Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

E coincidenta ca aveti amandoi 0.01% sau asa ramane si nu mai pierzi xp? Eu stiam ca trebuie sa ajungi la 100%.

LE: cry, lemme know cand dex se face interlude. Btw am auzit la altii ca se FACE wipe. Ca se uneste dex cu alt server?

Posted

E coincidenta ca aveti amandoi 0.01% sau asa ramane si nu mai pierzi xp? Eu stiam ca trebuie sa ajungi la 100%.

LE: cry, lemme know cand dex se face interlude. Btw am auzit la altii ca se FACE wipe. Ca se uneste dex cu alt server?

oke ... nush ce sa zic de wipe :-s , ma abtin , las "geniile" sa vorbeasc :P

Posted

Se trezeste unul de dimineata din cauza unor zgomote ciudate: se crapa de ziua. O cauta pe nevasta-sa in pat si n-o gaseste: o furase somnul. Se duce la baie si se uita in oglinda, dar oglinda se face tandari: aruncase o privire. Pleaca la serviciu si pe drum vede doua tipuri de oameni: unii care scadeau in inaltime (pe aia ii rodeau pantofii) si altii care dispareau pur si simplu (pe aia ii fura peisajul). Ajunge la serviciu si isi vede toti colegii lipiti de tavan: purtau discutii la nivel inalt. La un moment dat se dezlipesc si cad toti de-odata: cazusera de comun acord. Se enerveaza si pleaca de la serviciu. Pe drum, il vede pe unul lipit de asfalt si vreo doi care trageau de el sa-l dezlipeasca: era sarac lipit pamantului

back from work :(

Posted

max lvl, pe c4, e 78 - 100.00%... inca nu au ajuns la lvl max :D

despre dex -> interlude... s`a zis pe forumul dexului mai mult cred... nici eu nu vreau sa zic ceva, si sa sara toti cu gura, k ei au auzit altfel... mai bine astept sa vedem ce iese :D

daca sunteti nerabdatori sa jucati Interlude, cautati alt server... eu abea acum ma invat cu dex - c4 :P

Posted

Nu se da wipe

Da se uneste cu alt server.

Mai cititi si voi forumu din cand in cand ^^

Posted

nolifers

sad but true =))

Virusul intitulat Lineage face victime :D

M-as reapuca si eu de lineage ,dar fara buffbot nici sa nu ma gandesc ( sad thing i forgot my account :( )