Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

icarus tine-o tot asa :right:

devil, imo i don't think so ;)

Ms. Am 5kk, am vandut si un ewd. Am iesit sa se linisteasca lucrurile un pic, i blew it cu clanul double dutch. Erau vreo 10 d-graderi acolo asteptandu-ma. =))

Guest Aerondir
Posted

dudes..imi spunetzi si mie dak e bine sa pun la AW dex+2 con -2 str-2..asta pt high lvl pvp..si dak e mai bun ca TH in PVP 1 vs 1 si vs other classes....tot high lvl

Posted

wrs kriss - > 50kk

wtb toi 13-> 6kk

toi 5-> 9kk

toi 6-> 7kk

wish me luck xD

le: inainte sa ies a scris b0sse ceva de genu :best fight ever but why 3 ally [vs,et,an] can't defeat 1 ?:

reason ? abs not zerg ;;)

Posted

NICEEEEEEEEEEEEEEEEE,

Baium :

Vsall= 150 in CC

ET = 70 in CC

AN = 30+ in CC

==========

250 ( asta nu e zerg deloc)

si abstractu eram 130 si am rezistat mai bine de jumate de ora

acum Ewelina a pus et`u intr`un coltishor la baium , foarte tare frate

Posted

dudes..imi spunetzi si mie dak e bine sa pun la AW dex+2 con -2 str-2..asta pt high lvl pvp..si dak e mai bun ca TH in PVP 1 vs 1 si vs other classes....tot high lvl

No way. Scade str pune con. Cutitar, normal ca e bun impotriva celorlalte clase. In interlude cel putin ai sanse reale sa rupi un tank cu aceleasi buffe. Daca iti da stun, asta e altceva. Ca set iti recomand maj light (chiar daca e de arc da resist stun, si e bine avand in vedere lipsa de con) sau daca preferi sa risti, nm light, putin mdef in plus si vr effect nu strica. Plus ca un root te arde mai rau decat stun daca nu ai un arc de rezerva la indemana.

Btw: eu as lasa con asa cum e, as accentua dex+4 str-4 pentru ca ai deja critical power. Plus ca mi se pare esential sa fugi. Daca ai niste cp pots ajuta serios.

Auziti, mi-am adus aminte. Mi se pare mie sau miscarea focus death pe plains walker e o idee proasta? Pai se bazeaza pe crit rate, iar focus death exact aia ii ia. La aw e alta povestea, se bazeaza pe crit dmg. Eu asa ma gandesc voi ce ziceti?

Posted

Nu chiar. Dai dmg frumusel cu skille. 1-2k per succes crit.

Bai sistemul asta de securitate cred de pe dex e fenomenal. Am intrat, mi-a dat disc server, apoi intru din nou, account in use, apoi password incorrect si acum trebuie sa astept cateva minute. :sef:

Vreun warlock p-aici cu cubic de paralizie? Nu ma crede shade ca am descoperit un bug.

Posted

am eu binding cubic

ce`i cu el ?

Devil, sa spui un timp sa ne intalnim sa imi dai o paralizie. Daca in timpul paraliziei imi dai continuu cu bandaj, pot vedea timpul ei. Si vreau sa fac print.

Lasher: da, impotriva unui da sau paladin, dar ce zici de sk si tk?

Posted

Lasher: da, impotriva unui da sau paladin, dar ce zici de sk si tk?

Arrest, astfel fortandu-l sa stea cu fata la tine ca sa aiba sansa mai mica sa prinda blows. SK are si alte posibilitati, gen LS, 2 drainuri ...

Posted

Hai Nukytza pe ringul de dans , misca`te pe balans , fara castel ai ramas, ai tucahara ai tucahara >:) \:D/

comentarii legate de la giran siege? o.O et+ vslol < abstract

Posted

era doar et la inceput, si nu au rezistat, abs au intrat repede, au intra in castel, au bagat golemu .... restu a venit d ela sine

dupa luni de zile in care EK a avut giranu, l-a pierdut in favoarea celor de la TheOthers

:IPB Image