xIcarus Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 icarus tine-o tot asa :right: devil, imo i don't think so ;) Ms. Am 5kk, am vandut si un ewd. Am iesit sa se linisteasca lucrurile un pic, i blew it cu clanul double dutch. Erau vreo 10 d-graderi acolo asteptandu-ma. Quote
Guest Aerondir Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 dudes..imi spunetzi si mie dak e bine sa pun la AW dex+2 con -2 str-2..asta pt high lvl pvp..si dak e mai bun ca TH in PVP 1 vs 1 si vs other classes....tot high lvl Quote
CryNow Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 wrs kriss - > 50kk wtb toi 13-> 6kk toi 5-> 9kk toi 6-> 7kk wish me luck xD le: inainte sa ies a scris b0sse ceva de genu :best fight ever but why 3 ally [vs,et,an] can't defeat 1 ?: reason ? abs not zerg Quote
MisterDevil Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 reason ? abs not zerg 5.gifwrong ! abs = iversoning Quote
Iverson Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 NICEEEEEEEEEEEEEEEEE,Baium :Vsall= 150 in CCET = 70 in CCAN = 30+ in CC==========250 ( asta nu e zerg deloc)si abstractu eram 130 si am rezistat mai bine de jumate de ora acum Ewelina a pus et`u intr`un coltishor la baium , foarte tare frate Quote
jimmy89 Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 va roade rau, asa e ? :Ddont cry... just play ;)PS: mai scade din nr alea... ai exagerat cam mult Quote
MisterDevil Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 lol ... iversoane dute la buia cu povestile tale Quote
Iverson Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 ))))))))))))))) jimmy dar cati ati fost? , nu ai cum spune ca nu ati fost 3 aliante vs 1` Quote
xIcarus Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 dudes..imi spunetzi si mie dak e bine sa pun la AW dex+2 con -2 str-2..asta pt high lvl pvp..si dak e mai bun ca TH in PVP 1 vs 1 si vs other classes....tot high lvlNo way. Scade str pune con. Cutitar, normal ca e bun impotriva celorlalte clase. In interlude cel putin ai sanse reale sa rupi un tank cu aceleasi buffe. Daca iti da stun, asta e altceva. Ca set iti recomand maj light (chiar daca e de arc da resist stun, si e bine avand in vedere lipsa de con) sau daca preferi sa risti, nm light, putin mdef in plus si vr effect nu strica. Plus ca un root te arde mai rau decat stun daca nu ai un arc de rezerva la indemana. Btw: eu as lasa con asa cum e, as accentua dex+4 str-4 pentru ca ai deja critical power. Plus ca mi se pare esential sa fugi. Daca ai niste cp pots ajuta serios. Auziti, mi-am adus aminte. Mi se pare mie sau miscarea focus death pe plains walker e o idee proasta? Pai se bazeaza pe crit rate, iar focus death exact aia ii ia. La aw e alta povestea, se bazeaza pe crit dmg. Eu asa ma gandesc voi ce ziceti? Quote
Lasher_ro Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Ca dagger singura sansa sa bati un tanc de la egal la egal, e sa-i dai lethal ( vorbesc c5, interlude skills nu merg nicaieri decat pe off so far ) Quote
xIcarus Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Nu chiar. Dai dmg frumusel cu skille. 1-2k per succes crit. Bai sistemul asta de securitate cred de pe dex e fenomenal. Am intrat, mi-a dat disc server, apoi intru din nou, account in use, apoi password incorrect si acum trebuie sa astept cateva minute. :sef:Vreun warlock p-aici cu cubic de paralizie? Nu ma crede shade ca am descoperit un bug. Quote
Lasher_ro Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Nu chiar. Dai dmg frumusel cu skille.Trebuie sa si prinda. Ca sa prinda, trebuie sa nu fii in stun. Most of the time o sa fii in stun probabil. Quote
jimmy89 Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 iverson... pt voi, si daca e unu din ET/AN, mort printre noi, inseamna k sunt mai mult decat 1 ally vs ABs... right ?! Quote
xIcarus Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 am eu binding cubicce`i cu el ?Devil, sa spui un timp sa ne intalnim sa imi dai o paralizie. Daca in timpul paraliziei imi dai continuu cu bandaj, pot vedea timpul ei. Si vreau sa fac print. Lasher: da, impotriva unui da sau paladin, dar ce zici de sk si tk? Quote
Bavanai Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 1-2k per succes crit. Cu armura no grade probabil. Quote
Lasher_ro Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Lasher: da, impotriva unui da sau paladin, dar ce zici de sk si tk?Arrest, astfel fortandu-l sa stea cu fata la tine ca sa aiba sansa mai mica sa prinda blows. SK are si alte posibilitati, gen LS, 2 drainuri ... Quote
Iverson Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Hai Nukytza pe ringul de dans , misca`te pe balans , fara castel ai ramas, ai tucahara ai tucahara \:D/ comentarii legate de la giran siege? o.O et+ vslol < abstract Quote
jimmy89 Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 la asta nu ma bag k nu am fost.. nush ce s'a intamplat la giran.. poate era lumea afk :D Quote
xIcarus Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 tine 2 minute anchor-ulTrue, 2 minute in C4. Din C5 parca dureaza 30 sec, insa success rate este muuult mai mare.Ce e cu Giran?? :mellow: Quote
CryNow Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 era doar et la inceput, si nu au rezistat, abs au intrat repede, au intra in castel, au bagat golemu .... restu a venit d ela sine dupa luni de zile in care EK a avut giranu, l-a pierdut in favoarea celor de la TheOthers : Quote