Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Guest cizuns
Posted

Salutare, cine poate sa-mi dea o mana de ajutor in problema pe care o am?Am jucat LE2 intr-o seara iar a doua zi cand am vrut sa intru, mi-a aparut ecranul de logare la server marit.Intra in joc apoi poti sa iti muti omuletul , insa totul este imens pe ecran nu poti juca normal jocul.De unde pot modifica ca sa imi apara marimea normala?Nu am gasit nici o optiune:(.Multumesc anticipat.

Posted

playboyz no et ? :((( i`o dat afara?

pai pe scurt cum i`am batut , prima data am intrat numai peste et , dupa aceea ET`u a chemat ceva vslol si ne`o batut pe aia care eram in afara castelului , ne`am strans giran sau martyrs , am intrat toti in castel , si nu o mai avut ce sa ne faca

Guest cizuns
Posted

alt+enter, apoi fa fereastra cat vrei, alt+enter din nou daca nu-ti place sa joci windowed, si intra in optini si pune ce rezolutie vrei.

sau

Sterge option.ini din system

Iti multumesc mult, am rezolvat datorita tie. :beer:

Guest cizuns
Posted

Mai am 2 mici probleme la care nu le dau de cap:

1. Bara mea de favorite in care aveam vraji nu mai imi apare nicaieri pe ecran.

2. Orice personaj cu care vorbesc deschide fereastra in stanga sus si nu pot sa mai mut tabelul ca sa-l inchid si ramane ca o umbra pe ecran si e f. deranjant.

Multumesc anticipat.

Guest cizuns
Posted

alt+x > options > game > Initialize

Iti multumesc mult datorita tie pot juca si eu normal acum.Unii imi recomandau sa reinstalez jocul.Duminica placuta.

Guest cizuns
Posted

Mai am o intrebare: cum pot face un party?Am dat pe jucatorul respectiv si in afara ca ma tineam dupa el automat nu am reusit sa fac nimic altceva.Adica daca el ataca ceva eu nu luam nici o experienta.