Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Crit rate peste 1000= 100% critical + fisturi cu crit stun. Vezi unde bat? Rb-ul nu facea nimic ca era permanent in stun. Luam dmg decat atunci cand bateam minions. Pe serverul ala hawkeye era king, deoarece stun succes rate era 100%. :D La fel sleep, orice curse, hold, paralyse TOT. Fisturi +3. :/

raizii sunt imuni la stun/sleep/root/mental attacks and shit .. vezi unde bat?

Posted

nimic nou .. keep em posts coming :)

culmea de 2 zile incoace craftez iteme de iteme ( set tts ss`uri bomt`uri w/e ) si nici un fail ( pentru altii )

dau sa craftez un tts earring pt mine poc FAIL

lasa ca asa iti faci nume :right:

Guest Buzucile
Posted

Salz all < interesting Lineage II Server, low rate 7x > ( pentru jucatorii care nu suporta wipe/rollback)

Nu stiu pe unde jucati voi si cum arata serverele alea, dar eu va propun un loc foarte interesant unde puteti juca lineage ][ fara interventia GMilor (adica no coruption), fara laguri, wipe-uri si rollbackuri, up-time 100% (- cate-un server reboot de 30 secunde pe zi ).

Este un server rate 7x hostat in Brazilia, foarte dragut, cronica 5 momentan foarte curand trece pe c6 si este deja o comunitate romaneasca bine inradacinata. Comunitatea este interesanta, iar challengeul este pe masura.

http://dragonfire.servegame.com

Va asteptam si nu se supara nimeni daca v-aduceti si prietenii B) xD

Guest Buzucile
Posted

L2 Dex? Sunteti siguri ca nu luati wipe cum au luat atatea generatii inaintea voastra?

Posted

eu cu 8mile i`am dat root lui kurrikups,

si a prins anchor pe antharas asa ca nu va panicati voi prind de toate pe rb .

Cine a dat anchor pe antharas? : PriestOfScubbi cu Elemental sword + magic power + NIghtmare set , si a fost foarte fericit cand a prins :) , partea a 2 a ca a tinut cam 10 secunde

13 posturi si luam silkroadu >:)

gg crynow pt set

Posted

hostat in Brazilia

Recluto pr0 BR.Nu-mi dau seama daca-i L2J, dar daca trece la lol"C6", probabil ca da.

@restu - nush, ceva pute, sunt destul de sigur ca nu ar trebui sa prinda root/anchor ...

Posted (edited)

lol .. aratati screens de pe dex full c4 cu antharas anchored , lilith rooted/stunned si o sa recunosc ca am gresit

am fost cu ghost la vermilion si pp de 76 cu elemental sword aprins root la vermilion

ce am reusit sa fac in 2 ore de lvl cu sub'u :D daca aveam bopu faceam mai multe [ tipuri de mats ] dar despre dmp is ... super multumit http://img169.imageshack.us/my.php?image=shot00054yq0.jpg

nm shield crafting succeded :D

new look, better position http://img169.imageshack.us/my.php?image=shot00055df9.jpg

le: hell yeah .. ghost own dion

Edited by CryNow