Guest dream08 Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 alex , pana gasesc o solutie la faza cu gg-ul , incearca sa instalezi direct c4 , ai linkul aici Quote
Lasher_ro Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Sterge toate fisierele din folderul gameguard, fara sa stergi folderul si incearca dupa aia. Quote
alexkissu Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 ms mult man, asta fac dld arhive de 2.3 gb si sper sa-mi mearga, pana dim e gata te anunt daca imi merge o intrebare, sper ca nu-mi trebuie bani ca sa joc lineage2 nu ? mi-am facut un amarat de cont la ei pe pagina cu gandul ca pot sa joc cu el Quote
str Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 sa joci pe original itzi cam trebuie sa joci pe servere NEoficiale nu itzi tb Quote
Guest dream08 Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 heh..mai este un server NEoficial (culmea romanesc ) care s-a gandit sa ceara bani pentru cont ))))) Quote
alexkissu Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 mi-a mers arhiva aia, am inst lineage C4, am intrat in el totul perfect pana la account )) am incercat sa-mi fac la ei pe pagina game account using free online serial dar nu am putut sa-mi fac mi-a dat o eroare si serialu imi zice ca e mereu folosit si nu pot sa-mi activez nici un joc cu el, ori trebuie neaparat bani ori sunt eu prost PS: te rog imi dai pagina cu srv ala rom PSS : cine joaca lineage C4 va rog dati-mi PM sau scrieti-mi srv unde-l jucati si cum ati reusit sa va faceti cont, mor ca stau cu lineage pe calc si nu pot sa-l joc Quote
Lasher_ro Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Nu prea sunt servere de c4 deocamdata ... incearca totusi pe : www.gamesites200.com/lineage2 Intre timp , avanseaza lucrul la c4 pe enigma ... in curand cred ca o sa dea drumu la test srv Quote
alexkissu Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 cata bataie de cap doar ca sa joci un joc duamne in viata mea nu m-am chinuit asa mult la un joc online enigma evolva o sa dea drumul la C4? PS : daca reuseste cineva sa joace lineage C4 pe vreun srv free pls PM Quote
Guest CiobiAdi Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 http://www.b-net.ro/l2/news.phpuite server romanesc de c4 ca pe servere straine va e frica. Quote
Lasher_ro Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Ce legatura are enigma cu evolva ? In afara de faptul ca au migrat playeri de la un server la altul ... Quote
Bavanai Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Dexternet?! KKt de server. Joc pe el din c1 si nu stiu ce m-a tinut aici pana acum (c3)... e din ce in ce mai slab serveru.Din din acest motiv (+ ca imi vine netu acasa = joc pe oficiale) ma las de dex. Am un cont cu un spoiler de lvl 40+, un sh de lvl 40+ si mai am asa (main char): Abyss Walker lvl 65 cu Blue Wolf Light set, Demon Sword + Might mortal +1, Hell Knife +Focus, Bow of Peril + Cheap Shot, Sword of Valhalla +acumen +1, 350.000.000 adena si resturi prin wh (doom hlmet, doom boots light, doom tunic-upper, doom boots robe, demon staff, etc)-muriti butilor/newbs . ....il vand!!! In bani reali!. Daca e cineva interesat ...dati un reply si vb. Oricum mai putin de 2 mil nu il dau . Si ..ne vedem pe oficiale (daca nu aveti conturi facute pe cc-uri ciordite ..mai vb ...daca nu ...succes...va dau ..maxim 1luna pana luati ban! ahaha) Vai vai vai Dunnhill te-ai dus... Ce rau imi pare. Faptul ca te lasi ma incurajeaza sa instalez patch-ul de DEX fiind un nesuferit mai putin pe server... Dar nu o fac pentru ca s-a dus dracu DEX-ul oricum (SSD-urile se vand cu 40a si SSC-urile cu 55a). BTW nu va bagati sa cumparati contul lui Dunnhill. De ce? 1. E banat pana in 2007 (uitati-va pe site la ban-list). 2. Se va face PK pe voi oriunde v-ati duce, jumatate de server il uraste pentru simplul fapt ca vorbeste gura fara el. 3. DEX-ul a ajuns o curva. Toti jucatorii vechi stiu ce vorbesc. P.S.: No offence Dunnhill, dar nu sunt nici primul nici ultimul care-ti zice ca esti nesuferit, n-am nimic personal cu tine, prefer sa zic ca este nesuferit in joc... Cu toate ca in majoritatea cazurilor comportamentul in-game reflecta comportamentul IRL. P.S. 2: Si Dunnhill, eu sunt ala care facea PK pe tine pe G1. P.S. 3: Nu-mi vine sa cred ca mi-am facut cont doar sa zic cele de mai sus Quote
Guest dream08 Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 bienvenudo banavai, te asteptam @ciobi: da-i pe privat linkul cu sv , nu-i frumos sa faci reclama Quote
alexkissu Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 ala nu e srv de C4 este C3 cu niste texturi din C4, am citit si inca lucreaza la srv de C4 pe situ ala PS : daca a jucat cineva C4 pe vreun serv sa mi-l zica si mie pls, eu mi-am distrus jocu de 3 ori incercand sa bag patch-uri si folder-ul "system" al diferitelor srv de C4 Quote
Shade Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 ala nu e srv de C4 este C3 cu niste texturi din C4, am citit si inca lucreaza la srv de C4 pe situ alaAsa sunt toate serverele private de "C4". Daca vrei full c4 cu toate implementarile... du-te si joaca pe oficiale.@bavanai: mi-ai luat-o inainte la faza cu banul lol Quote
zetulescu Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 postez aici pentru ca as vrea sa stiu ce se mai aude cu un server de L2 pe linkmania...am inteles ca se va face ..pe cand sa ne asteptam la un server?se stie inca ceva?Multumesc Quote
Sonic Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Am si eu o problema cu Lineage asta downloadat de pe linkmania. Cand dau sa-l instalez imi apare urmatoarea http://img469.imageshack.us/img469/7946/eroare5or.jpg Ce pot sa fac ca sa mearga ? Quote
Guest AllexxM Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Si inca un server C4 :http://l2.teentelecom.ro .Nu trebuie nici un patch suplimentar, va puteti conecta cu clientul oficial C4, doar trebuie editat un fisier in windows.Aveti 2 servere: unul low rate, si unul highrate. Intrati, incercati, nu va place puteti pleca. Quote
kBm Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Am si eu o prob cu serveru asta al vostru l2world ... am dldat update etc cand sa imi fac char am bagat vreo 100 de nume asta incluzand ieqhgueageaughea si mi`a dat eroare ca cica nick allready exists ... ce sa fac ? Quote
Thora! Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 InxeS' date='Feb 20 2006, 10:35 PM'] low rate am auzit k`i 1x? Nope, e 2x 2x 5x 5x 5x (1x in party) Quote
Alexnho Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Kaboom chiar daca zice ca exista deja, ti s-au facut chars, deci intra in joc si aproape sigur sunt chars facute. Quote
Guest Blaidy Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 eu joc pe un srv. cu 75x n-am rabdare cu alea sub 50 Quote