xIcarus Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Voi stiti ca peste 60% din grecia arde? :mellow: Quote
Raul Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 voi stiti ca il aprob pe devilos lasa mai bine nu mai se joaca astia L2 atat Quote
jimmy89 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 serverele mai goale.. k grecia e plina de jucatori de l2 :) Quote
MisterDevil Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 culmea aparent am un ghinion nemaipomenit cand vine vorba de coechipieri pt pvpincepand de la un pvpist care incepe cu gl si /leavepana la un wc care incepe cu "iesi din party sa te bufez Quote
Guest Tulburatu Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 1 experienced user a-r sti ca nu se cere adena Era vb doar de expresia aia foarte tare cand vine cineva si incepe "adena pls" :). Just looking for clan :). Academie daca vrea cineva puncte :). Quote
Lasher_ro Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Acuma ii dld patchurile , sper sa fie ppl online ,Sunt in jur de 2-3k online at any time. Quote
Iverson Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 doi gameri vorbesc pe mess la care unu : ba tu ai vazut cum ninge? , al doilea : da`mi si mie linku.do i look like i give a shit? , sa arda, eu am vizitat zona aia deja: P Quote
CryNow Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 lol ba ... ce oameni ! cum sa arda frate ? esti retard ? Doamne fereste, daca vine si asupra Romaniei asa ceva ? moldova si campia romana se aprind primele mai moldovene ! btw da si mie platedu vreo 2-3 ore Quote
alexkissu Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 cine stie un link sa dld L2 interlude, nu imi dati fileplanet si gamershell pt ca nu merg, de pe Fileplanet am dld de pe fiecare Free public srv si la 2gb mi se opreste dld (cine stie sa-mi ziac de ce) si pe Gamershell il dld complet dar imi da eroara la dezarhivare, l-am luat de 2 ori asa ca m-am saturat sa dld 2gb si 3 gb si sa nu meargaPM cu 1 link , ms anticipat Quote
xIcarus Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 El e doar... Iverson. Sa-ti arda tie casa vezi ce-o sa rad. In hohote. Eu sar in mare ma doare-n spate. :D Quote
jimmy89 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 cine stie un link sa dld L2 interlude, nu imi dati fileplanet si gamershell pt ca nu merg, de pe Fileplanet am dld de pe fiecare Free public srv si la 2gb mi se opreste dld (cine stie sa-mi ziac de ce) si pe Gamershell il dld complet dar imi da eroara la dezarhivare, l-am luat de 2 ori asa ca m-am saturat sa dld 2gb si 3 gb si sa nu meargaPM cu 1 link , ms anticipatnu am acum link, dar dak ai c4, fai un copy+paste, si faci update la c4 > interludeo sa caut mai tarziu link, daca nu vrei sa faci update... Quote
Lasher_ro Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 cine stie un link sa dld L2 interlude, nu imi dati fileplanet si gamershell pt ca nu merg, de pe Fileplanet am dld de pe fiecare Free public srv si la 2gb mi se opreste dld (cine stie sa-mi ziac de ce) si pe Gamershell il dld complet dar imi da eroara la dezarhivare, l-am luat de 2 ori asa ca m-am saturat sa dld 2gb si 3 gb si sa nu meargaPM cu 1 link , ms anticipatDe pe fileplanet ai folosit download manageru lor ?Ai cont pe filezone ? E si pe acolo.Other random mirrors : http://www.findfiles.com/list.php?string=l...ude&db=Both Quote
Guest cossy Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 http://computergames.ro/ro/downloads/popup...ude-client.htmlam luat cu 2Mb/s Quote
alexkissu Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 ms mult baieti, am fol 1 link de-al fostru si imi ia cu 300 kb initial a inceput cu 1mb da dupa a scazut mai am si fibra......#jimmy89 nu mai am l2 de mult ca l-am sters, stiu ca exista PTS convertor sau cam asa ceva C4>C5 si tot asa#lasher am dld creca de 3 ori de pe fileplanet pana acum C4 si C5 si nu mi-a facut figuri dar asta noul client pur si simplu mi se oprea la 2gb din 3gb, toate link-urile alea FreePublicSrv sunt bug-uite Quote
Lasher_ro Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 mai am si fibra......Nu conteaza, e in functie de conexiunea cu serverul din care iei clientujimmy89 nu mai am l2 de mult ca l-am sters, stiu ca exista PTS convertor sau cam asa ceva C4>C5 si tot asaNu are nici o legatura PTS-ul . Daca faci update cu lineage2.exe ti-l aduce la cea mai noua versiune, INDIFERENT de ce ai tu instalat.lasher am dld creca de 3 ori de pe fileplanet pana acum C4 si C5 si nu mi-a facut figuri dar asta noul client pur si simplu mi se oprea la 2gb din 3gb, toate link-urile alea FreePublicSrv sunt bug-uiteNu asta te-am intrebat. Am intrebat daca folosesti download manager-ul lor. Quote
Nimeni Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 sa-mi zica si mie cineva cat face un l2day s. of shield si daca e cautat :-s Quote
jimmy89 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 nu e prea cautat, si nici prea scump... cele mai cautate sunt de acumen si empower Quote
xIcarus Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Pentru mage. Eu caut focus si death whisper (haste se inlocuieste cu 3 swift pots). Quote
jimmy89 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 pt mage... dar tot astea sunt cele mai scumpe de pe piata... nu am vazut pt fighters mai scumpe ca astea 2.. mai ales ca emp :Pbtw: a luat cineva ceva mai mult decat scrolluri la eventu` asta ?! :D Quote
jimmy89 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 a luat cineva enchant macar ? k nu ma intind pana la ringuri... :P Quote
Iverson Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Tiamat luase la eventu trecut core ring :P ( din FF clan ) pana acum doar scrolluri Quote
jimmy89 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 bv...dar pe tine nu te cred decat cu print :lol: Quote