MisterDevil Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 nightsade - healer bunicel are si cateva skille interesantesoulless - farmer ia 15% xpshilouette - pvpshadow - farmer cu vr pasiv 30% xp cred ... Quote
Buugy Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 sa stii ca sunt...si ca sunt asa PRO n`o sa scad atata men la SE ca nu are rost .. dar ptr ratatii ca tine care isi pun INT pe se .. e rentabilVezi ma ca nu te-am jignit, joc de 2 ani numa cu SE si stiu cum sta treaba asa ca veziti de oalele tale, oka?Chiar tu ai zis cu cuvinetele tale ca -8 la men nu se cunoaste, este o vorba: De unde nu e nici Dumnezeu nu cere. Asa ca ce sa iti cer daca minte nu ai.Uite aici ce ai zis: esti pe afara ... -8 men de abea se simte la regenPS: Presimt ca o sa iei warn/suspend pt acele cuvinte Quote
AgainstAllOdds Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Vezi ma ca nu te-am jignit, joc de 2 ani numa cu SE si stiu cum sta treaba asa ca veziti de oalele tale, oka?Chiar tu ai zis cu cuvinetele tale ca -8 la men nu se cunoaste, este o vorba: De unde nu e nici Dumnezeu nu cere. Asa ca ce sa iti cer daca minte nu ai.Uite aici ce ai zis: PS: Presimt ca o sa iei warn/suspend pt acele cuvinteba PRO`ule .. -8 mana regen = 1,2 mana/tick .. Quote
Thora! Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 PS: Presimt ca o sa iei warn/suspend pt acele cuvinte Eu propun ban pe judet.Acum, sincer -8 men inseamna cam 9 rechargeuri in plus la O ORA, iar -4/-5 men chiar nu se simte. Si dupa parerea mea +wit pe SE este esential tocmai la 70+. Quote
Buugy Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Thora nu m-am referit la cantitate ca stiu cat vine, dar la felul in care se regenereaza mana. Quote
MisterDevil Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 felul in care se regenereaza mana ? adica mai cu HOP ... say mai cu tzzzrrr ? Quote
MisterDevil Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 hmmm i can do this all day : cu toate ca nu e tot timpul sigur :< Quote
bullet13 Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Thora nu m-am referit la cantitate ca stiu cat vine, dar la felul in care se regenereaza mana.cantitatea nu se schimba oricum, lol. despre mp regen vorbea thora!. de la no dyes pana la -9 men e vorba de mana regenerata pentru fix 9 recharge-uri intr-o oraso anyway, ar trebuie sa schimbi SE-ul. e una dintre cele mai slabe clase de suport la high level. Quote
Iverson Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 @AAO ce simboluri recomanzi pt AW ( ma refer in mare la PvP ) , si se merita sa fac SoulSeparator cu CD? sau BO + focus? , si ceva tips daca poti sa`mi zici :-" P.S. wait for baium 2 spawn :( Quote
MisterDevil Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 uimitor cum intrebarile iversonului lasa pe toti fara cuvinte Quote
Iverson Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 devil nu toti ne`am nascut inteleptzi , poate tu esti un caz mai aparte Quote
Raul Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Mai bine sa intrebi si sa pari prost pentru 5 minute, decat sa taci si sa ramai prost toata viata :D Quote
Iverson Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 cum se fac bani in lineage,respectiv la baium : Quote
MisterDevil Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 yuhuu de acu te vad in IC cu talu/dle :D Quote
Iverson Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 si db +4 cu focus si dupa aceea ma trezesc din vis Quote
bullet13 Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Brutal : i was target Duduia uite pe Scufitza undercover :rofl1: Quote
Th3ogrim Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 DEX NEEDS MORE HOCAISS!!!!1111No more wartags for me :(......am parasit EK si nu stiu daca ma mai intorc! Quote
Iverson Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 ati ti`am luat pantera target o.O cand ai parasit ek`u ? Quote
CryNow Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 back home si un mare WOW iverson mai iesi pe afara ? din cand in cand .... 76 + sub , esti mai rau ca devil in zilele lui mari cosmin pissed off ^_^ vad ca tot c4 :( devil ur evil? did some1 told u that ? cand am citit db+4+focus mi-a stat mancarea-n gat, apoi cand te-ai trezit tu, m-am trezit si eu ))) [ stf ;p ] theo :/ Quote
Apashu Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 cum se fac bani in lineage,respectiv la baium : p drq cu abstract la baium .... mai intai se da pk la vortex celor care vor quest (daca nu cunosti pe nimeni mai rasarit evident) dupa care urmeaza un pm 'iti dau res daca intri in abs' daca reusesti sa fii inca in viata cand spawneaza baiumu, inauntru alte pk'uri, de data asta celor care nu vor sa plateasca 'taxa de baium 5 kk' asa se fac banii in abstract, oameni lipsiti de onoare care probabil la low lvl erau prin Giran cu "adena plix" PS m'am cracanat de ras cand am auzit ieri un polonez/ceh drq sa'l ia cum le'a zis iverson ca nu vor intra la baium nici unu din cei cu quest; omul era nedumerit : cine e iverson si daca e in masura sa hotarasca asta :tiphat: Quote
MisterDevil Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 e iverson don`le ... ce tre sa stii mai mult ? Quote
CryNow Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 multi au gura mare, asta e clar, pacat ca nu multi isi sustin "gura" si legat de baium ... e super lame sa ceri o taxa damn it :/ le: check my sig " no games played " Quote