xIcarus Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 il scoate din sleep.Aah. Uitasem ca in c4 dai sleep imediat... Ce vremuri, ce vremuri... :) Hit-sleep, hit-sleep. Quote
MisterDevil Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 un mare pvpist non farmer ca tine le face lejerfarming ZZzZZZz maine la munca :( Quote
Iverson Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 devil daca ar exista reteta pt baium ring cu 0.001% succes , tu ai crafta vreo 3-4 inele la ce stil de farm ai Quote
bullet13 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 ce e a lui devil de acolo imo : palaria de mosh tts earr,ring,neck majesticul cred 2handed`ul e a lui bombardier draconicu - vreun prieten de`al lui mai ascuns baium,anthy - de pe la bullet,aao :P :nanana: (imprumut pt poze ) P.S. devil misto manusi de tallum robe :blink: LE: AW lvl 41 lfp :P LE2: te`ai pomeni devil ca ai gasit un baium si un anthy pe jos not mine Quote
CryNow Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 time for me to quit ... pe forum o sa ma ma vedeti, ig nu prea :) gl :beer:tallum robe gloves :right:dati-mi si mie un pm cu niste strategii [jocuri] pls :P Quote
Shade Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 c4 sux.La full buff, pana si pe interlude tot as da cancel+sleep cu sorc. Quote
CryNow Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 What? Eu ma apuc si tu pleci? :(well .. lvl 78 cu sub ... both set A best B weapon ... no jwl ... consider ca mi-am facut treaba' ... acum caut altceva ;) ... dar nu online ... ceva gen Diablo II, Sacred [care stiti pm pls] Quote
Guest sblade0988 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Sacred [care stiti pm pls]eu stiu sacred..... nu joc online...am terminat si ancara si underworld.... cu darkelf...gladiator si acuma incerc cu woodelf.... d c> Quote
CryNow Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 acum caut altceva ;) ... dar nu online ... ceva gen Diablo II, Sacred [care stiti pm pls]sblade ... asta e fraza ce trebe intelesa :s si am facut si eu cam 80% din el devil degeaba te lauzi daca nu le-ai facut tu S I N G U R :-j [ thora toata stima .... all made solo ] tu ... farm cu " pretenarii tai " care te-au dat teapa si merg in ss [ iverson in delir \:D/ ] Quote
-pyro- Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 kry incearca Loki , e exact ca diablo 2 doar ca are grafica mai misto Quote
Shade Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 ceva gen Diablo II, Sacred [care stiti pm pls]dungeon siege.sa dat wipe la dex?nu Quote
Lasher_ro Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 kry incearca Loki , e exact ca diablo 2 doar ca are grafica mai mistoSi care ocupa cu 6 gb mai mult.Si care cere resurse mai multe.Si care mai mult ca sigur nu o sa fie la fel de jucat ca Diablo IIOn-topic :@mvp - ce te face sa crezi ca o sa se dea ? Quote
MisterDevil Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 o.O daca merg in spartans tot pretenii mei raman si tot cu ei farmez si merg la war :)pacat ca neuronu tau nu stie mai mult decat "EU" "MIE" "fmm vroiam eu" Quote
Iverson Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 cry maine dimineata am nev de 1 sts pt rb la 7 esti in joc da ? ( fmm ce te injuram cand suna telefonu la 6:50 ) @ games : starcraft nu e de strategie? sau dota , sau starcraft2 cand apare :P , dar cel mai bine joci cs :P c`ya Quote
CryNow Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 o.O daca merg in spartans tot pretenii mei raman si tot cu ei farmez si merg la war :) pacat ca neuronu tau nu stie mai mult decat "EU" "MIE" "fmm vroiam eu" uiti de la mana pan' la gura ... parca ziceai ca "no war" si da .. eu , mie , fmm eu vroiam .... care e problema ? oO hai gl [ macar eu am facut tot de unu singur :right: ] si poate reusesti sa-i dai banii lu' bullet ;) jimmy ms la fel :beer: iversoane da-i un poop lu' raluca ) [ a na si vezi cum poti sa-i zici lu' onya sa nu ma mai astepte dimineata ca nu are rost, te rog .... si zi-le sa le zica si la restu (stie ea) ] .... ms Quote
Guest katik Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 BUNA SUNT NOU IN LINEAGE 2 SI AS DORII UN RASPUNS : AM INSTALAT C4 SI AKUMA CE TRE SA FAK CU SERVARU AM NISTE SERVARE SI NU MERG MA,LEAM INSTALAT IN JOC SI AM SI CONT PE PAG RESPECTIVA CARE MIAM LUAT SERVAR SI AKOLO NU SCRIE CUM SA LE PUN PLS HEEEEELP (':comp1:','smid_14') Quote
Iverson Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 cand imi va scaotea ignoru atunci o sa-i zic sau ii zic pe ally chat :Pce banii lui bullet? suna a flama ?intrecem silkroadu?@crynow from painslayer : http://img234.imageshack.us/my.php?image=painslayerra7.jpg Quote
Shade Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 CU SERVARU AM NISTE SERVARE SI NU MERG MACE NASPA MA Quote
Nagasaky Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 BUNA SUNT NOU IN LINEAGE 2 SI AS DORII UN RASPUNS : AM INSTALAT C4 SI AKUMA CE TRE SA FAK :( ( CU SERVARU AM NISTE SERVARE SI NU MERG MA,LEAM INSTALAT IN JOC SI AM SI CONT PE PAG RESPECTIVA CARE MIAM LUAT SERVAR SI AKOLO NU SCRIE CUM SA LE PUN :( ( PLS HEEEEELP :( ( (':comp1:','smid_14') Si acum pe romana ma? :blink: Quote