
Lasher_ro Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Depinde de preferinte I guess ... ori joci pe l2j pt features mai multe din c5-interlude, sau joci pe non-l2j pentru full c4 + ceva c5 ( in functie de srv ). Quote
CryNow Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 where are you spamers ? :S cine poate sa-mi zica prin ce ally e ghost :P ? devil i-ai dat banii lu' bullet ? :rofl1: ive ii dau -4 cand vrea [ daca o sa mai am ocazia ] Quote
MisterDevil Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 new wannabe heroes pe cativa din eroii de azi ii fugaream candva cu swsu Quote