bullet13 Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 cloe skylancer behemonth anor van hellmanbv iveasa. manos anor ala (sau cum il cheama) pe unde era? oricum, pretul la cry o sa ramana mare. acum, la fiecare 4 zile, apar 9 stage 12 pe piata ( aprox. ). pe interlude o sa fie cam tricky sa-l bati pe zaken. Quote
CryNow Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 asa. manos anor ala (sau cum il cheama) pe unde era?meanas anor -> blazing swamp, la sud de port [ spre castel ] ( un wyrm cu minioni )eu sper sa mai scada ~50-60kk ... adica sa poti cumpara un cry12 la 120-130kkle: si daca acum se considera exagerat pretul la draconic boots/gloves ic si major, pe interlude vor scadea preturile la A si vor creste usturator preturile la S imo [ doar raizi si ally 5 cu ketra/varka oO ] Quote
Thora! Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 asa. manos anor ala (sau cum il cheama) pe unde era? oricum, pretul la cry o sa ramana mare. acum, la fiecare 4 zile, apar 9 stage 12 pe piata ( aprox. ). pe interlude o sa fie cam tricky sa-l bati pe zaken. Calculul corect cred ca ar trebui facut la luna... ai uitat-o pe Lilith :D Ar fi 4 antharasi, 6 baiumi, 6 zakeni = 16 * 9 / 2 = 72 stage 12si ar mai fi teoretic 28 de Lilith (dar sa zicem ca se pierd 4 spwanuri din cauza de ora / war / etc.)24 * 9 / 2 = 108 stage 12(72 + 108) / 30 = apar cam 6 stage 12 pe zi in medie imo.oricum, pretul la cry o sa ramana mare.pe interlude o sa fie cam tricky sa-l bati pe zaken.Pretul in mod normal, ar trebui sa scada mult. Chiar daca il pierzi pe Zaken, sa zicem, or sa fie mai mult de 6 stage 12 / zi numai din Primeval Island + grand-bosii obisnuiti + lilith + raizii alternativi + cei 2 raizi noi din Primeval Island la care se cresc cristale, deci cantitatea de cry 11/12 aparute pe zi va fi cel putin dubla daca nu tripla. Quote
CryNow Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Calculul corect cred ca ar trebui facut la luna... ai uitat-o pe Lilith :D Ar fi 4 antharasi, 6 baiumi, 6 zakeni = 16 * 9 / 2 = 72 stage 12 si ar mai fi teoretic 28 de Lilith (dar sa zicem ca se pierd 4 spwanuri din cauza de ora / war / etc.) 24 * 9 / 2 = 108 stage 12 (72 + 108) / 30 = apar cam 6 stage 12 pe zi in medie imo. Pretul in mod normal, ar trebui sa scada mult. Chiar daca il pierzi pe Zaken, sa zicem, or sa fie mai mult de 6 stage 12 / zi numai din Primeval Island + grand-bosii obisnuiti + lilith + raizii alternativi + cei 2 raizi noi din Primeval Island la care se cresc cristale, deci cantitatea de cry 11/12 aparute pe zi va fi cel putin dubla daca nu tripla. hai in joc >< facem si noi o miscare ) Quote
xIcarus Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 AgainstAllOdsOops, gotta change my title. Archimonde asta e de pe gamegate :P asai?Dar de unde ai stii tu? :) Quote
Iverson Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 + cateva cristale de la anakazel din commander rift ( desi cred ca is prea putine) Quote
bullet13 Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Calculul corect cred ca ar trebui facut la luna... ai uitat-o pe Lilith :D Ar fi 4 antharasi, 6 baiumi, 6 zakeni = 16 * 9 / 2 = 72 stage 12si ar mai fi teoretic 28 de Lilith (dar sa zicem ca se pierd 4 spwanuri din cauza de ora / war / etc.)24 * 9 / 2 = 108 stage 12(72 + 108) / 30 = apar cam 6 stage 12 pe zi in medie imo.Pretul in mod normal, ar trebui sa scada mult. Chiar daca il pierzi pe Zaken, sa zicem, or sa fie mai mult de 6 stage 12 / zi numai din Primeval Island + grand-bosii obisnuiti + lilith + raizii alternativi + cei 2 raizi noi din Primeval Island la care se cresc cristale, deci cantitatea de cry 11/12 aparute pe zi va fi cel putin dubla daca nu tripla.lilith e si acum, o sa fie si atunci..vorbim doar de schimbari, nu iau in calcul ceea ce deja e :Poricum ,momentan sunt doar speculatii. vom vedea atunci. io zic ca, diferenta dintre cerere si oferta o sa fie mai mare pe IL. we'll see :) Quote
