Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Smart ppl craft at a dwarf with mystic equip? Why? :D

mp gauge mai mare si mp regen ++?

In fine cam cat tine pe DEX un raid, sa zicem la antharas?

dureaza ca pe orice alt server...depinde cati oameni sunt

Posted

cel mai penal raid ... mergem 9 ia tanku disconect dam relog, vine tanku ne apucam de el, apar minionii odata , ii omorim, mai apar inca odata, iar ii omorim, apoi iau 2 nukeri disc ... dam ca disperatii aia 3 nukeri ce mai eram ... cand hopa iar apar minionii ... super tare frate ... dar a dropat ic shield si beas [ nimic la mine, beas la thora <- plin de bulan ]

le: bullet 1 msj pls :rofl1:

Posted

mp gauge mai mare si mp regen ++?

Makes sence... ;)

Well 60-90 de minute su 110 pers asta serios ca nu cred. Odata eram cu un gm pe un anumit server eram fix un party 6 nukeri gm titan eu archer si un th. Ne-a luat fix o ora sa-l doboram. Daca ma gandesc mai bine cade teoria mea deoarece am reusit cu un grand khavatari full buffed sa dobor planta aia nenorocita din bs. Oh yeah, buff stack 2x focus and song of hunter, 2x song of vitality, 2x btb => crit rate 1k, 80k hp. Mdea. :D

Posted

scuzati de deranj :)...dar este server de L2 LinkMania? ca am vazut in primele posturi (de prin 2004-2005) ca se zvonea ca va aparea :)...eu am cautat pe site shi nu am gasit nik despre "server"...dak a aparut shi eu nu sunt informat...va rog sa ma informati :)...shi cu un link de unde sa iau systemu sau hostu...sa imi fac cont etc..ms :)

Posted

Makes sence... ;)

Well 60-90 de minute su 110 pers asta serios ca nu cred. Odata eram cu un gm pe un anumit server eram fix un party 6 nukeri gm titan eu archer si un th. Ne-a luat fix o ora sa-l doboram. Daca ma gandesc mai bine cade teoria mea deoarece am reusit cu un grand khavatari full buffed sa dobor planta aia nenorocita din bs. Oh yeah, buff stack 2x focus and song of hunter, 2x song of vitality, 2x btb => crit rate 1k, 80k hp. Mdea. :D

sigur si cu fisturi +100 si draconic set + 200 de faceai 10k p def relaxat =))

btw antharas are hp regen de ~ 1000/s din cate am inteles asa ca sansa sa il bati cu 1 party e mai mica decat cea care "sa te loveasca 1 meteorit rozbonbon" ( citat de pe dex forum )

Posted

btw antharas are hp regen de ~ 1000/s din cate am inteles asa ca sansa sa il bati cu 1 party e mai mica decat cea care "sa te loveasca 1 meteorit rozbonbon" ( citat de pe dex forum )

Ale dracu fisturi maresc si P.Def nu? :))

@Inge: Daca ai nevoie de ajutor la L2 ori trimiti PM cu ID de mess si jucam , ori postezi aici , ori joc singur in continuare ca deja incep sa ma tampesc >_<

Posted

Astept ocazia potrivita... deocamdata spam... ca fuck... am 90% warn deja =))

On-Topic sa nu iau warn: Am luat un Broadsword de la keltiri cu dwarful acum 4 luni

P.S: A fost despre L2 Shade... recunoaste.

Posted

nu cred ca e vorba de l2 ... sigur nu e gothic ?

ms devil raman dator....

despre ce mai vb voi aici...am revenit si eu pe dex...din cate am vazut bullet hero :tiphat: ...nice

Posted

ms devil raman dator....

despre ce mai vb voi aici...am revenit si eu pe dex...din cate am vazut bullet hero :tiphat: ...nice

wb :D

cu ce e mai bine sa raman ? homu+9 sau sov+3 ?

Posted

Crit rate peste 1000= 100% critical + fisturi cu crit stun. Vezi unde bat? Rb-ul nu facea nimic ca era permanent in stun. Luam dmg decat atunci cand bateam minions. Pe serverul ala hawkeye era king, deoarece stun succes rate era 100%. :D La fel sleep, orice curse, hold, paralyse TOT. Fisturi +3. :/