Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

la 210 m atk si 226 cast speed ii dau ~300 dmg , ma bate de 3 ori pana il bat eu odata, si in fond si la urma urmei l`am batut (cu bop) , acu ce va vine sa pishati ochii ca l`am batut la pvp ?

@devil : eu nu sunt farmer la fel ca tine , prefer sa stau si sa ma uit la TV si sa apas 1 macro la 2 minute,nu ma grabesc sa farmez

Posted

prima tura nu m-ai atins macar

iverson hai sa iti explic: oamenii astia incearca sa iti zica ca lumea cand face un pvp incepe din far range si nu din close range [ fata in fata ] si de aceea zic ca 'victoria' ta sux, capish now ?

Posted

iverson hai sa iti explic: oamenii astia incearca sa iti zica ca lumea cand face un pvp incepe din far range si nu din close range [ fata in fata ] si de aceea zic ca 'victoria' ta sux, capish now ?

pai orice char cu melee nu ar avea nici o sansa la pvp impotriva unui mag daca ar incepe de la distanta pvp`u ( 1 vs 1) , ii da magu slow si nu are ce face din dansu corect?

si daca se incepe fata in fata, ce sanse are un nuker in fata unui dagger ? oO

intelegi ? pvp .... far range ....

Posted

Linkmania love me. not

de ce sa fie mai avantajat magu decat daggeru , eu asta nu inteleg :| in rest pt mine e totul ok , si crynow te`am batut cu arcu deci far range

Posted

Linkmania love me. not

de ce sa fie mai avantajat magu decat daggeru , eu asta nu inteleg :| in rest pt mine e totul ok , si crynow te`am batut cu arcu deci far range

BA AM INCEPUT DIN CLOSE RANGE BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ITI DADEAM SLOW SI N_APUCAI SA TRAGI ARROW CA PRIMEAI NUKE ESTI OBOSIT IN PLM CE NU INTELEGI ????? SI NU E DELOC AVANTAJAT DAGGERU IN FFATA MAGULUI PENTRU CA DACA NU A PRINS SLOW MAGU DIN 3 SKILL DE DAGGER PICA, INTELEGI BAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ??????????????????????????? :banghead::banghead::banghead::banghead::banghead:

Guest FlubbER-
Posted

Linkmania love me. not

da' de ce sa fie daggeru' mai avantajat ca magu' ?

loliverson :))

si da, daggeru' are sanse impotriva unui mag chiar daca nu incep pvp`ul unul langa altul ..

mai ales daca e si th ... are un avantaj in plus ..

si apropo de "far range" cu arcu' .. nu prea conteaza de unde l-ai batut .. conteaza de unde ati inceput ..

go home. si oricum suferi si tu cu rl`ul tau ca tu stai 5ore+/zi in joc .. pierzi destul timp cu lineageu' .. si

oricum lineage > TV@cartoons network. (daca TV inseamna la tine rl)

Posted

asa usor intrecem silkroadu , o durere am eu daca nu va place cum joc nu va jucati cu mine =)) , me vsall ;) cry ai prins azi rb`ii ?

zakaron cabrio decarbia ;) maj boots eas .i.

Posted

IVERSON LAS-O BALTAAA! UN PVP SE INCEPE DE LA DISTANTA CHIAR SI INTRE 2 MELEE, PENTRU A AVEA PUTIN TIMP PT SELF BUFF! Chiar si asa. Th vs aw. CE SANSA ARE AW-UL? Sanse destul de mici. CE SANSE ARE AW DACA II MERGE HEX-UL? Si mai mari! DACA PRINDE SI POWER BREAK? Victorie sigura daca stie cateva lucruri despre el insusi.

AI INTELES OMULE???

Posted

IVERSON LAS-O BALTAAA! UN PVP SE INCEPE DE LA DISTANTA CHIAR SI INTRE 2 MELEE, PENTRU A AVEA PUTIN TIMP PT SELF BUFF! Chiar si asa. Th vs aw. CE SANSA ARE AW-UL? Sanse destul de mici. CE SANSE ARE AW DACA II MERGE HEX-UL? Si mai mari! DACA PRINDE SI POWER BREAK? Victorie sigura daca stie cateva lucruri despre el insusi.

AI INTELES OMULE???

to complicated, nu cred a priceput ;;)

Posted

AI INTELES OMULE???

daca vrei pamant dute la primarie revoltatule