CryNow Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 lilith e si acum, o sa fie si atunci..vorbim doar de schimbari, nu iau in calcul ceea ce deja e :Poricum ,momentan sunt doar speculatii. vom vedea atunci. io zic ca, diferenta dintre cerere si oferta o sa fie mai mare pe IL. we'll see :)pai cam asa zic si eu doar sa speram ca ofertanti vor face fata cererii :P Quote
raw^ Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Dar de unde ai stii tu? :)si eu am jucat un pic pe serverul ala pana m-am suparat pe angel slayer ca s-a spart la +13 , de archimnode stiu ca am vrut sa intru in clan cu el :P Quote
CryNow Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Type: NoneIncreases resistance to Sleep by 30%, to Poison by 50%, to Bleed by 50%, to Paralysis by 30%, to Shock by 30%. Decreases Re-use Delay. Also produces the effects of Damange Shield, and enhanced ability to defend against dark attack o0e vorba de frintezza necklace ... se poate niste detalii va rog ? Quote
CryNow Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Detalii legate de ?de pe ce cronica a aparut ? cum este comparativ cu antahras/valakas/baium? ce respawn are ? unde poate fi gasit ... detaliii detalii Quote
xIcarus Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 R3v3nG3r' date='Aug 24 2007, 21:17' post='2190576']si eu am jucat un pic pe serverul ala pana m-am suparat pe angel slayer ca s-a spart la +13 , de archimnode stiu ca am vrut sa intru in clan cu el :PClan lvl 6 ftw. :) Terminam vitality 3 (2 momentan) si aegis 3 (inexistent acum) si trecem la lvl 7. Crestem chars in prostie pt academie. :DPai ce sa faci, o sa bage NPCs in schuttgart, avem 30 bog, e ok treaba. Ce-i drept suntem cam rupti toti, dar vindem din bogs. Auziti, draconic vs nm light pe aw? Tocmai mi-a unsealat un drac si parca parca, ma lipsesc de 80 mdef (mdef-ul meu se ridica la 2k). Si vampiric effect ala? Sunt full buffed permanent, dance of vampire il inlocuieste. Cam cat vampiric ofera dance of vampire, vampiric rage si chant of vampire? Quote
Lasher_ro Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 @Crynow - wow, tu chiar nu te-ai interesat ce fac cronicile noi cand au aparut ? O.oE din c5, canta la un pian, si in functie de ce canta tre sa faci nush ce. Necklace-ul mie unu mi se pare praf ....@xIcarus - Chant of Vampire nu se stack cu Vampiric Rage O.o Quote
CryNow Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 @Crynow - wow, tu chiar nu te-ai interesat ce fac cronicile noi cand au aparut ? O.o cand am inceput eu sa joc l2, deja era c5'u aparut so ce6 nu m-a interesat, nici c5 deci fi atent nm heavy + frintezia neck = sleep resistence 100% [ trece de 100% cu wisdom ] alta chestie dc robe + frintezzia = 80% paralyze resistance + wisdom se face ~90% frintezzia neck vs necro ai 1 avantaj, la arcasi la fel, mi se pare GENIAL cum obtii encklace'ul ? ce respawn are ? [ pe off vb ] ca valoare e scumpa ? :P Quote
MisterDevil Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 o.O ce draq .. .te-a captivat un neck Quote
CryNow Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 o.O ce draq .. .te-a captivat un neckun fel de a spune :) Quote
xIcarus Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 @xIcarus - Chant of Vampire nu se stack cu Vampiric Rage O.oHad no idea, nu le-am incercat impreuna. Momentan n-am wc. Dar e posibil sa fac un second buffer. I NEED POW(IND). Am si eu o intrebare ce face mai exact fiecare prophecy? Si pana la urma cat drain are vr si dance of vampire? Quote
