Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Ok, eu sunt in pana de idei. Ma gandeam sa ma pun pe dex, avand in vedere ca usor voi progresa. Am gasit pe contul varului meu asa: un abyss walker de 49, un scavenger de 37 si un dark wizard de 25. <_< Acum, stiu ca abyss walker va deveni bun candva, dar pana atunci mai e cale lunga si multa bataie de cap. Sa renunt la el? Oricum as vrea si eu putin ajutor, vreau sa intru in B-uri (3 lvle nu cred ca este o problema) dar nu stiu cum sa ma descurc! Deci cresc dwarfu pana pe la lvl...? Adica sa fac bani cat mai multi... Oricum stiu doar o zona de spoil care e expirata de ceva timp (kasha dire wolves - orc region). Sph-ul nu prea imi place, e farmer bun dar nu e grozav in pvp.

Haideti, ganditi-va ca daca ma ajutati castigati un linkmaniac nou pe dex. :mellow:

Apropo, puteti sa-mi ziceti preturile de cumparare la sop, cbp si o.ore? Cam asta vreau sa tintesc. Am auzit ca virgula candva de demult sop era... 52k? Cbp 32k si o.ore 40k?

Posted

Sph-ul nu prea imi place, e farmer bun dar nu e grozav in pvp.

W R O N G e pve e zeu, in pvp e bun :P

sop 36k

cbp 16k

o ore 30k

faci quest pe spoiler si mergi in branded [ spoilezi sop + cbp ]

tine aw, e cautat pe HEX, deci o sa cresti usor in party de toi/cata/necro

transmitei salutari lu' daedalus :right:

Posted

Atunci nu-i dau delete la wiz. Ma rog, pe serverul meu hex is just another thing care nu se pretuieste. Cica un player bun, rupea cica tot cu aw, dagger +17 va dati seama, nu folosea hex Oo. Deci presupun ca am un folos pt party. Atunci ma apuc de spoiler deseara daca netul asta nenorocit nu mai cade o data. Iau C4 ca am scos o corcitura din el saracu DEX +extreme = shiat. Cazu netu cand mai avea 30 mb de dw. :sef: Auzi crynow, pana fac questu presupun ca ma descurc in branded cu best D?

Posted

Bv Cry... in cele din urma ai reusit.. bine ai venit in familia StS-ilor :D

ms ms :beer:

icarus ... cu vreo 500 healing pots stai cam o ora [ daca ai brigandine ]

Guest Aerondir
Posted

hmmm.... care e mai bun la lvl mare in pvp ...AW sau TH ?..si sunt bune dex+2 str-2 si dex+2 str-con.....dyes pt AW? :D

Posted

e oficial ... iversonu ma uraste .. iar mie incepe sa-mi placa de buia =))

e super tare gagica. e o aia la un metru jumate care fuge mereu dintr-o parte in alta si-o scapi din privire :)

Posted

hiper energica fata si nu`i tace gura asemeni mie :P

creca arata ca un speedy gonzales mai mare :))

Abstract : It is closed , go in other place : 6 party Abstract in IT>>>>>>>>>> ROLLING

Posted

Abstract : It is closed , go in other place : 6 party Abstract in IT>>>>>>>>>> ROLLING

discutam diseara :)

am batut cu 1 party 3, cu 2 batem 6. ideea e sa nu fiti toti la un loc, ca atunci e mai complicat :)

si bineinteles, party-urile sa fie de gank..adica asa, ca la carte

Posted

Fields of silence la lvl 36? Sorry? Nu acolo gaseam ogres? Sau era fields of whispers? :D

Ba da.Dar nu e bun locu pentru leveling.

La 36 EG, sau daca e prea aglomerat cum e destul de probabil, breka orc stronghold sus la shamani/overlorzi, sau Plains of the Lizardman.

Sau pe langa Giran Castle la harpy/meduse/bugbears pentru si ceva spoil.