Nagasaky Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 @Devil: Low Details >_< picture . @CryNow: I loveeeee your little Dark Elf :X @Me: Ma reapuc de L2 ca joc cu Ingelita @AAO: Sa te vad cum iti ceri scuze ca ne-ai contrazis :P @Shade: Nimic dar vroiam sa te pun si pe tine sa nu zici ca te-am exclus @Iverson: N00B @Lasher: Joci pe Dex sau tot pe Evolva? @Lineage 2: Am facut RB azi si am avut drop bun... Quote
Iverson Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 nagasaky tu cauti anturaj pe linkmania ? iesi si tu pe afara ca e soare Quote
CryNow Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Nagasaky' date='Aug 4 2007, 22:12' post='2147136']@Devil: Low Details >_< picture . @CryNow: I loveeeee your little Dark Elf :X @Me: Ma reapuc de L2 ca joc cu Ingelita @AAO: Sa te vad cum iti ceri scuze ca ne-ai contrazis :P @Shade: Nimic dar vroiam sa te pun si pe tine sa nu zici ca te-am exclus @Iverson: N00B @Lasher: Joci pe Dex sau tot pe Evolva? @Lineage 2: Am facut RB azi si am avut drop bun... :tiphat: is curios ce o sa cace antharas si cine o sa il ia faza tare: aw: ghost astia au luat cam multe iteme de la antharas [1 ely 3 low A 1 maj jwl ] iar aw "DOAR" antharas earring + iteme ... alta faza tare: kos ghost alta faza tare: dupa ce aw au tinut nush ce dreaq de camera prin castel, unu din ghost ii face noobi :rofl1: alta faza tare: care faceti cadou 1 recipa de dle ? alta faza tare: imediat ma culc subiect de discutie: oare daca ET nu ar mai primi ajutor de la vsAll, ar fi in stare sa-si pastreze Giranul ? nb ne auzim maine :tiphat: Quote
Lasher_ro Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Nu joc pe DEX, si pe evolva nu poti sa zici ca joc ... joc pe supreme, doar ca acum fac pauza :D Quote
Iverson Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 nu, ET acum is intr`o stare jalnica insa daca se apuca sa dea telefoane si sa`i scoale pe aia de pe retial si care nu mai joaca is 100% ca poate pastra giranul si mai ia si inca un castel Quote
bullet13 Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 de lilith stiu, dar la antharas ma indoiesc ca se poate intampla. then again, chiar daca ar fi posibil, e foarte mica sansa si nu-l tii "numai in stun". and then againj, hawkeye nu e nici pe departe singurul char care are stun.and last but not least, lasa-ne cu solo-ing antharas bullshiet please. chestii d-astea "3 la 10 mii" faci de N ori pe zisubiect de discutie: oare daca ET nu ar mai primi ajutor de la vsAll, ar fi in stare sa-si pastreze Giranul ?conteaza? Quote
Guest Buzucile Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Aaaaa Lasher, tu esti ala mare de pe evo de-am auzit de tine! Al' mai mare GM si al' mai mare Clan Leader, ti-ai facut renume :] ( gm si cl pe acelasi server, rocks :D miroase a coruptie, asta-i singuru lucru care pute ) Quote
Lasher_ro Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Sunt CL la clanu de gamemasters, da. So ? Quote
Nagasaky Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 Da Iverson sunt un om fara viata sociala care isi cauta prieteni in L2 :( . Saracul de mine :( Quote
Iverson Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 dap se vede dupa nume si dupa semnatura ta ca nu ai prieteni,familie de aia iti traiesti viata pe forum , drama , doar la urma urmei esti doar 1 SF cum scrie si in nume ( adica ceva ceea ce nu e real ) Quote
Nagasaky Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 Auzi Devile ce zice asta despre relatia noastra Quote
MisterDevil Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 grrr ti-am zis sa nu mai zici la nimeni ...iversoane ai kos .... de la etlow details .. asta este cu mai multe jocuri deodata ar fi o prostie sa stau si pe detalii bunela antharas nici macar cand dadeam fear nu aparea pe sys log : fear failed sau ce ar trebui sa zica ... so nah :Psi iversoane se vede din avatarul tau cat de inapoiat esti, numai un iverson ar tine drept avatar o poza din mu si ar juca l2, sau nu-mi zi ca ce se vede in poza aia e apogeul tau Quote
bullet13 Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 nu, ET acum is intr`o stare jalnica insa daca se apuca sa dea telefoane si sa`i scoale pe aia de pe retial si care nu mai joaca is 100% ca poate pastra giranul si mai ia si inca un castelbarfitu' ca intre babe e tot ce se practica pe la voi pe-acolo? :)ce-o sa ma stramb de ras pe interlude ^_^ Quote
bullet13 Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 ceva comic pe interlude ?aliantele astea care nu se mai suporta Quote
Apashu Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Iverson : http://www.lineage2.com/Knowledge/enhancements_2.htmlvezi ce da WIT ca ieri erai cam in ceata Quote
CryNow Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 conteaza? te-am vazut ieri si ca spectator :) si in "campu de lupta" si citeam si mesajele, ce-i drept 90% din abstract face spume ca va ajuta vsAll dar la urma urmei it's just a game a si inca o chestie ... ar fi tare ca pe la 21.40 sa va arda vs'u si sa va ia giranu apashu pe ce server joci ? oO methoooooooooooooooooooooooooooddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :error: Quote
Iverson Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Iverson : http://www.lineage2.com/Knowledge/enhancements_2.html vezi ce da WIT ca ieri erai cam in ceata daca iti aduci aminte am scris ieri pe party ca am citit pe pmfun :http://img231.imageshack.us/my.php?image=pozarq6.jpg LE: al naibi si chiar ieri am fost la party de EK Quote
AgainstAllOdds Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Iverson : http://www.lineage2.com/Knowledge/enhancements_2.htmlvezi ce da WIT ca ieri erai cam in ceatajoci pe sps` lu quick?:P Quote
xIcarus Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 raizii sunt imuni la stun/sleep/root/mental attacks and shit .. vezi unde bat?Serverul ala era prea idiot... Vezi unde bat. :/Doamne ce tampenii sunt clanurile din C5 incoace... Vagabond, toate rank-urile, toate prostiile alea. Cand am avut eu clan de lvl 5 pe paradise nici macar nu se auzea de asa ceva... Acum trebuie sa inteleg cum dumnezeu cresti in rank. Stie careva? Clan lvl 6. Trebuia sa fac royal guard cu 2000 de rep points sau cum? Quote
Lasher_ro Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Royal Guard il faci cand ai lvl 6. Ca sa-l faci lvl 6+, iti tre rep points, care le obtii din war, siegeuri, academie, unii raizi ... Iar rankurile alea vagabond, baron, w/e sunt destul de neimportante. Quote
Nagasaky Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 Is for fun . Iar faza cu academia and shits is pretty useful for Clan Leaders . Dar mi se pare ca subclanurile alea le poti face tu sub ce nume vrei . Deci cu ce ajuta? Simplu . Clan Leaderul poate face (exemplu) 4 subclanuri : 1. Nukers 2. Tankers 3. Support Chars 4. Low Levels Si ajuta la organizarea clanurilor . Faza cu rep. points e foarte buna deoarece va da un motiv warurilor dintre clanuri care va duce la dorinta celor din clan de a lupta . Pentru a putea ridica la lvl 6 . Si pe deasupra clanul care va avea rep. points mai multe va fi probabil best . So it will be some kind of clan rating too :) . Nice , nu credeti? Quote