Lasher_ro Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Who the hell uses sleep in c5 ? O.oiar c6 nu exista ...@xIcarus - Prophecy of Fire (Hierophant):Uses 5 spirit ore. Lasts 5 minutes.Cooldown 50 seconds. Costs 72 MPIncreases HP, Pdef, Pattack, Attack Speed, AccuracyDecreases movement speedProphecy of Wind (Shillien Saint):Uses 5 spirit ore. Lasts 5 minutes.Cooldown 50 seconds. Costs 72 MPIncreases Attack speed, Evasion, Accuracy, VR effect, crit rate from behind, crit power from behindDecreases resistance to debuffsProphecy of Water (Evas Saint):Uses 5 spirit ore. Lasts 5 minutes.Cooldown 50 seconds. Costs 72 MPIncreases MP regen rate, Mdef, Mattack, Casting speed, Magic crit rateDecreases movement speed, resistance to debuffsChant of Victory (Doomcryer):Uses 40 spirit ore. Lasts 5 minutes.Cooldown 20 minutes (decreases significantly with WIT and buffs.. less than 5 min cooldown possible)Increases Pattack, Mattack, Pdef, Mdef, Accuracy, Attack speed, Casting speed, Crit rate, Crit power, HP (approx. effect of BTB5)Decreases movement speed Quote
Lasher_ro Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Who the hell uses sleep in c5 ? O.oiar c6 nu exista ...@xIcarus -Prophecy of Fire (Hierophant):Uses 5 spirit ore. Lasts 5 minutes.Cooldown 50 seconds. Costs 72 MPIncreases HP, Pdef, Pattack, Attack Speed, AccuracyDecreases movement speedProphecy of Wind (Shillien Saint):Uses 5 spirit ore. Lasts 5 minutes.Cooldown 50 seconds. Costs 72 MPIncreases Attack speed, Evasion, Accuracy, VR effect, crit rate from behind, crit power from behindDecreases resistance to debuffsProphecy of Water (Evas Saint):Uses 5 spirit ore. Lasts 5 minutes.Cooldown 50 seconds. Costs 72 MPIncreases MP regen rate, Mdef, Mattack, Casting speed, Magic crit rateDecreases movement speed, resistance to debuffsChant of Victory (Doomcryer):Uses 40 spirit ore. Lasts 5 minutes.Cooldown 20 minutes (decreases significantly with WIT and buffs.. less than 5 min cooldown possible)Increases Pattack, Mattack, Pdef, Mdef, Accuracy, Attack speed, Casting speed, Crit rate, Crit power, HP (approx. effect of BTB5)Decreases movement speed Quote
xIcarus Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Who the hell uses sleep in c5 ? O.oiar c6 nu exista ...@xIcarus -Prophecy of Fire (Hierophant):Uses 5 spirit ore. Lasts 5 minutes.Cooldown 50 seconds. Costs 72 MPIncreases HP, Pdef, Pattack, Attack Speed, AccuracyDecreases movement speedProphecy of Wind (Shillien Saint):Uses 5 spirit ore. Lasts 5 minutes.Cooldown 50 seconds. Costs 72 MPIncreases Attack speed, Evasion, Accuracy, VR effect, crit rate from behind, crit power from behindDecreases resistance to debuffsProphecy of Water (Evas Saint):Uses 5 spirit ore. Lasts 5 minutes.Cooldown 50 seconds. Costs 72 MPIncreases MP regen rate, Mdef, Mattack, Casting speed, Magic crit rateDecreases movement speed, resistance to debuffsChant of Victory (Doomcryer):Uses 40 spirit ore. Lasts 5 minutes.Cooldown 20 minutes (decreases significantly with WIT and buffs.. less than 5 min cooldown possible)Increases Pattack, Mattack, Pdef, Mdef, Accuracy, Attack speed, Casting speed, Crit rate, Crit power, HP (approx. effect of BTB5)Decreases movement speedShiat. Credeam ca pow(ind) da si speed... :( Nu cred ca vreau sa sacrific debuff resistance. Lol ba hai. Nu stiam ca pow(ater) are acelasi +speed decrease. Quote
CryNow Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 finally mda double post <_< ps: devil astept cele' 100 sop promise despre l3 ... NICE Quote